Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

Gość Lamborghini**
Mnie też na nie nie stać.Ale od czego są marzenia .....

Marzenia należy spełniać - w celu zrobienia miejsca na nowe :D:D:D Jestem właśnie na tym etapie i wszystkim tego życzę :) zaczynam jutro od rana - od rozprawy rozwodowej :D:D:D

Gość Lamborghini**
No to życzę powodzenia i trzymam kciuki

bez marzeń życie nie miałoby sensu ani barw... samochodzik, rzeczywiście fajny :D pomarzyć o takim zawsze można :D ale jestem wściekła... normalnie masakra, i tak jeden facet cały dzień może popsuć... no i temat inżynierki trzeba będzie zmienić...

Tylko tu - a powiesz, o co chodzi, czy tak Cię mamy tylko przytulić? Ja w każdym razie przytulam Cię tak czy siak :) A jak Ci się podobał mój nowy samochodzik? Ładny będzie, prawda? :D

Gość Lamborghini**
Tylko_Tu_ faceci są mistrzami w graniu na nerwach.

Gość Lamborghini**
To też haha

Siemanko moje kochane 👄 Witam Lamborghini** 🖐️ kalambaka trzymam kciuki zq twoj rozwod. Kiedy ja sie odważe :( Faceci... ach... doprowadzaja do tego, ze juz pasemek nie potrzebuje, bo calkowicie osiwialam. Ale zycie bez nich... Te silne ramiona... wiem, ze rozumiecie co mam na myśli. W każdym bądź razie życze Wam i sobie miłego dnia.

ale w tym wypadku, facet jest winny tylko częściowo, bo baba jak byłam w nadleśnictwie kazała mi z nim rozmawiać, bo on miał mi dać materiały, a on mi z tekstem, że powinnam iść do kogoś innego... mam nadzieję, że jutro się wszystko wyjaśni...

Gość Lamborghini**
Cześć RozkojaŻona wkońcu się odezwałaś.Kiedy jedziemy znowu robić warkoczyki?

RozkojaŻona - 👄 i dzięki :) a mnie się moje siwe pasemka nie podobały...:D za to krwista czerwień jest ok :D

Lamborghini** to ty???? Strzele cie w łeb :) 👄 Krwista czerwien już przerabialam. Wygladalam jak Wiśniewski, ale to bylo 10 lat temu (cale szczescie) :D

RozkojaŻona - ja mam tylko pasemka:) pomiędzy blond i kawą:) a z tym spaniem... choinka... rozumiem... ja ostatnio sypiam z telefonem...:D:D:D

no niestety, życie to nie bajka... bo My kobiety to już tak mamy, że zawsze wszystko przez tych facetów... jesteśmy piękne wewnętrznie i zewnętrznie... i silne, ale oni to burzą... oczywiście mówię o tych niewłaściwych facetach... bo im się to nie podoba, zresztą im dużo się nie podoba... facetom trudno jest dogodzić

Gość Lamborghini**
RozkojaŻona to ja .Co zdziwiona ? bardzo?

Tylko_tu_ masz calkowita racje. Najbardziej wkurza mnie to, ze wyładowują swoje frustracje na nas, a później udają niewiniątka i wogule nie rozumieją o co nam chodzi. A my... za mocno kochamy i na wiele rzeczy przymykamy oko... Lamborghini** jestem bardzo zdziwiona :) Ciebie się tu nie spodziewałam :D

Gość Lamborghini**
Tylko_Tu_ facetów trzeba od początku szkolić jak pieska bo jak im się popuści to potem nie dadzą sobie założyć kagańca To może trudne ale możliwe do wykonania

oj trzeba pod pantofelek... i trzeba pilnować, za dużo nie popuszczać... "jedyne co teraz możesz zrobić to dobiec do końca swojego łańcucha i zaszczekać" tak mówili w TV o facetach :D

Co mówi kobieta: To miejsce to śmietnik! Do roboty, Ty i Ja musimy posprzątać. Twoje rzeczy leżą na podłodze, I jeśli nie zrobimy teraz prania To szafa będzie bez ubrań. Co słyszy mężczyzna: DO ROBOTY, TY I JA NA PODŁODZE TERAZ BEZ UBRAŃ Ot mężczyźni .... ;P

WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU - Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? - Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ - Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? - Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA - Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY - Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA - Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? - Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA - Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. - Wspomnienia tych, którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI - Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ - Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH - Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE - Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY - telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja