Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość london girl

sluby czerwiec 2009

Polecane posty

noo nam tez odmawiac beda pewnie co niektorzy,choc patrzac na wydatki,jakos mi nie jest mega przykro ze mniej wydam,bo z kasa krucho,ale jak to Sroda stwierdzila,jakos glupio jak odmawiaja i przykro .. coz takie zycie. Broneczka-komplet bielizny fajniutki,naprawde ladny,ja dalam tyle za gorset i stringi wlasnie.wiec chyba wiele nie jest. a czy bedzie pasowac pod suknie stanik-Aga ma racje,ze masz wyciecie w sukni..koronkowe ramiczka do tego-nie wiem jak to bedzie widoczne pod suknia... a z ramiaczek zrezygniowac nie mozesz? albo jakies hm przezrpczyste?wiem wiem,ze nieeleganckie,ale nie wiem czy to nie bedzie widoczne pod kiecka...hmm

a w ogole to apeluje zeby wysylac jakies foty obraczek,bielizny itd na wszystkie forumowiczki hurtem,bo potem trzeba dosylac,pytac a jasne ze kazda chce zobaczyc :)

Mojemu tez chcemy znalezc takie buty w czuby..takie ma ostatnie i super sie sprawdzily u niego.ladnie wygladaja,wydluzaja optycznie sylwetke. wiec takich znow bedziemy szukac,ale na max podbiciu i z wkladka :):)

L4 to zwolnienie lekarskie Środo 🌻 mam nadzieję że będzie, nie wyobrażam sobie stracić pracy przed samym ślubem :( właśnie szukam oprawy muzycznej do Kościoła - a jak u Was będzie z tym?

magdusia - ja będę miała bez ramiączek a jak nie mam szlufki na stanik to poproszę by mi ją doszyli jak pójdę na przeróbki :) dużo lasek idzie w tej sukni bez stanika ale ja się boję że to nie najlepsze wyjście ;) biuścik się spoci i opadnie i nie będzie go nic ładnie podtrzymywało, nawet Pani w salonie mi staniczek doradzała :) co do pierwszego tańca - będzie na 99% tango argentyńskie i to pewnie do muzyki z Zapachu Kobiety. Jakoś nam najlepiej to wychodzi, bo w walcu angielskim mojemu M. się mylą obroty a ja nie będę go prowadziła w tańcu bo nie dam rady ;) hehe Myśleliśmy jeszcze o rumbie ale to tango nas jakoś tak pociąga........

Broneczka, umowa będzie obaczysz ;);) magdusiarose, no u nas tez z kasa krucho, ale kuźwa, naprawdę jakos tak niefajnie jak dzwonia i mówią, że ich nie będzie, średnio fajnie się wtedy czuje, ale cóz, życie... My czekamy do niedzieli na wszystkie telefony, potem bierzemy swoje telefony do ręki i wydzwaniamy do wszystkich, a co! My musimy wiedziec, jak i co, bo kuźwa w przyszłą sobote jedziemy po napoje, troche szamapna, troche wódki, więc chcemy miec obraz na temat kasy, wydatków, no i wszystkiego... dlatego musimy wiedzieć i już. Czy 250 zł za bieliznę to duzo? Bo mialyście mi napisac i ise nie doczekałam, oprócz opinii magdusirose, za co dziekuję! :):):):):)

no ja mogę kupić za 130zł plus przesyłka ale jakbym znalazła idealną to pewnie i 200 bym dała :) bielizna to akurat coś co potem użyjesz jeszcze. A co z oprawą muzyczną w kościele u Was???

