Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sari-mari

Nosicie Mukluki?

Polecane posty

Gość podobne są do butow Emu i Ugg
tylko ze duzo tansze mi sie podobają miałam podobne

Gość wejdz na PUDELEK
z dzisiaj, DODA ma takie same, rozowe

Ugg sa super wygodne, lepsze od papci domowych hahaa ale oczywiscie sa to buty do biegania na codzien, dobre do grubych rajstopek albo skinny jeansow :) ja mam australijskie Ugg\'i w kolorze czarnym, w tym sezonie chce jeszcze kupic czekoladowe :)

Gość kupuj te buty a nie patrz na
to ze ludzie beda gadac a moze nie bedą gadac?

hmmm ja mieszkam w uk, i te buty sa tu "normalne" od lat...a ze wygodne to kazdy w nich na codzien biega..... jesli nikt ich nie nosi jeszcze w pl to mozesz byc pierwsza ;) zobaczysz jakie sa wygodne jak wlozych w nie swoja noge :) nie bedziesz chiala ich sciagac!

Nosze takie, mieszkam w Kołobrzegu i nikt mnie nie wytyka palcami ale raz jak miałam je ubrane na początku września to jakaś dziewczyna powiedziała do drugiej,ze zimy nie widzi, ale sie tym nie przejełam bo nie wyglądała na taką która śledzi mode ;) więc polecam bo są przede wszystkim wygodne i oryginalnie wyglądaja.

Gość ifigennia
zdecydowanie nie, ja pozostaje przy emu - sa znacznie ciekawsze z wygladu niz te. poza tym mniej dostepne czyli ma je mniej lasek. co za tym idzie mozna bardziej oryginalnie wygladac. mukluki nie do konca podchodza tez pod moej poczucie estetyki niestety... ale co sie przejmujesz?? to ty masz sie w nich dobrze czuc a nie wszyscy naookolo:D --- smigajac po miescie z wiatrem we wlosach http://mazda.pl/showroom/mazda2/

Gość naimlas
Te Makluki wygladaja na tani kit, Wydaje mi sie ze widzialam je w stanach i mierzylam ale pieta mi w nich latala :/ Emu lepsze.

Mogę kupić i emu, dla mnie nie ma wielkiej różnicy, podałam po prostu przykład. Sama się na tym nie znam. Ok, to szukam ciekawych :)

Gość ja mam UGG
jak elmirka, super sa! A emu to jakas tansza wersja chyba tak?

hmm... nie wiem czy tańsza. Są dosyć drogie (oryginalne). Emu to właśnie te pierwsze, australijskie buty serferów, od których się cała ta moda zaczęła. W środku mają wełnę australijskich merynosów (jak jest zimno to grzeje, jak gorąco- \"odprowadza\" ciepło, nie pozwalając do spocenia stóp). Odpowiednio zaimpregnowane posłużą długi czas. Ja polecam baaardzo! Trzeba tylko pamiętać żeby kupić numer mniejszy rozmiar od tego, który się nosi na co dzień, bo ta wełna się trochę ubija i te idealne na początku, po jakimś czasie mogą zacząć \"kłapać\" :) Ja raz się tak nacięłam przy moich pierwszych emu. Brzmi trochę jak reklama, ale chciałam wam jak najbardziej przybliżyć te buciki.

Gość ja nie noszę
szalenie mi się nie podobają, takie ni to kapcie, ni kalosze. I jeszcze rozśmiesza mnie podejście: mukluki można nosić latem i wczesą jesienią bo są MODNE ale glanów już nie - bo napewno noga w nich śmierdzi i są takie "mało kobiece". A mukluki są kobiece, seksowne i przewiewne??

może i wygodne i ciepłe, ale totalnie niesexowne:-O Nawet super laski, gwiazdy, wyglądają w nich, jak zwykłe chłopki:P

Gość no bo to.....
no bo to nie sa buty na wyjscia! Do biegania po sklepach,spacery.....aby nogi sie nie meczyly!

Gość longoria dobra suczka

Mam pytanie czy te buty nosząc w zime przemakają?? bo właśnie mam zamiar kupowac i szkoda mi wydawać 300 zł jeżeli okażą się do kitu

Mam pytanie czy te buty nosząc w zime przemakają?? bo właśnie mam zamiar kupowac i szkoda mi wydawać 300 zł jeżeli okażą się do kitu

Gość MKDM
Wiecie w jakim sklepie można kupić Mukluki?

Gość asdfghjkrety
paskudne,jak wy mozecie sie tym zachwycac?

Gość down-to-earth
Mega Gwiazdy mają płacone kolosalne pieniądze, aby się pokazały w czymś nowym, a potem reszta papuguje, że niby to hit nad hity, a to zwykły marketing i promocja. Te buty są płaskie, czyli można pochodzić w nich 10-15 minut, potem płaskostopie się łania, dodatkowo one przemakają i się tak rozciągają, że po jednym sezonie są do wyrzucenia, taki ich urok. No, ale jak znakomitości noszą, to szare myszy, a co tak, niech się poczują :-))))