Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jessica Parker

Rozumiem, juz rozumiem swój błąd, lecz cofnąć sie nie mam szans...

Polecane posty

zrozumialam ze sie zakochalam w facecie ktoremu swinstwo zrobilam... wiedzialam ze cos czuje do mnie, ja sie bawialam nim, najgorsze ze zaczelam sie spotykac z jego najlepszym kolega, po tym przestal sie odzywac do mnie, dzis jak go zobaczylam to doszlo do mnie co narobilam co gorsze tamten jego kolega sie zakochał we mnie

co mam mu powiedziec? on udaje ze mnie nie widzi narobilam mu nadzieji, na ostatnim spotkaniu bylo calowanie, przytulanie, on potem dzwonil itp a ja sie na drugi dzien umowilam z jego kumplem i ten sam schemat:( i tak umawialamsie z nim z miesiac czasu, dzis dopiero jak go zobaczylam to doszlo do mnie co zrobilam

wstydź się, -- co do pogadania - wkońcu nic nie tracisz, choć facet najpewniej ma Cię już głębowko w d....

najgorsze ze trzeci tez jest:( wczoraj sie widzialam z dawna miloscia i iskrzyło, jeszcze dzis rano wiedzialam czego chce, mialam zostawic tego z ktorym sie spotykalam i zaczac znow z tym dawnym... po czym spotkalam tamtego i cos we mnie pekło, nagle tamci istniec przestali co ja wyprawiam:O

Gość poprostu ruchac ci sie chce

zrób sobie w mózgu wizualizacje i tak jak teraz idealizujesz każdego po kolei, zacznij każdego po kolej zobojętniać. Oszalejesz z takim myśleniem jak teraz. Lepszy spokój i brak uczuć aniżeli ciągła huśtawka

i stara po 30 musi brać obojętnie kogo? pierwszego lepszego albo zostać sama. No nie. Co Ty gadasz?

bez wzgledu na wiek kobieta nie moze wybrzydzac. Widzicie co sie dzieje, nawet wujek 1986 woli od Polek Litwinki ;)

przyzwyczaisz się i przywykniesz, zawsze nam jest dziwnie ze zmianami. -- Jasne że nie moze wybrzydzać inaczej zostaje sama jak JA:D