Ja chciałam zespól, bo był u mojego brata, ale po pierwsze byli bardzo drodzy, a po drugie, teściowa cos tam się pultała i w sumie moja mama też., a ze u mnie w parafi jest zajebisty organista, więc będzie organista. chociaz wolałabym jakąs fajną oprawe, tzn. inną. :)

Środo,nie rozglądałam się jeszcze za buielizną slubna wiec nie wiem czy 250 to duzo-wydaje mi sie ze dosc duzo-ale mzoe slubna tyle kosztuje-jak mowie nie rozgladalam sie jeszcze.A co w tych 250 jest? Ja chec stanik, majtki, pas do ponczoch(tak jakos wydaje mi sie fajny) i ponczochy i myslalam,ze zzmieszcze sie w 200l...ale okaze sie. Ja musze miec stanik bez ramiaczek i podklejony silikonem,bo nie zjezdzal-a na necie jak ogladam staniki to nie zawsze pisze czy maja takie cos-wiecie co mam na mysli? Jak wysylac bedziecie cos (Środo np Ty ten komplet bielizny)to nie zapominajcie o mnie-nawet jak nie upomne sie:D Broneczko-jestem przekonana,ze przedluza Ci umowe juz na czas nieokreslony-mnie na koniec wrzesnia konczy sie juz 2 umowa na czas nieokreslony wiec teraz albo na stale,...albo out:(O ile sama nie odejde do lepszej:)

U mnie w kosciele jest organista i On prowadzi chor mlodziezowy-ale srednio podoba mi sie oprawa slubu w Ich wykonaniu...bardziej podoba mi sie gdy spiewa Jego matka (albo siostra dokladnie nie wiem) a On gra (zreszta cudnie gra-moze to tez zasluga zabytwkoych organow,ktore niesmowite dzwieki wydaja).I musze z Nim pogadac ktorgos dnia:)

Aga, ja wcześniej pisalam, że w komplecie tej bielizny jest: - stanik, z ramiączkami odpinanymi - pońchochy - pas do pończoch - figi Cztery rzeczy za prawie 250 zł, najlepsze jest to, że jak byliśmy w Bełchatowie, to oglądałam bardzo,bardzo podobny komplecik (nawet ta sama firma i chyba ten sam wzór), to wyniosłoby mnie to 180, ale nie kupiłam wtedy, bo mój Łos stwierdził, że zdążę i teraz zapłaciłam duzo więcej :( Trudno, slub sie bierze tylko raz, staram sie do tego tak podchodzić i od razu mi lepiej. :):):)

Co mnie cieszy najbardziej? Że już jestem w zasadzie "ubrana" :) Został mi tylko stroik we wlosy albo po prostu coś we włosy, ale to juz kupie przy próbnym czesaniu, a nawet po, ponieważ chcę mieć dwa razy próbna fryzurę robioną. :):) Fryzjerka powiedziala, żebym sobie z głowy wybiła opaske na właosy, nie wiem dlaczego, ale skoro ona tak twierdzi, to zobaczymy, jak bedzie bez :)

Wiecie co, nie wiem, co mam wymyslic na dekoracje "za nami" na sali. Jest tam takie białe coś, zaraz wkleję link do sali naszej, to będziecie wiedziały o co chodzi, tylko nie wiem, co tam dac, czy jakiś obraz ze świątym, czy tekst, czy serducho, czy co... :O:O:O Nie mam bladego pojęcia, na allegro praiwe nic nie ma, masakra!!!! Oto link : http://artuszel.webpark.pl/gleria.htm Doradźcie cos, proszę!!!!

Środo mnie się podoba najbardziej ta dekoracja z 4 zdjęcia, te serduszka czerwone to wg mnie beznadzieja.... mam nadzieję że nie uraziłam nikogo. Co do bielizny nie miej wyrzutów sumenia... ;) ważne że masz już kupioną!!! Aga nie wiem czy silikonowy pasek to dobry pomysł... ja takiego nie chce bo w kończy czerwca mi się odparzy skóra... a poza tym nasze suknie są tak obcisłe że będą się trzymały na talii więc wystarczy zwykla bardotka do wypelnienia biustu a nie do trzyamnia się ;) tak myślę podobnie nie chcę silikonowych paskow w pończochach - tylko przypinane do pasa :)

