Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka niewiadoma.......

Czy skusic sie na tego faceta? Ma zone i dzieci...

Polecane posty

Gość daj sobie spokój
coś mi się wydaje, że już podjęłaś decyzję, a tu na próżno szukasz potwierdzenia na jej słuszność. Zrobisz co zechcesz. Ale może się to skończyć fatalnie.

Gość daj sobie spokój
I bardzo uważnie przeczytaj post złosnicy z 22.00. Tak to , niestety, wygląda.

Gość osidhgsdg
Dlaczego nie odpowiadasz na moja wiadomosc??? Wysylam ja juz 3 raz. Zastanow sie, co Ci da romans z nim. On nie zostawi zony dla Ciebie, przeleci Cie, bedzie afera, wylecisz z roboty i bedziesz miala kaca moralnego, poczucie, ze zachowalas sie jak dzi**a i rozbilas czyjas rodzine. Tego wlasnie chcesz? Naprawde nie warto.

ależ nie masz się czym martwic, jedyne uczucie jakie u mnie wywołałaś to wbrew pozorom uśmiech na twarzy. mój facet ma o mnie większe mniemanie niż ja mam je o sobie :classic_cool: . dla niego jestem wszystkim, jest zapatrzony we mnie więc chyba nie mam się czym martwic. ale facet z reguły jest tylko facetem i nie ja będę mu wybierac, na którą ma mu drygnąc a taki dobór opiekunki preferuję ze względu na panienki podobne do ciebie, które nie wiadomo kiedy mogą mu włożyc rękę do rozporka. ta uwaga nie była kierowana bezpośrednio do ciebie a jedynie do panienek podobnego typu

anette 123 twoje zarliwe zapewnienia o tym, jak to cie twoj mezczyzna nie uwielbia i jakim ty to dla niego azteckim sloncem nie jestes rowniez wywolaly na mojej twarzy usmiech. dziekuje:) ghhd cos tam juz odpowiadam: i co z tego, ze strace :robote:??:D bez przesady, do Lyncha jej daleko, kreci romansidla dla niemieckiej podrzednej tiwi:D a "mnasazystke" sobie wypraszam:) jestem mgr fizjoterapii dla scislosci:)

Gość oczywiścieeeeeee
typowe VIP z banku chce się zadupczyć ze służącą, bo niańka to służebny personel domowy a nie materiał na partnerkę , taki niższy sort ale młode ciało ma i promieniuje łatwością, widać facecik wprawiony w zdradzaniu, a tu nawet na wydatkach hotelowych zaoszczędzi bo wykorzysta jakąś kanapę w przedpokoju we własnym domu i zadupczy za darmo........oszczędny finansista, w burdelu musiałby zapłacić a tu trafia się łatwa suka z polskich nizin, czemu ma nie skorzystac, skoro widać że suka na niego leci. Fu fu fu.

ha ha ha. a moze wlasnie o to w tym zyciu chodzi, zeby bylo dobrze? a moze wlasnie "suka z nizin" tego chce???

Gość oczywiścieeeeeee
jasne że suka z nizin tego chce w końcu jej chcenie bierze się z nizinnego pochodzenia i z bylejakości suczynej taki to sort i czego tu więcej oczekiwać od takiej?

Gość daj sobie spokój
Skąd ta agresja i wyzwiska? Dziewczyna jest ewidentnie zakochana, przestańcie ją traktować jak dziwkę! Chce zrobić głupio, ale to nie jest powód, żeby obrażać.

Gość oczywiścieeeeeee
a jaki zaszczyt sukę spotka jak Pan przywoła do nogi i może nawet sukę pogłaszcze? To będzie największe osiągnięcie życiowe suki z nizin, ciałem odniesie sukces życiowy...łaska Pana

próbowałam jedynie rozwiac twoje wątpliwości na temat rzekomej mojej niższości nad atrakcyjnymi opiekunkami a skoro ciebie bawi opcja kochania bliskich nade wszystko, to cóż ja mogę na to rzec..... nie będę tego kwestionowac

Gość udhghdfh
No bo nie wiem na co ona liczy. Dlaczego ona mysli, ze on odejdzie od zony i, ze ona bedzie z nim zyla dlugo i szczesliwie? Facet ma ochote na skok w bok i to wszystko, zaliczy ja, zona sie dowie, bedzie afera, pewnie mu wybaczy, ona wyleci z roboty i zostanie z plakietka taniej dziwki. A poza tym nie rozumiem takiego egoistycznego myslenia, bez skrupulow, czy Tobie to zwisa, ze mozesz zniszczyc komus zycie?? Jego zona i dziecko beda cierpiec przez Twoja glupia zachcianke.

