Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna Migotka hueh

Marzenia które nigdy sie nie spełnią

Polecane posty

Czesc , moze zaczne od poczatku , Kocham konie i juz dlugo jezdze , zawsze pragnelam miec wlasnego konia ,niby mamy warunki ale nas nie stac( wiec ja skaldam juz hooo hoooo) i nagle zaciagnelam tam do stadniny moja przyjaciolke jej sie to spodobalo i ojciec stweirdzil ze kupi jej konia juz pio 2 jazdach( od razu mowie ze jest bardzo boghata) i troche dziwnie patrzec na to co od zawsze pragniesz u kogos innego i to u swpojje przyjaciolji , jestem zalkaman co mam zrobic , myslcie ze powinnam z nia porozmawiac na ten temat ? prosze o odpwoedzii , dzioeukuje za przeczytanie postu

Gość EAFGHU*
JOLKA TO TY ????????????????????????????

ale wiesz to nie jest to samo miec wlasna klacz a chodzic i byc na lasce , mam pieniadze na karnet i tak dalej po prstu chche miec lwasnego konia moze zle sie wyrazilam nie ze nas nie stac ale moi rodzice uwazaj ze to bedzie tylko zabawka i mysla ze sama nie potrafie zrobic kanapki l/

ja powiem tak...biedny koń. jak ktoś kupuje konie po 2 jazdach to jest kretynem. zobaczysz na ile starczy jej zapału do jazdy. bo może być tak jak z moim wujkiem co jeździ okazyjnie i chciał konia kupić, który do mnie (laika jeździeckiego) w dyskusji powiedział tak "to konia trzeba chodzić". teraz zazdrościsz a za kilka miesięcy będzie Ci serce nad tyk koniem płakać...odpukać bo konie lubię i nie życzę żadnemu smutnego losu...jednak wiem jak żyły konie bogaczy w stadninie w której ja uczyłam się jeździć :( a ty odkładaj dalej i nie poddawaj się. kiedyś kupisz konia i będzie to najwspanialszy koń ;)

Gość EAFGHU*
moim zdaniem chcieli przyszpanowac przed toba , glupia ta twoja " przyjaciolka" apropo: tez mialam kiedys taie marzenie i rozumiem to co czujesz ...