Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka niewiadoma.......

Czy skusic sie na tego faceta? Ma zone i dzieci...

Polecane posty

Gość mała naiwna
oj przestańcie... chyba to nie pomaga w problemie zasadniczym... Jak zauważyłam, to większość osób jest na nie w sprawie TY + ON :)

zlosnica, przykro mi, ze nie potrafisz w tym momencie oddzielic dwoch spraw-mojego wyksztalcenia i moje obecnej sytuacji "sercowej". naprawde szkoda, ze te dwie czynnosci wykluczaja sie wzajemnie w twoim przypadku. oczywiscie, ze nadepnelas mi na odcisk, zwiazany z tym, jak ludzie nie majacy pojecia o rzeczy, postrzegaja moj, nie majacy jeszcze zbyt dlugiego stazu w naszym kraju, zawod. oczywiscie, ze jest to temat dla mnie drazliwy i naprawde nie musialas tak pozna pora budzic swojego instynktu Sherlocka:D kregarz kregarzem, ale nie rozumiem jednej rzczey-dlaczego, nie znbajac mnie jako osoby, mojej wiedzy, tego co potrafie, przylepiasz do mnie plakietke "glupiej masazystki", ktora potrafi pieknie sie usmiechnac i poglaskac po pleckach? ja nie podwazam tego, ze mozesz byc swietnym specjalista od reklamy tudziez marketingu. bo cie nie znam. i nie zamierzam wyzwalac w sobie pokladow ironii i kpiny wobec twojej osoby, bo to po prostu nie fair i bez klasy. dlatego, pomijajac juz moja historie, ktora parszywie wysmialas (ciebie juz nie prosze o rady-rozumiesz?) zycze ci odrobiny szacunku do innych ludzi. bo poki co sie tylko osmieszasz.

ale niestety jednak musze zdobyc sie na odrobinke ironii-"specjalistka od e-reklamy":) pewnie anatomie, fizjologie i patofijzologie, oczywiscie lacznie z lacinskim mianownictwem masz w jednym paluszku, spacjalistko od e-reklamy, skoro az kipi w tobie tyle kpiny:) przepraszam cie bardzo, ale wlasnie tacy pseudo-specjalisci jak ty wywoluje na mojej twarzy usmiech poblazania, bo co to w zasadzie za specjalista? przepraszam, ale tak to widze:)

Gość co do tematu o zawodach
akurat zgadam sie z autorką. Tez mnie rozwalaja "specjalisci od reklamy", zwlaszcza jesli srednio składnie formułuja swoje myśli. Co do zasadniczego - hm - bardzo ciezko, nikt cie za to nie moze niestety pochwalic, choc serce nie sluga a i rozne wypadki w zyciu sie zdarzają. Bron Boze sama nie prowokuj w kazdym razie.

Gość głupia koza
najgorsze są specjalistki ,popadają w rutynę ......... zrob co uwżasz ,życie i tak wyciągnie z tego wnioski

dziekuje autorkom dwoch ostatnich postow-przynajmniej ktos zrozumial, o co mi chodzi w kwestii naszej "specjalistki od e-reklamy":) ja sie ze swoim wyksztalceniem nie wywyzszam, ale boli fakt, ze istnieja tacy ludzie jak wlasnie ww. "specjalistka" od nie wiadomo czego, ktora, ledwo co gramatycznie ubierajac w slowa swoje wynurzenia, gardzi wyksztalceniem innego czlowieka. ja studiowalam na akademii medycznej, 5 lat dziennie, po studiach robie dobre kursy, bo chce po prostu byc dobra, chce byc "specjalistka" (hehe), chce swoja wiedza pomagac ludziom tak, zeby slyszec z ich ust "to dopiero fachowiec" itd. a osoba, ktora wysmiewa moje studia, przypuszczalnie skonczyla jedna z wylansowanych ostanio szkolek niedzielnych, w ktorych mozna studiowa wszytsko i nic. ale cich sza-tego nie wiem na pewno i skoncze juz z gdybaniem. co do historii z poczatku-nie lubie jego zony, ale to nie powod, zeby rozbijac malzenstwo. opisalam po prostu to, co sie ostatnio dzieje na polu naszych relacji, ot tyle, zycie...okrutne czasami...ale postaram sie byc silna:) sama na pewno nie sprowokuje zdnej rozmowy na zaden temat. szczerze, marze o nim, ale gdyby mialo przyjsc do konkretow, pewnie ucieklabym gdzie pieprz rosnie. trudno, pocierpie troszke, bede unikac, zobaczymy, co zycie przyniesie... dziekuje i zycze milej nocy