Broneczka, dzięki. Co do biustonosza, zgodze sie z Tobą, że lepiej bez tych silikonów, natomiast jesli chodzi o pończopchy, nie wyobrażam sobie tego, że trzymają się tylko na pasie do pończoch... Chyba bym się bała, że się odczepią, albo cos, silikon na pończochach musi byc, ale to jest tylko moje zdanie. Ten pas, to dla mnie raczej ozdoba, aniżeli \"trzymadlo\" pończoch. :):):) Ale każdy robi według własnego uznania :) Czy nie tak ??? :):):)

pewnie że tak Środa - tylko że kiedyś były tylko te zaczepy ;) i dawało radę, ja sama nie wiem jak to się sprawdza w tańcach itp ... ale chyba zaryzykuję nie wiem sama... zmieniłam sobie stopkę :classic_cool: a co!!! ale mętna aura za oknem bleeeee idę pod ciepły prysznic bo się nieźle wymarzłamw domu :( za oknem 10 stopni a kaloryfery zimnie

hmm a ja mysle dziewczyny ze ja musze meic stanik silikonowy pod kiecke,bo kiecka i tak sie bedzie trzymac i bedziue trzymac moj biust.. mysle ze to przejdzie,nie oplaca mi sie kupowac nowego,boi tak nie uzywam bez ramiaczek,chyba ze dopinane by byly..zreszta w lipcu i sierpniu sie tak bawilam w silikonowym i bylo ok!mi jakos skory nie odparza..a zwykly stanik-nie chce zeby mi jeszcze bardziej powiekszal biust niz mam ;)

co do pasow do ponczoch-myslalam zeby kupic same pasy do zaczepienia. mysle ze sie da..bo mam ponczochy samonosne.mam nadzieje,ze znajde.tak mi jedna babka w bieliznianym mowila,ze mozna same kupic.

hej dziewczyny ja po pracy i padam! tak sobie mysle,ze bardzo trudno zmusic sie do uczenia tanca na 1 taniec bo kurcze ciagle nie ma na to czasu! mysle nawet ze chyba dopiero bedziemy sie uczyc i cwiczyc na sali tydzien przed weselem.. no bo nie wyobrazam sobie znalezc duzego miejsca :) i czasu. fajnie,ze podobaja sie Wam moje butki :) ja oczywiscie chcialam z czubem,ale kurcze sie zastanawiam jak mi sie bedzie bawic w takich butach bo nigdy z takim czubem nie mialam... wiec tego,ale coz raz kozie smierc :) tez juz czekam na jakies potwierdzenia przybycia bo juz trzeba sie brac za kupowanie alkoholu i picia :) ehh odpoczywam :) jest ktos?

mamy obrączki :D:D:D:D:D:D są prześliczne achhhhhhhhh jak się cieszę lalaalalallalalalalalallalalalala :):):):):)

obejrzalam!!!!!! sa mega eleganckie :):) piekny wpis,ciekawe motto.. :) i takich obraczek jeszcze nie widzialam nigdzie :) calkiem inne ale wrecz klasyczne procz tych 'mazgajow' na nich :) fajne :) najwazniejsze zeby sie dobrze nosily :)

magdusia - te mazgaje to nasze wzajemne odciski serdecznych palców na mojej Jego odcisk i odwrotnie :)

aaaaaaaaa a to ciekawy pomysl :) nie wiedzialam haha :) jestem mega spostrzegawcza ;););) ale co tam,ciekawe!

dlatego podpowiedziałam ;) myślę że większość nie będzie wiedziała co to takiego :)

oj nie bo linie papilarne to ostatnie co bym pomyslala haha bo obraczki juz eraz sie takie wymyslne spotyka ze sie nie wie co to czasem :) a to moga byc zwykle linie szok :) gratuluje oryginalnosci ;)

chyba wysylalam, takie zolte zloto,proste przedzielone w srodku i podzielona obraczka na dwa rowki male.takie dwa male wglebienia na calej dlugosci.