Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka niewiadoma.......

Czy skusic sie na tego faceta? Ma zone i dzieci...

Polecane posty

Gość czysta prowokacja
nie widzicie że ona jest samotna i chce z kims na cafe pogadac? najwyrazniej problemy ma wielkie ale sama ze soba co nam pieknie tu pokazuje!

Gość poletka......
hahha jestem inna osoba niz autorka.. jeszcze raz powtarzam ze nie jestem absolutnie za zdrada.. uwazam ze gdyby poszla do lozka z tym facetem byloby to kompletnie glupie z jej strony!!!! jednak nie oceniam jej tak jak niektore z was tylko po tym ze mowi ze zakochala sie w facecie itp itd. jezeli polaczylo ja cos z tym facetem to niech poczeka na jego decyzje. jezeli on naprawde tez do niej czuje milosc a z zona go nic nie laczy.. to wezmie rozwod.. a wtewdy droga wolna!!!! ale nic na boku.. bo to juz rzeczywiscie mogloby byc puszczalstwo.... a fujjj. jednak rozumiem autorke, jej rozterki. itp

Gość poletka......
zlosnica--- prawda jest taka ze przeczytalam tylko niektore Twoje komentarze i na tej podstawie stworzylam moja wypowiedz.. przepraszam rzeczywiscie jezeli napisalam cos co moglo Cie w jakikolwiek sposob urazic... mozliwe ze pisalasa cos czego poprostu nie doczytalam... jednakze z tego co udalo mi sioe doczytac - potrafie wyciagnac wnoski. p.s i z tym wyksztalceniem mnie rozbawilo:)

Dlatego radzę ci przeczytać wszystkie moje komentarze ;) wtedy zrozumiesz o co kaman ;) autorka w szale wszystkich negatywnych opinii na swoj temat, chca byc ciagle na topie, uczepila sie tego motywu. A od pocztaku chodzilo o jedno z wyksztlaceniem, z czego wywiazala sie niepotrzebna dyskusja. radze sobie poczytac ;)

Gość poletka......
ok wierze Ci na slowo..:) w kazdym razie nie mam czasu zeby to eszystko czytac.... zycie jest pelne niespodzianek i nigdy nie wiesz na co trafisz!!!!!!!!!

Myśmy jej chciały przetłumaczyć na jej, że dla prezesa banku jest nikim szczególnym, tylko masażystka. Ona chciała nam udowodnić, że ma zajebiste wykształcenie i zaczęła się wyliczanka, gdzie niestety przegrała. Niepotrzebnie zeszła z tematu, tylko po to, byśmy jej przyznały rację, że prezes banku będzie się chwalił kumplom: "Bzyknąłem magistra fizjoterapii" zamiast: "Bzyknąłem masażystkę!". Prze to to wszystko, żal dupę ściska, a ze mnie jad nie kipi, raczej kpina i śmiech, bo to wszystko jest komiczne. Zwłaszcza że kobieta pisała, ze i tak się z nim prześpi, a potem że nie, ale zobaczy. Sama nie wie czego chce. Teraz pisze, ze to zakończyła. A i nie wiadomo czy wierzyć jej, czy tylko nie jest to jakaś gimnazjalistka, której się nudzi na wagarach. yhhh pozdrawiam

Gość poletka......
hahah no wlasnie nie wiadomo czy komus sie nie nudzi.. tak czy siak wydaje mi sie ze autorka do glupich nie nalezy... jest to raczej inteligentna osoba... i z tego co przeczytalam to on tez sie w niej zakochal. jezeli ona nie umie odroznic prawdziwego uczusica od checi przelecenia to juz bedzie jej problem jak ja wyrucha i wyrzuci z pracy.. to bedzie tylko jej problem!!!! ale z tego co widze to ona widzi jego uczucie do niej!!!! moze naprawde sie zakochali w sobie OBOJE!!! a jezeli chodzi o to wyksztalcenie to prawda jest ze dla dyrektora banku 26letnia kobieta ktora masuje moze wydawac sie z nizszej polki. ale nie myslmy stereotypami--inteligentny mezczyzna tak nie pomysli!!!! to nie jest fryzjerka ani kosmetyczka... ciezko sie wypowiaedziec w kwestii tego tematu, poniewaz zawsze i kazdy zdrade uzna za zlo i potepi. problem w tym ze trzeba popatrzec tez na okolicznosci i sprawy poboczne. nie oceniajmy jej i nie wyzywajmy. ona sie poprostu zakochala... tylko zeby sie z nim nie przespala dopki on jest z zona!!!

Ale na jakiej podstawie ona widzi jego uczucia? A jeżeli ona sobie wmawia? Pisała coś że się rozstała z chłopakiem, może to samotnośc ją pcha do niego? A na temat jej inteligencji nikt się jakoś specjalnie nie wypowiadał, ją to uderzyło, ze wygdybałyśmy, że prezes banku uważa ją za masazystkę. No i tyle że poleciały obelgi, że jest głupia, ze rodzinę chce rozbić, kiedy to wszystko nic pewnego.

Gość poletka......
no a moze zerwala z narzeczonym dla tegpo faceta?? tak btw. szkoda czasu na rozmyslania na ten temat:) pozdr

Gość aaanatka
Powiem tak, sama przez 3 lata tkwilam w zwiazku z facetem co to niby \" z zona go nic nie laczylo\" aj bylam suuper fajna , swietnie nam sie rozmawialo, pokrewne dusze itp ..... i wiesz co ??? zupelnie przypadkiem dowiedzialam sie ze to gowno prawda a on jest tchorzem , tylko ze ja zakochalam sie i cierpie teraz jak durna,,, wiem co mi tu wiekszosc napisze , ze sobie zasłużyłam itp .. ale nie o tym chcialam ... nie pakuj sie w taki uklada za skarby swiata, bo dla dobra dziecka albo bo wspolne mieszkanie , to Ty bedziesz cierpiala, jesli chce byc z toba itp to niech najpierw sie rozwiedzie , .... nie rob krzywdy sobie!!!!

Gość opinia. ....
Tak to jest wpuscic weza postepnego do swojego domu ..... Ty jestes marna, slaba istota, skoro tak latwo pozadanie i kryzys wieku sredniego faceta 40- sto letniego bierzesz za .... \" milosc \" ????? Niewazne jaki zawod wykonujesz, dla mnie jestes szmata - potwierdzeniem cwanej Poleczki, ktora wejdzie do lozka pierwszemu lepszemu (im bardziej inteligentny tym bardziej przebiegly) facetowi, ktory ma na tyle sprytu zeby ci zakrecic w glowie, bo mu sie zamarzyla mloda cipa. Jesli jestes tak inteligentna i zaradna oraz madra (!) - uzyj tego zeby zdobyc wolnego faceta .... nietrudno zamachac cyckiem facetowi starszemu kilkanascie lat.

Gość stary gnat
zerknijcie film "Masz na imie Justine" to pokazuje co robia z mlodymi Polkami w trudnej sytuacji.... a tak wogole to rozmowa o wyksztalceniu to zupelnie inny watek.

Gość zostań koorewką
Oczywiście, daj mu doopy. Wredna żona jest wystarczającym powodem. No i się kochacie! I chooj, że następne dziecko może mieć spierdolone dzieciństwo przez jakąś dzifkę! Mało takich bachorów po świecie chodzi i żyje?