Gość Podsumowujac.
C.h.a.m.s.t.w.o

No dobrze, widzę moja droga autorko, że obróciłaś kota ogonem. Dlaczego zaczęłam temat z wykształceniem? Bo w porównaniu z prezesem banku albo reżyserem jesteś nikim. I gdy ktoś raz ci to wypomniał, to zaczęłas używać dziwnych zwrotów, by tylko udowodnić, że twoje wykształcenie ma sens. A kiedy starałam ci się przetłumaczyć na polskie że dla tych ludzi - ludzi, którzy coś osiągnęli, jesteś zwykłą masażystką - obrażasz się. Masz rację - pan prezes banku BĘDZIE OPOWIADAŁ KUMPLOM ŻE PRZESPAŁ SIĘ Z MAGISTREM FIZJOTERAPII!!! TAAAAAA!!!! Wiesz co, ci ludzie których masujesz zapewne często nie wiedzą że masz tytuł mgr, a swoją drogą on tak rzadko coś dziś znaczy ;) Ale do tego za moment. Ale fajnie, pochłonęłam ci godzinę, bo tak się mną zdenerwowałaś - upaja mnie to dumą. Gratuluję, dojrzałość emocjonalna - PIERWSZA KLASA! ;) Jasne że nie chcesz ode mnie rady - w końcu nie myślę jak ty i widzę błędy w twoim postepowaniu. Tak samo jak wiele tu osób, ale jako jedna z nieliczmnych staram ci się to przetłumaczyć, bo widzę, że jesteś głucha. Ktoś w temacie napisał ci już, ze nie rozumie po co zakładałaś temat, skoro i tak wiesz jak zrobisz. No właśnie, to może nam - tępym ludziom - w końcu to przetłumaczysz ;) A co to twojego wykształcenia - nie miało być o tym mowy, oczywiście źle odebrałam, odebrałaś zbyt personalnie - widzę, że faktycznie masz z tym problem - także polecam ci przeczytać to raz jeszcze i przeprosić wszystkich ładnie albo jeśli cię na to nie stać - uciekać stąd i nie wracać ;) Mój kumpel skończył to co ty, nie zarabia na tym kroci. Wiem zatem co nieco o twoim wykształceniu, jeżeli chcesz dalej to ciągnąc :) A ja? Ja mam 20 lat. Znalazłam dobrą pracę, bo ktoś docenił mój intelekt i mnie jako osobę ;) dodam, że jestem jedyną osobą na tę chwilę bez wyższego. studiowałam dziennie informatykę, ale kiedy zauważyłam, ze nie tędy droga, postanowiłam zapierdalać i studiowac zaocznie, bo chcę coś osiągnąć w życiu. Ulżyło ci? bo mnie moja sytuacja paja dumą. Tym bardziej, że usamodzielniłam się, mieszkam z narzeczonym i 2 miesiące temu kupilismy sobie nowy samochód. Jeszcze mam się chwalić? Czy już przekonałaś się, że mam \"przewagę wiekową\", lepszy start, mimo że samodzielny i nie jestem samotną, porzuconą babą, która łaknie nie swojego mięcha? z poważaniem bo może ci się za niedługo przydać ;)

jezus co wy tutaj wypisujecie :/ az zal sie robi niektorych ludzi. idz zlosnica ;lepiej na nasza-klase, poogladaj znajomych z podstawowki i napajaj sie dumą jak to tobie sie zajebiscie udalo, a innm nie i jaka to jestes niesamowita i pracowita :/ zenada

Gość Jakiej sercowej
sytuacji, Ty chyba durna jesteś. To najzwyklejsza dupna sytuacja, a im szybciej dostanie tę Twoją dupę, tym szybciej odkryjesz, że tylko tego oczekiwał... spoko i luzik, chcesz sobie podupczyć z żonatym, Twoja dupa i brocha, oszczędź nam tych pierdół o uczuciach. To takie idiotycznie schematyczne, że nawet się nie chce czytać... oa1

Gość Lonata
a ja uważam, że nie masz sie czym przejmowac. Panie które za wszelką cene chcą uchronic faceta przed zdradą pozbawiając go kontaktu z ladnymi/ zadbanymi osobami tylko podkręcają go jeszcze bardziej aby sobie własnie takiej poszukał. Normalnie w szczesliwym związku gdzie facet jest zakochany w swojej kobiecie nigdy nie bedzie szukał innej - nie wazne młodszej starszej/ grubej/ chudej. Jesli na Ciebie leci znaczy się, że to nie ma znaczenia ze to Ty- nie Ty bedzie nastepna, także take it :-)

