Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mowa ciała

IOI czyli mowa ciała kobiety.

Polecane posty

Gość mowa ciała

Witam. ostatnio spotkałem się z fajną dziewczyną, która mnie ze wszech stron interesuje;) 90% kobiet nie powie w prost facetowi np. \" podobasz mi się\" albo \" chcę z tobą chodzić\" czy coś o podobnym kontekście. Wracając do mego spotkania z dziewczyną: podczas rozmowy zaczęła sobie malować usta czymś w rodzaju zapachowej szminki( nie znam się na tym;P) Czy to jakiś gest, któy chciala mi pokazac \"mową ciała\"? czy po prostu może ot tak z nudów ?

Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem } mhm.. ciekawe którego ? :o

Gość ewelinay24
moze po prostu lubi miec nawilzone usta, nie sadze aby chciala dac ci do zdrouzmienia ze sie nudzo

Gość odruch
a czy ktoś wogole interesował się tym zagadnieniem jak w temacie? Ze np. jak kobieta kobieta przy rozmowie z facetem, który jej się podoba bawi się włosami, poprawiając fryzurę czy kręcąc sobie loczki z końcówek włosów palcem? :) To są sygnały dla faceta mowiące" hej jesteś fajny chce ciebie" Moze to głupio brzmieć ale jest wiele artykulów ad, "mowy ciała" Takich wskazówek wysyłanych do faceta kobieta moze być nawet nieświadoma.

Gość eee tam wymyślacie
Zwykle noszę włosy spięte. czasami jednak je rozpuszczam, ale wtedy coś mi przeszkadza, bo spadają na twarz i notorycznie je poprawiam , niezależnie od towarzystwa w jakim się znajduję :classic_cool:

Gość tarantulla
odruch ma racje z tym kreceniem wlosow na palcach ha ha sama sie na tym nie raz zlapalam (oczywiscie tylko wtedy gdy jakis facet mi sie bardzo podobal) i fakt faktem nie robilam tego swiadomie Myrevin widze, ze masz powazne braki jezeli chodzi o wiedze o kobietach

Gość tarantulla
z mowy ciala mozna wiele odczytac

Najbardziej podoba mi się jak laska się do mnie wypina. Tak, mowa ciała kobiet to zajebista sprawa. A jak jeszcze rzuci tak od niechcenia "zerżnij mnie" to już mi niczego więcej nie potrzeba.

Gość magiczna mikstura
z mojego doświadczenia kobiety wykonują te ruchy tzn. poprawiają włosy, dotykają ust (nieświadomie) żeby się podobać, ale uwaga to nie znaczy że ty się jej podobasz. po prostu kazda kobieta "lubi sie podobac", najlepiej wszystkim :D

Gość inoano
a co jesli facetowi ciągle "chodza" ręce, bawi sie czyms np. sluchawkami, zawija, zakreca?:P

Gość tarantulla
iron man daj se siana, kto tam by sie do Ciebie wypinal pewnie sie schylal po cos..

Gość magiczna mikstura
inoano-prawdopodobnie po prostu denerwuje sie

"iron man daj se siana, kto tam by sie do Ciebie wypinal pewnie sie schylal po cos.." Tak i jakoś dziunie dziwnie długo szukają tego mydełka .

Gość magiczna mikstura
srefa zera.. no zauważyłam;) no wiesz, mozę chce dobrze wypasc i dlatego te nerwy. tez zalezy jak dlugo sie znacie i na jakiej stopie to znajomosc.

mikstura - znamy się tak lepiej od roku, czesto gadamy jak jest okazja i nie wiem teraz:P nie mial powodu zeby sie denerwowac:P po prostu siedzial obok mnie ale byly jeszcze inne osoby obok. Więc?