Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samsung SGH J700

Kobieta z klasą jest szczupła i nigdy nie dopusci do nadwagi

Polecane posty

Gość temat nadal aktualny
Autor ma racje, dziewczyna z klasa potrafi zachowac sylwetke i nie robi z siebie prosiaka :-o

Nie wiem czemu was drażnią(nienawidzicie wręcz... :o) otyłe osoby, ale dla mnie macie coś z głową :D:D:D Szczupła dziewczyna=dziewczyna z klasą? :D Solary, tipsiary, blond kretynki z p*zdami na wierzchu i toną tapety, nie posiadające mózgu mają klasę? :D:D:D:D Gratuluję toku rozumowania! :o Faktycznie sz*aty są lepsze od inteligentnej i spokojnej grubaski... Radzę zapoznać się ze znaczeniem słowa klasa ;)

Mimi dla facetów kobieta to gadżet, tak? nie musi być mądra, nie musi być ambitna Ma być dobra w łóżku i dobrze się przed kolegami prezentować. Nie, nie mam nic do pięknych kobiet - mi raczej chodzi o męskie podejście. Bardzo bliska mi osoba (piękna istota o idealnej figurze dużych zielonych oczach, a przy tym o niebywałej inteligencji o 1 klasy podstawówki same 6) usłyszała że fajnie że jest taka ładna ale nie powinna być tak ambitna i inteligentna bo to facetów przytłacza. Także wolę być poczwarą niż być przez facetów tak traktowaną.

Gość kei
gadżet nie gadżet zwały tłuszczu nie są seksi.

Gość kei
taa. a przed 40 mają "uwarunkowania genetyczne".

jestem w szoku że nie którzy faceci tak myślą ..osobiście noszę rozmiar40 ale nie mam z tym problemu ,jestem zwykłą i normalną kobietą bez szału..Dziwię się że tam co nie którzy myślą ...na szczęście ja jeszcze na takich w realnym życiu nie trafiłam...:-0

Gość kobieta musi być szczupła a
mężczyzna bogaty ;)

debileeee!!!!!!!!!!!!!! jak ktos rzuca temat i nie odzywa sie przez caly czas trwania dyskusji to jest to prowokacja, wy tu spory prowadzicie,kto kogo bardziej itd...a utor upaja sie wasza naiwnoscia, hahahahahahah

Gość facet4362577524
koles, ale Ty pierdolisz... klasa, z klasą... żal dupe ściska. Jak kobieta ma nadwagę, to może być wiele powodów, a z klasą to to ma wspólnego tyle, co Ty z intelektem

Gość facet4362577524
bzdóra jak mało ktura- nie poprze, nie poprze...