Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatulinka

Pogaduszki przy kawie.

Polecane posty

hej laski u mas znowu ciesza ale sie nie ma co dziwic, ja nie mam juz wiele czasu na pisanie i mam swiadomosc, ze moj czas \"wolny\" skorczy sie ejszcze bardziej! teraz kazda chwila jest na wage zlota, chce ja dobrze wykorzystac z Alexem, póki jesteśmy we dwoje!! choc nie moge doczekać sie małej, zreszta nie wiem czy jakis starszy brat bardziej niecierpliwi się jak nasz Alexander przed pojawieniem sie siostrzyczki, niemniej jednak poki mamy czas to trzeba degustowac sie tym byciem we dwoje......po potem to bedziemy bawic sie we troje i ja zawsze bede musiala sie juz rozdwajać ja sama czuje sie niezle, to znaczy mam juz powoli dosc ale przeciez juz tak niewiele zostalo, w sumie brzuszek tez pewnie mam ostatni raz, ostatni raz mam szanse czuc ruchy niuni,ostatni raz jestem w ciazy.....wiecej dzieci nie planuje no chyba ze sie nam wpadka przydarzy choc skoro sie tyle staralismy to pewnie nawet wpadka nam nie grozi. Jagienka, jest taki topik na kafe cos z nowym rokiem i nowymi mozliwosciami.....idzie wiosna wiec moze sie wszystko ulozy po Waszej mysli.Badz dobrej mysli!!!wiem ze etraz mi łątwo mowic ale wiem jak to ejst dostac okres wtedy, kiedy tak mocno chce sie byc w ciąży. Kwiatulinko, ja dzis poprasowalam, syndrom wicia gniazda mam włączony na full:P pokoik gotowy czeka na maleńką, tylko posciel zalozyć i przeprac ubranka!! w czwatek ide do lekarza jak Ci mowiłam, dam znac potem co i jak....czy głowka nadal na gorze, czy moze jednak się mała odwróciła.....no i ile ważykrólewna:) lecę szykowac piknik w małym pokoju, zeby nie bylo, ze standartowo jemy podwieczorek, dzis bedzie salatka owocowa i czekolada (na sama mysl o czekoladzie niunia sie zbudziła w brzuchu:P, mały łasuch) jedzona na kocu.....jak piknik to piknik!!! buziaczki dziewczyny, odezwijcie sie!!!!

Dziewczyny, nasz topik juz upadł ,ale mam nadzieję,że przeczytacię tę wiadomość:) Dzisiaj rano robiłam test: SĄ DWIE KRECHY:) tak się cieszę. pozdrawiam was wszystkie

Jejku!!!!!!! Jagienko,tak się cieszę!!!!!!! MOJE GRATULACJE!!!!!!!! Naprawdę się Tobie udało!!!!!!!! Napisz coś więcej,jak,to znaczy domyślam się jak :P tylko w jakim momencie cyklu???? Teraz to już chyba tylko ja zostałam........ :( Miłej nocki kochana,chociaż ty sama pewnie z wrażenia za prędko nie zaśniesz ;) Ściskam cię i przytulam na odległość :))

Dzięki Agnes:) Stalo się a ja teraz cholernie się boje :) wiesz, czy wszystko będzie ok. A jak sie stało... cykl mam jak wiesz 23d kochalismy sie 9, 10, potem dzien przerwy 12 i 13 d cyklu i potem jeszcze chyba 15 i 16 ale wiesz ja juz tak bardzo chcialam,ze chyba przestalam patrzec na płec, oby tylko zdrowe było:) Teraz szukam dobrego lekarza prowadzącego. Ściskam Was wszystkie mocno:) i ...mam nadzieję ,że ta cholerna wróżka nie miala racji i ze będziemy mieli dzidziusia i ze bedzie cudny i zdrowy :) i że wszystko będzie ok...

Gość nunino
jagienko urodzilas?