Widze, ze przesiaduja tu same idiotki. Nie rozumiecie, ze mi wisi to czy on zostawi dla mnie zone czy nie??? Chodzi mi o chwile przyjemnosci, chce zeby mnie przelecial i nie martwie sie tym co bedzie dalej. Mam taka potrzebe i musze ja spelnic. A facet ma boskie cialo, duzy sprzet(widzialam jak odznaczal mu sie w slipkach), wiec dlaczego mialabym nie korzystac? Skoro chce zdradzic, to znaczy, ze nie kocha zony. A dziecko jest male i nawet nie zauwazy. Pojdzie spac, a my bedziemy broic do rana:D Zadowolone?? Decyzja podjeta, dziekuje za rady:D

Gość głupia koza
No niezupełnie same.......... człowiek o wielkim człowieczeństwie może być i niewykształcony ,złośnica nie mierz ludzi swoją miarą .fascynacja drugim człowiekiem przychodzi nagle i nie zawsze jest możliwośc pogodzenia jej z naszym morale.a POPĘDY MAMY WSZYSCY. Może i to Ciebie kiedyś dotknąć ..........nigy nie mów nigdy ..bo w w tych chwilach rozum odchodzi i rządzą same emocje .Takie coś trzeba przeżyć i dopiero udzielać rad ,a nasze panie zawistne ,zazdrosnei ręki nie podadzą........

Ja pierdziuuu czy jest tu osoba, która nie ma problemów czytania ze zrozumieniem? autorka sama się uczepiła wykształcenia, kiedy chciałam jej uświadomić, bo sama się nie potrafiła domyślić, że dla tego gościa jest nikim i jest zwykłą masazystką :/ i kropka! a teraz nie wiem czy to autorka czy jak, pisze ze chce tylko przyjemnosci. Wydaje mi sie ze ktoś sie pod te panne podszył. laska pisała ciągle ze chce/fajnie by bylo GDYBY facet zostawil dla niej swoja zone. mysmy jej to chcialy przetlumaczyc, ale ona obrocila kota ogonem i wczoraj w nocy przez godzine pisala o swoim wyksztalceniu, ze ona ma magistra i ze nie mamy co się jej czepiac, ze my jej piszemy ze jest glupia (tak, pisalysmy ci tak, ale nie ze wzgledu na wyksztalcenie, bo ono nic nie mowi o ludziach, co pokazalam na swoim przykladzie, aleze wzgledu na beznadziejna sytuacje ze chcesz komus rozpierdolic zwiazek i skrzywdzic male dziecko). i jak teraz ktos cos personalnie do mnie - prosze bardzo, ale znaczyc to bedzie ze jest skonczonym głąbem. Sorki bardzo, piąty raz tłumaczyć nie będę ;] no ;] zazdrosne jakieś :/

Gość kłamczuchaoo321
to skończona kretynka od początku tematu bzdury pisze pyta o rady co robić i tak dalej pewnie już dawno się z gościem bzykła zwyk la lafirynda!!! wielka mi paniusia z wyksztauceniem a nie rozumi niczego! lepiej niech zakończy ten temat bo żalllllll czytać i odpisywać niech się bzyka idiotka a na koniec do paniusi z wyksztauceniem moja indulencja intelektualna nie obliguje mi do meteoryczno specyficznej konwersacji!!!!!!!!!!

Gość głupia koza
oki ,przyjęte do wiadomości :)

Gość kłamczuchaoo321
Z TOBĄ

Nie wasza sprawa, nikt was o zdanie nie prosił.

Gość ifhnodif
Nikt nas o zdanie nie prosil??? Przeciez to Ty zalozylas temat z pytaniem co masz zrobic, czekalas na nasze opinie i rady, wiec nie mow teraz, ze nikt nas o zdanie nie prosil:D Widac, ze oczekiwalas samych pochwal, a jak pojawily sie slowa krytyki to jestes zbulwersowana.

