Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ico_mam_pomyślec

czy trzymacie zdjęcia swoich byłych facetów? Bo moja dziewczyna

Polecane posty

Gość cvcvcvvcvcvcv
ja 3mam zd mojego zmarlego tragicznie ukochanego, a moj maz sie o to czepia choz to byl jego najlepszy kumpel kiedys

Gość kater_ka
ostatnio szukając czegoś w kartonach znalazłam jakies stare wspólne zdjęcia, które od razu poszły pod zapalniczkę;p a te które byly na kompie oczywiście odeszły w niepamięc zaraz po rozstaniu. Łatwiej się z tym wszystkim pogodziłam.

Gość kater_ka
ostatnio szukając czegoś w kartonach znalazłam jakies stare wspólne zdjęcia, które od razu poszły pod zapalniczkę;p a te które byly na kompie oczywiście odeszły w niepamięc zaraz po rozstaniu. Łatwiej się z tym wszystkim pogodziłam.

Gość Martini23
Kiedyś chodziłem z taką dziewczyną, która robiła sobie ze zdjęć byłych zakładki do ksiązek. Cóż potem też stałem sie taka zakladką...

Gość hyu
nie,zresztą nigdy nie robiłam a przynajmniej sie staralam nie robic zdjec z bylymi bo w zasadzie nic te osoby dla mnie nie znaczyly, zaczelam robic dopiero z moim obecnym mezem,bo tylko na nim mi zalezalo,on oczywiscie mial zdjecia z bylymi,ale widzial jak mnie to boli i przezywam i wszystkie spalil:D tylko jego mama i brat ma kilka,na ktorych sa te laski i co zrobic,ze jak je widze to boli...?? ale maz mi powiedzial,ze te osoby to byly "gowna" nic nie znaczace bo to ja jestem ta jedyna; zaznaczam,ze moj maz to jedyny facet z ktorym bylam na powaznie,on wczesniej mial stale zwiazki,ja wolalam sie wysdzumiec a nie wiazac na stale z kims,ale zawsze takie pamiatki bola

Gość aniaaxd2
gdyby moj obecny chlopak ze mna zerał , to na 100% bym spalila nasze zdjecia , za bardzo go kocham i zbyt duzo sie angazuje w ten zwiazek , a poem co kazde zdjecie by mi nepotrzebnie przypominalo to co kiedys bylo , bardzo by mnie bolało ....

Gość gdyżowyż
Moich 2 eks zdjęcia leżą bez poszanowania na dnie starego kartonu na pawlaczu. Czyli praktycznie nie istnieją. Mam albumy takie do pooglądania, ale bez zdjęć eksów. W domku teraz stoja zdjęcia mojego ukochanego - a tamte pamiątki się nie liczą. Ostatnio u niego robiliśmy porządki (czyli jakby u nas, ale mieszkamy głownie u mnie, do wyboru) i trafił na zdjęcia swojej eks. Wywalił do kosza ! Ale go lekko ochrzaniłam, że nie wolno wyrzucać pamiątek więc laska też wylądowała w kartonie na stare duperele.

ja zawsze wywalam i kasuje wszystkie foty moich ex. ... a później ich szukam na jakiś naszych klasach itp ;P

Gość ulalalalalalal
Zawsze pozostaje NK:D

Gość kopnięta
cóż.moj.facet.też.trzyma.zdjecia.bylych.tzn.2.napewno.(tylko.je.widziałam.na.zd)z.czego.obie.mieszkaja.w.tej.samej.miejscowosci.co.ja.Jedna.z.nich.chyba.nadal.gdzies.mu.w.glowie.siedzi.przejeżdzajac.kolo.jej.domu.zawsze.ZAWSZE.patrzy.w.tamtą.strone!!wkurza.mnie.to.!!Wkurza.mnie.to.ponieważ.jest.ładniejsza.zgrabniejsza!!

Gość Kurewski zwyczaj i tyle
Co to kurwa ma być??? Każ jej wypierdolić te foty a jak nie chce to niech wypierdala razem z nimi. Albo jest z Tobą albo z fotkami przydupasów - prosty wybór.

Gość fląderka ***
nie no ja nie trzymam żadnych pamiątek po innych, chce mi się rzygać jak sobie przypominam tamte czasy, teraz się żałuje można powiedzieć zmarnowane kilka lat życia :O

Gość gość
Uciekaj od takiej. Ona takiego kocha, a ciebie ma za przydupasa. Wiem coś o tym. Dałem takiej ultimatum - albo znika zdjęcie albo nas nie ma. Owszem zniknęło ale potem i tak to zakończyłem bo chciała się z byłym spotykać "jako z przyjacielem".

Gość gość
moj ex trzymal na kompie zdjecia z byla w ukrytym folderze zabezpieczonym hasłem :/ dobrze,ze juz nie jestesmy razem bo to smierdzi

Gość Badboygreen
Patrze i nie wierze, po co wspominać i żyć bolesną przeszłością że coś nie wyszło zamiast patrzeć w przyszłość i myśleć o tym co będzie. Większość z tych kobiet które się tu wypowiedziały po prostu tęsknią za swoim byłym bo nie umieją się odnaleźć w czasie teraźniejszym.

Gość gość
Korzystając z usb pendrive zony natknąłem się naprawdę przypadkowo na nagie łóżkowe zdjęcia z jej eks. Wiem jak się poczułem, rozmawiałem z nią na ten temat ale stwierdziła ze to nie moja sprawa i to mnie nie dotyczy. Zdjęcia zgrała na laptopa. Jak do tego wy podchodzicie w podobnych sytuacjach. Z racji szacunku jakim darzę żonę postarałem się na początku znajomości ze swojej strony o to aby nie miała okazji zobaczyć moich zdjęć z eks aby nie sprawić jej przykrości, usunąłem. Jej to jest obojętne.

Gość gość
O jejku,tu tez wkleiles to samo?! NIe wystarczy na Rozwodnikach to prowo?!

Gość Gosc

Ja mialam ten sam problem,ale moj facet trzymal nawet zdjecia swojej Ex i jej dzieci.On nie byl ojcem tych dzieci,Ex byla rozwodka i miala 2 dzieci.Jedno dorosle,drugie w wieku ok 10 lat i wszedzie ta mala.Z pieskiem,z kolezankami z klasy,na wycieczce,jak gotuja obiad razem,jak tanczy.Masakra bo nawet to nie byla jego corka

Zdjęć nie miałem, ale za to nacięte karby na łóżku. Obecna tak długo kombinowała ... aż zmieniliśmy łóżko 🙂