Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samsung SGH J700

Kobieta z klasą jest szczupła i nigdy nie dopusci do nadwagi

Polecane posty

Gość Samsung SGH J700

Cały czas dba o swoje ciało uważając co sie je oraz chodząc na fitness pilnuje by ciało było zawsze jędrne i wysportowane. Dziewczyna z nadwagą to wstyd nie tylko dla faceta który z nią się prowadza ale i dla kobiety. Nadwaga świadczy o braku klasy u kobiety Także kobietki dbajcie o siebie ;-)

Gość gruba znaczy gorsza
nie rozumiem po co piszesz takie teksty skoro one sa powszechnie wiadome :-o

Gość nhgnghn
Nadwaga też świadczy o: - rodzicach którym powinno się było odebrac prawa do opieki nad dzieckiem za tuczenie go, wiele bowiem osób wkracza w dorosłość już z dużą nadwagą przez to jak je karmiono w dzieciństwie i jakie wzorce im przekazano - o chorobie (mam koleżankę która w dwa lata przybrała 40 kg przez leki na cukrzycę - no ale teraz połowę nadwagi już zrzuciła i pracuje nad sobą dalej).

Gość ale głupoty
:-o moze być głupia,byle chuda była:-o Jestem szczupła,ale nie oceniam ludzi w takimi prymitywnymi kategoriami

Gość Jacob
Jaki Samsung J700 taki tępy temat!!!! Masakra!!! TOPIK UZNAJE ZA ZAMKNIĘTY!!!!!!!!!!!!!

Gość xanx
Nie widze powiazania pomiedzy byciem kobieta z klasa a rozmiarem ubrania. Klasa to cos co zaczyna sie w glowie, ma zwiazek z inteligencja. Ty wypisujac takie rzeczy, klasy za grosz nie masz.

Gość nhgnghn
Być może brakuje ci właśnie trochę inteligencji, "ale głopoty", więc pozwól że wyjaśnię: nie piszemy o głupocie czy mądrości ale o klasie, zadbaniu, staraniach a to inna kategoria. Rozumiesz?

Gość nhgnghn
Ba, nie piszemy nawet o klasie autorki czy autora tematu. Natomiast że temat jest chwytliwy i ma sens, to widać po oddźwięku.

Gość emscia
Ogolnie rzecz biorąc w moim miescie przewazaja kobiety,dziewczyny szczupłe.I zgodze sie z tym,ze to klsa decyduje o o szczupłosci kobiet,ale nie klasa szyku,ale klasa przynaleznosci doi grupy społecznej. Im biedniejza,tym szczuplejsza. No,takie laseczki zczupłe łąza,ze hej:-)

Gość To jakieś brednie
uważasz że wszyskie szczupłe mają klasę, bo są szczupłe????? Wiesz ile szczupłych dziewczyn nic nie robi wtym kierunku----bo nie muszą!!!Mają takie geny i już i objadają się bardziej niż niektóre pulchniejsze które nic za to nie mogą że jak zjedzą 2 kawałki pizzy to mają kilo więcej :(

Gość nhgnghn
Im biedniejsza, tym szczuplejsza, tak postrzega się problem wychudzenia i otyłości w społecznościach pierwotnych. Przykłady istnieją po dziś dzień, np wśród niektórych ludów Afryki gdzie kobiety tuczy się ba siłę, aż nie mogą się ruszać, bo to oznaka ich statusu społecznego. A społecznościach bardziej zaawansowanych kulturowo, gdzie jest też dostatek dóbr więc zamożności nie trzeba udowadniać otyłością, taki pogląd nie ma racji bytu. Jest wręcz przeciwnie: im bogatsza, tym szczuplejsza bo stać ją na treningi, wyjazdy, dobraną dietę.

Gość Moje koleżanki to szczupłe
laski, a prowadzają się z chłopakami , mężami obtłuszczonymi jak knury... straszne!

Gość To jakieś brednie
a po za tym to pusty temat, bo dla mnie bez klasy jest człowiek który ludzi ocenia w kategoriach wagowych

Gość Jest kilka
Arabowie myslą na odwrót :D Im grubsza, bardziej cycata i dupiata tym lepiej :P:D Bo ona ma dziecki rodzić - jak najwięcej :D A jak urodzi z 10cioro, to dopiero jest klasa ;) Takze kochanie, punkt widzenia jest jasno okreslony ;)

Gość emscia
nhgnghn masz racje,ale niestety w moim miescie wiecej szczupłych kobiet,to kobiety które sa szczupłe ze wzgl na brak pieniedzy,a nie ich nadmiar.Kobiety dobrze sytuowane sa szczupłe,ale nie az tak jak te biedniejsze

