Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alonidddd

SKURCZE JAJNIKÓW

Polecane posty

Gość alonidddd

opóźnia mi się miesiączka, mam skurcze w jajnikach i ból w dolnej części pleców. Czy to mogą być symptomy ciąży?

Gość chyba raczej skurcze
macicy nie jajników :O zrób test będziesz wiedzieć

jeżeli jesteś po terminie @ to zrób test jak radzą inne kobiety symptomy ciąży są dla każdej kobiety inne, poza tym mogę z własnego doświadczenia dodać, że nawet każda z moich ciąż przebiegała inaczej i różne jej objawy były różnie nasilone

Gość alonidddd
no juz 2-3 dzien mi się spóźnia, a dziaij miałam tak niemiłosierne te skurcze, że co jakiś czas przystawać musiałam, bo miałam je jak szłam do sklepu... Teraz też mnie one łapią... jeszcze nigdy raczej tak nie miałam, bynajmniej sobie nie przypominam... Czekam do 17 i robię test, zobaczy się wtedy co to wyjdzie:*

Gość alonidddd
a dzisiaj dostałam białego gęstego śluzu i zaczęły boleć mnie sutki...

Gość dgfjkgjlfd
ja mialam dokladnie takie objawy choc jajniki bolaly zawsze przed okresem ale ten bol w krzyzu z tylu nigdy nie mialam a to ciaza

Gość alonidddd
i ten biały gęsty śluz nadal.... dziewczyny co o tym sądzicie? okresu jak nie było tak nie ma...

Gość na pewno musisz
mialas 17 zrobić test - więc po co pytasz? przecież ci nie zdiagnozujemy ciąży przez net...

Gość alonidddd
tylko, że dzisiaj mam roboty po łokcie w domu i nie wiem czy dam radę się wyrwać.. eh no. :(

Gość gość
hej jestem tu nowa :) od 3 miesiecy nie biore antykoncepcji staramy sie o dzidziusia jestem po dwoch ciazach pozamacicznych :( miesiaczke mialam 18 sierpnia po miesiaczce wspolłzylismy z mezem ostatni raz było to 2 wrzesnia. od 4 wrzesnia mam bóle jajnikow i skurcze w brawym boku bola mnie sutki robilam test jest negatywny a do lekarza mam 23 wrzesnia sama nie wiem co to?