Gość oczywiścieeeeeee
nie muszę traktować jej jak dziwkę bo ona już jest dziwką, i nie jest zakochana tylko pazerna czy też mięsożerna , szuka okazji aby pożreć kawałek cudzego kęsa, cudzego faceta,

ale ja nie mialam zadnych absolutnie watplowsci, droga anette:) a ty od "suki", daj sobie juz spokoj z ta zalosna historyjka, bo zaczyna juz nudzic. skad w was tyle agresji? ludzie...biedni ludzie...

Gość kłamczucha00321
moim zdaniem wymysliłas sobie ta historyjke to bez sęsu!!! co piszesz gdyby to byla prawda to już dawno bys wskoczyla mu do łuzka! a nie pytała o rady przespać sie czy też nie!!!!! wariatka!!!! bzdury pisze.

nie pytam, czy sie przespac, czy tez nie!!! pisze, jak wyglada sprawa, czuje, ze sytuacja bedzie sie rozwijac z dnia na dzien, cos ostatnio zaszlo na tyle daleko, ze po prostu to nastapi, bedziemy musieli o tym porozmawiac. i boje sie tej rozmowy, bo wtedy wszystko sie moze wydarzyc, a ja strasznie chcialabym go nigdy nie poznac, mimo, ze to wspanialy mezczyzna.

Gość kłamczucha00321
skoro taka piękna jesteś to znajdz sobie swojego faceta! chyba ze ty kazdemu rogi przystawiasz i wolisz figo__fago z innymi a udajesz świętom i pytasz o rade zapytaj jego żony co by zrobila na twoim miejscu i odpisz mi!!!!!!!!

mam faceta. tzn mialam. rozstalam sie z nim miesiac temu. czulam, ze to nie jest to. kocham tamtego:(

ide spac. praca wczesnie rano czeka. no coz, klasa robotnicza;) a powaznie, bede sie z calych sil starac, zeby do niczego nie doszlo, chyba ze sie na mnie rzuci, to chyba nie bede w stanie stawiac oporu...ech...chcialabym zadzwonic, ze juz nie przyjde, juz nawet mialam tel w reku, ale...nie zobaczyc go juz nigdy..:( napisze mu smsa zaraz. :( dobranoc wszystkim

Gość kłamczucha00321
zrozum to oni tacy są tylko pobzykać naobiecywać,a potem powie ze nigdy ćię nie widzial i niezna ćie jeszcze kłopotow sobie narobisz! daj se na wstrzymanie.

oczywiścieeeeeee ===> nie ma sensu a przede wszystkim nie na miejscu jest wyzywac jej od suk bo przecie jeszcze nie wepchnęła mu się pod materac. jedynie rozważa możliwośc zrobienia użytku z tego uczucia i o to własnie jest ten cały bój, właśnie o to rozważanie... i teraz kieruję się do ciebie autorko i opiekunko, dwa w jednym, po kiego wogóle rozważasz tę myśl.... serce nie sługa - to oczywiste - ale znajdź chłopa \"nie związanego\" bo już samymi myślami niszczysz cudzy związek

Wiesz co autorko, magister z fizjoterapii to jakis tytuł-pomyłka. Wybacz, ale niektóre studia powinny przemianowiać się na studium. wykształcenie to żadne, a skoro dla nas jesteś "masażystką" to dla innych też będziesz. Cały czas starasz się nam udowodnić że jesteś wykształcona, używasz zwrotów rzadko używanych. Czyli jednak problem wykształcenia dotknął cię? Jednak to czujesz? Faceci często zamiast używać głowy używają... główki. A ty czego używasz w tym momencie? Bo widzę że jak miła koleżanka zalecała nie przeczytałaś mojego postu z 22? Zastanów się, bo w tej sytuacji sama w końcu najwięcej będziesz cierpiała.

