Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

mam dość zapuszczania, bo moje włosy są równie niewdzięczne jak Twoje ząbki :D a poza tym w krotkich mi wygodniej :) ide po jakiegoś drinusia... skoro to nie trzustka, to trzeba to oblać :D:D:D:D:D

ok, nie ma sprawy :) ale niestety mam deficyt w parasolkach (zbyt dużo imprez bylo ostatnio w moim domu) :D ewentualnie ze słomką :D

no dobra... niech będzie... w takim razie z parasolką wypiję sobie za jakieś 10 dni... ;) A może to i lepiej, bo znając siebie i swoje możliwości, to tą parasolką pewnie wydłubałabym sobie oko na tydzień przed wyjazdem :D:D:D:D

za 10 dni to z parasolką pod parasolką :D swoje możliwości to oceniłam ostatnio jak pomieszałam wszystkie alkohole ze stołu i cały następny dzien rozmawiałam z porcelaną :( nawet mi sok pomidorowy szkodził :(

ja już przestałam w ten sposób oceniać swoje możliwości... zawsze mi wychodziło, że są niewielkie w tym temacie... :D:D:D A pewnie, że z parasolką pod parasolką :D i na leżaczku, wystawiwszy swoje zdechnięte ciałeczko do słoneczka :D:D:D:D

w trakcie picia to są OGROMNE :D:D:D:D później jest gorzej :D:D jak ja ci zazdroszcze to nie masz pojęcia... zwłaszcza tego słoneczka

oj czuje ze dzisiaj źle skończę :p wypiłam drina, na więcej nie mam, ale mam piwo... znów namieszam... ale co tam... nic mi więej nie zostało... siedze sama, samiutka to się pocieszam :D

no ja zapuszczam bo mam wesele w sierpniu i z dłuższych w moim przypadku jest łatwiej coś zrobić... ja w tym roku chyba wakacji mieć nie będę, a jak już to sobie poleżę na balkonie, albo na działce... zanudzę się pewnie jak nie pójdę na staż, bo już psa nie mam :((((((( Kalambka a może byś nas zabrała??

a proszę bardzo :) Tylko nie mam takiej dużej walizki, to byście musiały we własnym zakresie :D:D:D RozkojaŻona - ja z Tobą posiedzę. Właśnie odkryłam, że mam piweczko. Nie wiem, skąd, ale mam :D:D:D

wakacje to już mam zaplanowane :) jadę do męża :) Zakochałam sie w Sztokholmie i bardzo bym chciala tam zamieszkać na zawsze :) Pewnie to mi się nie uda, ale przynajmniej będę miała gdzie na wakacje jeździć :D Jak chcecie to ja Was zabiore ze sobą :D kwatera gratis :)

Hm, ja też jadę właśnie tam, gdzie chciałabym zamieszkać na zawsze... :) ale nie mam tam jeszcze kwatery głównej, więc nie mogę Wam zaoferować gratisu :D Ale kto wie, kto wie... :D:D:D

no to w tym roku pojedziecie ze mną, a w przyszłym kto wie...może do mnie :D:D:D:D:D zapomniałam Wam napisać, że w piątek w nocy ścigałam sie na mieście z jakimś dupiem. Tak mnie wkurzył, że nie mogłam się powstrzymać :D:D szkoda, że szybko wymiękł :P :D

Ślicznie tam :) Weź mnie :) będę Ci drinki z parasolką pod parasolkę przynosić :D ja wiem czemu Ty nie chcesz jechać ze mna... boisz się ze Cię do tych kamieniołomów wyślę :D:D:D:D:D

do jakich kamieniołomów ?????????????? Bo to na tym zdjęciu to jest średniowieczny zamek... :D:D:D:D

nie będzie mnie chwilkę, zapycham po fajeczki... bo piwa mi w domu cudownie przybyło, ale papierosy się skończyły... hm... jakaś dziwna przemiana chyba... :D

a nie wysłałam foty z kamieniołomów???? no to mam na n\k :D a do zamku to koniecznie, bo takie jak my, to tylko do zamku :D:D:D ale nie żeby zamknąć, ale żeby rządzić poddanymi :D

Ty wiesz, Żonka, ja po spacerku na świeżym powietrzu już zajarzyłam, o jakie kamieniołomy Ci chodzi :D Wybacz. Myślami jestem na południu :D:D:D Nie przyszło mi do głowy, że mówisz o północy :D:D:D

pamiętam :) byłam wtedy nieziemsko zakochana w Patricku Swayze :D:D:D:D A teraz tak czasem zerkam na te stare filmy i tak sobie myślę, że gust człowiekowi też dopiero z wiekiem się wyrabia... :D

Kochałam go na zabój, a po "Dirty dancing" to byłam pewna, że to miłość na śmierć i życie :D później baaaardzo kochałam tego co grał Nieśmiertelnego, a największa moja miłość to solista zespołu Europe :D:D:D:D:D:D potem było jeszcze kilku, ale nie pamiętam jak się nazywali :D Za to Nicolasa Cage kocham po dziś :D:D:D:D jest zajebisty :D a gust... jest zmienny... jak pogoda :) chociaż jeśli chodzi o facetów to nie wiem jaki jest mój typ :) i o co wogóle chodzi z "tym czymś"??? co to jest "to coś" ??????? mam 33 lata i nadal nie wiem :D

Żoneczka - jak to dobrze, że poznałyśmy się dopiero teraz... bo jeszcze byśmy sobie oczy wydrapały i paznokcie poobgryzały z powodu tych miłości... :D:D a Nicholas Cage, mmmm, masz całkowitą rację :D Ale na tego z Europe - Joey Tempest, o ile mnie pamięć nie myli - spoglądam czasem i ... no tak, posłuchać lubię, ale to już nie to :D I tak właściwie zastanowiłam się teraz i wiesz, co Ci powiem? Na temat "tego czegoś"? Jest taki jeden facet, który ma to coś niezmienne od 28 lat mniej więcej. Ciekawe, co to oznacza...

niech zdradzi tajemnice i powie co to jest to cos :) a Joey to teraz mi sie wydaje taki zniewieściały... taka baba :D jednak nadal lubie posłuchać "Carry", mam jakiś sentyment do tej piosenki, albo na Fancy "flames of love" :D to był hit "D

Ja nie wiem, co to jest to coś. Ale jak go usłyszałam w telefonie po 19 latach, to sobie usiadłam i byłam w stanie powiedzieć tylko, że oddzwonię za 10 minut - które pozwoliły mi złapać oddech :D Z tymi telefonami zresztą mam to do dzisiaj :) a nie daj Boże, żeby przyszedł jakiś nieoczekiwany sms - i jest po kalambace :D:D:D A jak go zobaczyłam, to niewiele brakło, żebym spadła z ławeczki, na której siedziałam :) I to jest właśnie nie wiem co, ale to jedyne moje zakochanie z czasów młodości, o którym nie myślę teraz na zasadzie - o rany, jaka byłam głupia :D Ech, "Flames of love", tak, tak... te dyskoteki szkolne... :D:D:D:D