Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

🖐️ Coraz rzadziej tu zaglądam i widzę, że to błąd niewybaczalny :D właśnie przeczytałam moje posty z początku tego roku... jakie życie jest przewrotne... wówczas pisałam, że na pewno nie będę już z mężem, że nie kocham, i co??? nadal jesteśmy razem :) Teraz planuje święta w Sztokholmie i wspominam cale te 9 m-cy, które spędziliśmy razem (mimo, że osobno) Jest jakoś inaczej... on jest inny... Jest taki... wyrozumiały, spokojny... czasem zapominam co to są kłótnie :) Jeszcze jedno... miałyście racje mówiąc, że najlepszym doradcą jest czas... potrafi czynic cuda :) WYSTARCY CHCIEĆ!!!!!!!! Buziaki dla Was 😘

A ja tylko chciałam powiedzieć, że się zakochałam... ale nie było komu... RozkojaŻona - 👄👄👄 I masz rację - życie jest przewrotne... Bo ja też - jak czytam moje stare posty - to śmiać mi się chce...

I pogaduszki - tak, tak, tak - wróćcie tu, do cholery :D:D:D Do cholery kalambaki :D:D:D I do cholery RozkojaŻonej :D:D:D I do cholery Tylko_tu :D:D:D I do cholery stokrotki, której zachciało się zmienić ksywkę i udaje, że zapomniała hasła :D:D:D I cała reszta choler - no... wracać mi tu...

RozkojaŻona - ale tak ze szczegółami to nie wypada.. ;) A zresztą część już wiesz... Tylko zakapuj, którą... :D:D:D

RozkojaŻona - nie mam babci żadnej na podorędziu :D Chyba że chcesz się zaadoptować :D:D:D A tak poważnie - to chciałam Ci powiedzieć, że czasem trzeba takiego wielkiego wstrząsu w życiu, żeby się jakoś poukładało... I szczęścia Wam życzę :) I sobie też, a co, nie byłabym sobą, gdybym nie była trochę egoistką :D:D:D

RozkojaŻona - Grek zostanie starożytną historią. A co do reszty - to wysil mózgownicę :D:D:D:D:D

czasem trzeba być egoistą, bo życie jest zbyt trudne by wciąż myśleć o innych ja pierdzielę... CZY TY MÓWISZ O TYM PANU Z BARU??????????????

a na babcie to się jeszcze nie nadaje :D chociaż... siostrzenica mojego męża za 2 tyg. ma termin porodu, więc kim będę???? :D

kurcze się rozpisałam i chce Ci powiedzieć kochana Kalambako, że powinnaś dostać O.P.R., bo wysyłasz mi 10 maili tygodniowo i w żadnym z nich nawet nie wspomniałaś, że się ZAKOCHAŁAŚ!!!!!!!!

przypuszczam, że wiem jakie to są okoliczności, a raczej okoliczność :) nawet nie wiesz jak bardzo trzymam kciuki za Ciebie 👄

i to nie były maile na ten temat :D:D:D:D:D Tylko takie obyczajowe :D:D:D Tylko 10 Ci wysyłam????? To co ja robię z resztą??????

ja nie chce być babcią nawet cioteczną :D babcia mi się kojarzy z ciastem drożdżowym i drutami, a ja piec nie umiem i z drutami też mi nie idzie :D

tak, dokładnie ta okoliczność się zmieniła. A raczej - ustała przeszkoda :D:D:D Mieszkamy razem :D:D:D

piec to ja też nie umiem, ale na drutach robię szalik :D Czerwony :) Co by mi do nowego autka pasował :D:D:D:D:D

no teraz to mnie ścięło z nóg (jak dobrze, że siedzę) :D tyle ważnych informacji, tyle rzeczy do obgadania, a Ty tak sobie w milczeniu siedzisz??

RozkojaŻona - widocznie nie mogłam, moje szare komórki zajęte były myśleniem o czym innym :D Przepraszam. Nie gniewaj się :) A zresztą - do jasnej ciasnej Anielki - musisz mi to wybaczyć i już :D:D:D

Dodałabym: kalambaka się zakochała z wzajemnością :D:D:D Spraw jest najważniejszy na świecie :D:D:D