Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iksmenka

USG Łódź

Polecane posty

Gość iksmenka

[cześć] czy możecie mi doradzić gdzie chodzicie na usg w Łodzi?

dr Lech Dudarewicz - specjalista genetyk, ul Kamińskiego 31. ok 200 zł za usg z nagraniem na płytce. ja osobiście polecam, jeżeli zależy ci na dobrym specjaliście.

ja miałam na Bazarowej za 50 zł też z nagraniem na płytę i dzidiusia miałam pomierzonego od stóp do głów - lekarz chyba godzinę sprawdzał skrupulatnie rączki, nóżki, główkę, serduszko- razem z mężem oglądaliśmy sobie jak pływa nasz synek, a teraz mamy te filmy jako jedne z najważniejszych pamiątek rodzinnych. Co do lekarza polecam dr Piotra Surmackiego

Gość klinika
SONOMEDIKA ul Nowa- jest strona w internecie, ja bylam bardzo zadowolona, 4 grudnia ide na polowkowe- 3d + echo serca plodu

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość kaallinka
Odświeżam temat bo właśnie poszukuję jakieś przychodni w której mogłabym zrobić USG – a dokładniej monitoring cyklu

Pierwsze miałam przy poczatku Piotrkowskiej (nie pamietam nr dokładnie), a pozostałe juz u lekarza przy Zielonej 25 :) Wizyta + USG 200 zł

Gość esmika89
Tutaj https://multiclinic.pl/wykonujemy/ginekologia-i-poloznictwo/usg-ciazy-4d-hd-light/ mają sprzęt do usg 4D. Uważam, że zawsze na wszelkie badania należy chodzić tam, gdzie lekarze znają się na tym, co robią i jakość takiego badania jest wysoka. Jak ma się iść byle gdzie, to lepiej wcale. Tutaj mają świetne warunki i bardzo dobry sprzęt, więc nie ma mowy o jakichkolwiek błędach czy wywołaniu niebezpieczeństwa dla dziecka.