Gość mała naiwna
zło wróci do Ciebie, tak jak wróciło do mnie... niestety, musiałam sama się o tym przekonać, żeby być Polką mądrą po szkodzie... a teraz boli strasznie... to domniemane szczęście nie jest nic warte w obliczu tego, co się czuje później... wyrzuty sumienia i wielki wstyd przed samym sobą... :( więc z mojego punktu widzenia - trzymaj się od tego z daleka - moja rada :) Życzę Ci wytrwałości - będzie potrzebna... :)

Gość wiesz mimo wszystko nie jest
to czysta sprawa, choc rozumiem twoje zauroczenie ( i jego tez).Ale : 1. wiąza was, jakby nie patrzec, uklady "słuzbowe" - on - pracodawca. ty - pracownik. On nie powienien w tym momencie tak sie zachowywac, bo to podpada wrecz pod molestowanie ( skad ma gwarancje, ze ci to odpowiada?) 2. Rzecz sie nie dzieje na gruncie neutralnym, tylko w jwgo domu, pod okiem zony. Dlatego uwazam, ze jego zachowanie jest niefajne, bo stawia ciebie i zonę w dwuznacznej sytuacji. Jakby mial powazne zamiary, to powinien ci wypowiedzic prace i spotykac sie poza nią. Moglby na to wpasc, w koncu jest starszy. Wierze ze ci sie podoba, ale chyba nie ma klasy - otworz oczy !

zlosnica nie bede starala sie ciebie przekonac, ze moje studia kaurat byly bardzo duzo warte i daly mi bardzo dobra baze teoretyczna (praktyczna moze mniejsza;) ), jesli chodzi o leczenie dysfunkcji przeroznych naprawde przeroznymi metodami fizjoterapeutycznymi. nie chce mi sie po prostu udowadniac ci czegos, czego byc moze nie bedziesz w stanie zrozumiec;) jedyne, czego ci zycze, to abys w chwili, gdy bedzie ci potrzebny naprawde dobry specjalista fizjoterapeuta-a wierz mi, tacy istnieja, wbrew twpojej wizji tlukow potrafiacych tylko pomasowac tu i owdzie-zebys w takiej wlasnie chwili takiego specjaliste znalazla, zeby ci pomogl i zebys moze z wiekszym szacunkiem zaczela patrzec na ten ciezki, aczolwiek niedoceniany zawod. ale przede wszystkim nie zycze ci, zebys kiedykolwiek takiego specjalisty szukac musiala. jesli moje slownictwo wydaje ci sie zbyt skomlikowane to pojawia sie nastepny problem, ale ten raczej juz powinnas omowic ze swoimi bylymi polonistami, ktorzy najwidoczniej nie wkladali w swoja prae zbyt wiele wysilku;) bo ja tu zadnych skomplikowanych, niecodziennych i niepjetych zwrotow nie widze:D zegnam wszystkich serdecznie

Gość chlejąca.
1. życie masz krótkie-korzystaj. 2. ale tak, by nie rujnować życia innym.

poza tym widze, ze naprawde malo wiesz o moim zawodzie. a ty z wyksztalcenia kim jestes, jesli moge zappytac jeszcze?

Ojć, faktycznie nadepnelam ci na odcisk. pokazuje ci tylko jak wiekszość ludzi myśli. Na co się obrażasz? Masz rację, bo ja taka strasznie głupia jestem i mam z tego powodu taaakie kompleksy, błagam cię! To ty robisz z siebie idiotkę, wychodząc z tak żałosnym tematem: "Chcę się przespać z moim pracodawcą, a jestem opiekunką, ich syn mnie uwielbia, jego żona to reżyserka ale reżyseruje ścierwo, on będzie mój, ale tak naparwdę tego nie zrobię, chyba że się na mnie rzuci!" brawo, gratuluję ;) I co jak co - dla mnie ciągle będziesz tylko masażystką. A od problemów które mogłabyś ty wyleczyć - na śląsku mogę polecić świetnego kręgarza! Niesamowity ;) I wybacz że tak lekceważąco podchodzę do twojego wykształcenia, ale sądzę, że nie jestem jedyna ;) Śpij dobrze, jutro musisz być silna by zwierz cię nie pożarł, ciebie, biedną owieczkę.

no tak, nie pochwalisz sie swoim wyksztalceniem:) pewnie twoje studia juz dawno przemianowane zostaly na studium. ech...juz nie bede komentowac, bo az zal takich ludzi jak ty...zero szacunku...za to twoje studia, o ile takowe skonczylas, sa bez watpienia najlepsze na calym swiecie a IQ masz nawet wyzsze niz sama doda:)