Gość satanka
Witam, jestes znakomitym dowodem na to ze studia moze skonczyć nawet najwiekszy trep!! Co to twoje wykształcenie ci dało?? pieniadze i satyswakcje jedynie!! no i moze wielki pysk na tym forum, nie nauczyły ani kultury, obycia i ogłady. Ten stek bzdur którym nas tu raczyłas jest załosny. Kobieta ci zaufała i dała w opieke dziecko za co ty odpłacasz jej brakiem sympati i tylko dlatego ze osiagneła wiecej od ciebie!! twoje słownictwo wcale nie jest takie wyszukane jakbyś tego moze chciała!! co gorsze ty zachowujesz sie jak wzieta zywcem z rynsztoka. popatrz na własna głupote; dałas temat( zapytanie) ale po co? skoro sama wiesz najlepiej co robic?? w zamian za rady pyskujesz jak najezona kotka ( hahahahaha) tylko po co?? co ty chcesz własciwie udowodnic ?? a miałas na tych studiach psychologie ?? pewnie nie!! mnie dziwi ze w tym wieku sa jeszcze takie głupiutkie baby. naprawde masz 26 lat? przeciez zachowujesz sie jak ulicznica po specjalnej szkole. Uwazam ze powinnas przeczytac te swoje bazgroły raz jeszcze. Nawet wygłodniali panowie po 40 nie lubia idiotek. nie wydajesz mi sie zbyt madra i pewnie nie zrozumiesz tego co tu napisałam wiec raz jeszcze wyjasniam; NIM ŻADZI HUC ZWIERZECA A TOBA MIŁOSC DO WŁASNEGO DUPSKA . to na tyle . niepozdrawiam

Gość oto kolejny przyklad ze
polki są łatwe i puszczalskie taką opinie mają o polkach obcokrajowcy i słusznie

Gość autorka tematu przewodniego
jesli ktoras z was choc przez chwile uwierzyla, ze napisalam kilka ostatnich postow, ktore napisala soba, ktorej nie tylko sie nudzilo, ale ktora tez musiala sie rozstac ostatnio ze swoja, pewnie ostatnia, klepka, to naprawde nie mam juz wiecej pytan. jesli chodzi o rozwoj sytuacji, bo pewnie jestescie jej ciekawe, omowilam dzis sprawe z Panem J. Moze nie krotko, ale dobitnie. Bylo ciezko, pewnie przez moment jeszcze bedzie, ale stalo sie-kontakt zerwany.Oczywiscie jest mi smutno, ale...myslalam o tym cala noc i to rozwiazanie wydalo mi sie najbardziej racjonalne...chociaz nie lekkie. do Zlosnicy ciesze sie, ze kupilas sobe auto, ze bramy sukcesu stoja przed toba otworem i ze los obsypuje cie pylem szczescia w tych, badz co badz trudnych czasach:) co do kolegi-moze powinien zainwestowac w dobre doszkalanie-swietny specjalista fizjoterapeuta jest zawsze w cenie, na co, mam nadzieje, powoli i skutecznie staje sie przykladem:) w kazdym badz razie-powodzenia, zlosnico bez mgra:)

Gość ppppppppppppppp
a jestes bitch?

a, jeszcze cos, droga zlosnico. Przechwalki co do auta i samodzielnego zycia moze i robia wrazenie na twoich rowiesnikach, bakajacych sie jeszcze na rozdrozach zycia. Nigdy, powtarzam, nigdy nie wytaczalam jako broni przechwalek co do statusu materialnego, ale jesli ma ci w czyms pomoc rys mojej sytuacji materialnej, to nieskromnie musze powiedziec, ze mieszkam w bardzo fajnym mieszkanku w kamienicy w centrum Hamburga, kupilismy pol roku temu z narzeczonym nowa mazde 3 a 2 tyg temu wrocilismy z Egiptu, gdzie jak szalency nurkujemy kiedy tylko sie da. I to nie sa prozne przechwalki-taka jest prawda, ze jak sie jest dobrym w swoim zawodzie, szczegolnie medycznym, gdyz wielu ludzi obecnie potrzebuje pomocy, to wiernych i zadowolonych klientow nie brakuje. no i pieniedzy tez:) a miare swojego kolegi, ktoremu sie wiedzie raczej srednio, nie radze mierzyc wszystkich, bo mozesz sie zdziwic:) jeszcze raz wszystkich pozdrawiam

przepraszam, mialo byc "błakających sie na rozdrozach zycia":) Wiecie, chwilami zaluje, ze rozegralam to tak, jak dzisiaj, chwilami..ale mam nadzieje, ze dam rade...naprawde to trudne:(