Gość heh_21
taaaaaaaa to powiem ci cos. moja kolezanka bardzo dba o siebie, chodzi na silownie, plywa, biega cwiczy 3 razy w tygodniu w domu nie objada sie i coo? ma slaba przemiane materii gruba budowe kosci i jest dziewczyna "przy sobie" ja natomiast mam swietna przemiane materii codziennie jem slodycze, czasem, ale to bardzo zadkko cwicze i ja mam klase bo jestem szczupla a ona nie ma bo nie jest? tu nie ma reguly a bardzo czesto jest tak wlasnie zr te szczuple osoby moga jesc co im sie podoba i wcale nie tyja

a facet to moze byc niełogolony, gruby z wielkim od piwska brzuchem mam w dupie twoje uwagi..KOBIETA Z KLASA, TO KOBIETA, Ktora jest w mare wykształcona, ładnie się wysławia , elegancko sie ubiera bez wzgledu na figure...Znam szczupłe, chodzące na fitness i dbajace o siebie fizycznie, ale intelektualnie sa tak zapuszoczone, ze o niczym innym niz o tipsach z nimi nie pogadasz!Poza tym co z tego jak ktos np. jets szczupły a nie ma gustu i ubiera sie kiczowato, okropnie i do tego jest wulgarny oklęty , ale jest szczupły to wg CIEBIE MA KLASE TAK? znam grube kobiety z klasa i szczupłe niewychowane i oklęte...wiec prosze nie uogolniaj

nie ma czegos takiego jak UWARUNKOWANIA GENETYCZNE. to tylko zalosne proby tlumaczenia nadwagi przez otyle idiotki:-o jak sie dba, uwaza na to co sie je to sie nie przytyje. sa kielki zborz, warzywa gotowane na parze itd i wtedy jest sie szczuplym. no ale jak ktos jest tucznikiem pochlaniajacym Bog wie co i żre pizze, kebaby to pozniej sam ma dupe jak kebab. nalezy sie pilnowac a nie narzekac ze mam zla przemiane ale wpierdalam kalorie az milo :classic_cool:

a mężczyzna z klasą nigdy nie będzie miał brzuszka i łysiny:P Cały czas będzie dbał o swoje ciało uważając co się je oraz chodząc na siłownie, pilnuje by ciało było zawsze jędrne i wysportowane. Facet z nadwagą i łysiną to wstyd nie tylko dla kobiety którą jest ale i dla niego samego. Nadwaga i łysina świadczy o braku klasy u mężczyzny Także mężczyźni dbajcie o siebie :P

niby dlaczego tak o mnie mówisz ? dlaczego twierdzisz ze taki jestem ? bo pisze powszechnie wiadomą opinię tylko ostrzej ? zabolalo cie ? a moze sama masz wydech jak kebab ? :classic_cool:

a mężczyzna z klasą nigdy nie będzie miał brzuszka i łysiny Cały czas będzie dbał o swoje ciało uważając co się je oraz chodząc na siłownie, pilnuje by ciało było zawsze jędrne i wysportowane. Facet z nadwagą i łysiną to wstyd nie tylko dla kobiety z którą jest ale i dla niego samego. Nadwaga i łysina świadczy o braku klasy u mężczyzny Także mężczyźni dbajcie o siebie ;P

a mężczyzna z klasą nigdy nie będzie miał brzuszka i łysiny Cały czas będzie dbał o swoje ciało uważając co się je oraz chodząc na siłownie, pilnuje by ciało było zawsze jędrne i wysportowane. Facet z nadwagą i łysiną to wstyd nie tylko dla kobiety którą jest ale i dla niego samego. Nadwaga i łysina świadczy o braku klasy u mężczyzny Także mężczyźni dbajcie o siebie :P

hszonszcz ---> Ocywiście, że w większości przypadków nadwagę można zmniejszyć przez odpowiednio dobraną dietę. Uwież jednak, że istnieją predyspozycje genetyczne i tym ludziom trudno jest schudnąć :)

Jakie genetyczne ? Ludzie, kto wam to naopowiadał ? Renata Beger ? :-o Jeśli widzi się, że ma sie tendencje do tycia to nie je sie niektórych rzeczy po prostu i tyle. Już pisałem, są kiełki zbóż, warzywa gotowane na parze i inne "kleiki" Od tego dupa nie urośnie a i talia będzie zachowana. Choć wiem z doświadczenia, że niektóre dziewczyny już zapomniały co to talia :classic_cool:

hszonszcz Jakie genetyczne ? Ludzie, kto wam to naopowiadał ? Renata Beger ? Jeśli widzi się, że ma sie tendencje do tycia to nie je sie niektórych rzeczy po prostu i tyle. Już pisałem, są kiełki zbóż, warzywa gotowane na parze i inne "kleiki" Od tego d**a nie urośnie a i talia będzie zachowana. Choć wiem z doświadczenia, że niektóre dziewczyny już zapomniały co to talia dla mnie facet który moze zyc z kobietą wpieprzającą kleik i kiełki to jakis idiota :classic_cool: