Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desiree83

Katowice - pociąg.

Polecane posty

Gość Katowice główny
:p

Gość ddadadada
No dworzec glowny

Gość ale głupie pytanie
:o a na ajkiej w Warszawie żeby było najbliżej Śródmieścia, a na jakiej w Krakowie...

No, to by było oczywiste... Tylko że na rozkładzie mam Ligota, Brynów, Załęże, Zawodzie, Podlesie, Szop. Płd. i Piotrowice.

Gość respondent z GG
a cóż Ciebie gna na Ślask? Nie mieszkam przecież w Katowicach, wiec spytaj jak do mnie dojechac.

A po co mi wikipedia, jak wystarczy, że tutaj ktoś napisze jedno słowo. Na dobrą sprawę w internecie można wszystko znaleźć. Ale po co byłaby kafe?? :)

Gość uczcijmy jego pamięć
no wiadomo jak ktoś jest upośledzony i nie umie sobie sam radzić to będzie zawracał dupę na kafe 🖐️

jakie pytanie:) przechodzicie samych siebie:) Niedługo będziemy siebie nawzajem pytać do którego sklepu mamy iść bo bułki,żeby było bliżej:)

No o co Wam chodzi?? W życiu nie byłam w Katowicach, więc pytam. Zawsze to lepiej, jak ktoś powie normalnie, niż jakaś mapa. Jak mnie ktoś pyta, co jest gdzieś w Lublinie, to nie robię problemu i odpowiadam. A jak temat komuś nie odpowiada, to lepiej wcale nie odpisywać żeby umarł śmiercią naturalną, niż dawać komentarze, jaki temat jest głupi. Nie pomyśleliście o tym?? Ok, ja sobie poradzę, znajdę na mapie i się na Was wypnę. Dzięki za pomoc.

Gość hhhhhh
jak patrzysz na rozkladzie pkp internetowym to masz stacje jako samo KATOWICE, tam wysiadasz w centrum, nie ligota i inne tylko poprostu KATOWICE

Gość nie no hołota
ze wschodu się do nas pacha 😠 ,jedź sobie do warszawy :p

W Warszawie już byłam :p Na internetowym nie patrzyłam, jakiś wydruk mam, a tam kurde nic nie widać... Ok, zajrzę na stronę.

Gość blackcat
KATOWICE - tak sie nazywa ta stacja. Jeżeli jedziesz pośpiechem z Lubina to jest zaraz po sosnowcu głównym.

Gość red 11
Katowice Głowne to głowna stacja jak wyjdziesz do holu głownego to na wprost jest wyjscie do miasta, po chodkach pójdziesz prosto przejdziesz przez ulicę i juz jesteś prawie w centrum