Wiesz co autorko - ty to jednak durna jesteś. Nie umiesz czytać między wierszami i dopierdalasz się do mnie - choć mam zdanie jak niemalże każdy w tym temacie - bo myslisz ze co? :D Nie wiem co myślisz, ale widać - mylisz się. Tyle osob ci odpisało, a ty bijesz do jednego, czego nie rozumiesz. Nie no wiesz co - nadal się śmieję, bo nie sądziłam, ze taka durnota istnieje ;) Ahhh tak to jest ma się problemy osobowościowe, o czym powinnaś najlepiej wiedzieć. A twoje przechwałki? Jakoś mnie nie wzruszyły. Wiesz, nie dużo osiągnęłaś jeżeli ciągle chcesz to ciągnąc. Egipt? W polsce bardzo modny, moi rodzice któzy są pracownikami fizycznymi właśnie w czw wylatują, w niemczech cena egiptu już spadła ;) No chyba że korzystałaś z last minute, prawdziwego last minute, gdzie opłaca się tylko przelot samolotem, bo co jak co - egipt jest bardzo biednym krajem i z politowaniem patrzę na ludzi, którzy wyrzucają kwoty dla siebie wysokie, by zobaczyć jak biedna jest afryka. Samochód rozumiem, ze tego chłopaka który cię zostawił? Bezczelna haha :D Nie dziwię się, ze cię zostawił, widocznie zauważył o co kaman ;) Fajnie teraz być tak pokłócona ze wszystkimi? Nie chodzi mi o kafe, choć i tutaj weszłaś, i też sympatii nie wzbudziłaś. Jesteś wrakiem człowieka, skoro zakładasz ten temat. skąd mamy wiedzieć że piszesz prawdę? Że olałaś sytuację? :D Ajjj kobieto, co ty chcesz udowodnić? Że twój szef nie będzie mówił o tobie masażystka? :D Skoro tak w ogole jest to tak swietne wyksztalcenie to czemu uciekłaś do niemiec? Ha! bo w polsce taki zawód nie jest szanowany. co nam jeszcze naściemniasz? robi się ciekawie. :)

Gość przeleci cię a jak będziesz
skakać, ze chcesz, żeby wziął rozwód itp., to od razu cię zwolni, i papa. Nie znasz facetów..

Gość Maurycy mysia morda
Mój wujek robi w Niemczech przy taśmie i świetnie zarabia, razem z żoną jeżdzą na wakacje 3 razy w roku. Zwykły robol lepiej zarabia niż w Polsce. Tego nie można porównywać. A przechwałki autorki są denne, gdy ktoś wie jak wygląda sytuacja w Niemczech, a to chyba wszyscy wiedzą. A w ogóle to uczepiła się tej młodej, bo myśli, że jej dogada, ale w tej pyskówce tylko się poniża, bo tak naprawdę to nie osiagnęła nic i chce w ten sposób zwrócić uwagę na swoje dokonania, a nie na temat. W ogóle ma mylne pojęcie o Polsce, chciałaś zabłysnąć, ale coś ci nie wyszło, autorko. Czemu odbiegasz od tematu autorko? A kolega napisał wyżej że Polki to jednak puszczalskie - dzięki takim widzę, że to ma sens.

Gość poletka......
o boze jakie idiotki tu sie czasami wypowiadaja... zawisc i zazdrosc ze ktos moze miec lepiej...... typowy stereotyp- facet zonaty i mloda dziewczyna to juz musi byc suka... a niestety dziewczyny zyjemy w XXI w. a nie w sredniowieczu.. bynajmniej nie popieram zdrady w rzadnym wypadku. widze jednak ze autorka zakochala sie w tym facecie. z tego co widze to autorka jest inteligentna osoba i umie oddzielic prawdziwe zainteresowanie faceta od tego ze leci tylko na jej dupe!!!!! co z wami kobiety!! miedzy nimi jest chemia, z tego co pisze autorka.. ciezko w ogole w tej sytuacji cos Ci poradzic. nie bylam w takiej sytuacji wiec nie wiem.... jedno jest pewne- nie rob nic na boku... bo to juz nie bedie o Tobie dobrze swiadczylo... jezeli on jej nie kocha i rozwiedzie sie z nia i postyanowi z Toba byc-ok. a co do zlosnicy-- jad z Ciebie kipi kobieto. hahaha i to Twoje wyksztalcenie--specjalista od e-reklamy. nie badz smieszna!!!! co to za wyksztalcenie!!!! hahahahaaa. w porownaniu z fizjoterapia cienka jestes:) fizjoterapia zarowno na Uniwersytecie Medycznym jak i na AWF to dosyc ciezkie studia..... co innego skonczyc kurs masowania a co innego 5-letnie studia fizjoterapii.. no ale coz niektorzy mysla ze sa pepkiem swiata bo skonczyli studia zaoczne z jakiejs reklamy na prywatnej uczelni.. pozdro dla autorki