Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatuuuszekkkk

czy ubieracie sie na bazarach czy w sklepach, centrach ??

Polecane posty

Gość Kwiatuuuszekkkk

duzo ludzi pisze ze woili sie ubrac na bazarze bo taniej kupi rozne ciuhy i wiecj za ta sama cene co w sklepie. ale na bazarach nie ma ciuchow z firmowych sklepow. a wy gdzie kupujeie??

Gość w ustawieniach strony
i tu i tu, ale częściej w sklepach

Gość Nananauuua
jak kupuje ciuszek jak mi się podoba .... i jak moge sobie na niego pozwolić, i nie wazne dla mnie jest wtedy czy to sklep czy targ czy też lumpeks

w second-handzie kupuje:P Ba! Nie wstydzę się tego:P Stawiam na dobre buty i torebki, perfumy,kosmetyki, biżuterię i bieliznę.To kupuje w sklepach ale po fatałaszki chodzę do second handu. Za grosze markowe ciuchy no i nikt w mieście nie ma takiej samej bluzki czy spodni jak ja:P

Gość wloz go przez kraty
osobiscie ubieram sie na baklonie :)

w sklepach i centrach, ale nie szaleję z firmowymi ciuchami, stawiam na tańsze ale dla mnie odpowiadające jak Orsay, Queen, czy h&m

Gość cxvfdxds
Ja sie ubieram w domu

Gość ubieram się
w zwykłych sklepach, gdzie mają odzież polskich producentów, normalne rozmiary. We Wrocławiu jest pełno takich sklepików , są tzw. domy handlowe z mnóstwem stoisk. Nie lubię centrów handlowych- tam wszystko wygląda mi na szmatki. Czasem jedynie zajrzę do Orsaya- kupiłam tam aż :) 2 rzeczy.

Gość czujcie sie gorsze
Emporio Armani Versace itp jestem lepsza od was

dlaczego powinnam? że nie kupuję w tego typu sklepach? :D nie napisałam, że mnie nie stać tylko, że nie kupuję :D

Gość bo ci szkoda pieniędzy
a jak ci szkoda tzn że ci niewystarcza

ciekawa teoria, ale o kant dupy :P cóż... możesz myśleć co chcesz :)

Gość oj ale wy dajecie
się sprowokować ja tylko żartowałam z tym sama nie kupuje w tych sklepach:D

ja w lumpeksach. jak nie mogę upolować jakiejś potrzebnej mi części garderoby w lumpie i muszę iść do sklepu zwykłego to jestem chora, bo ciuchy są albo drogie, albo fatalnej jakości. bieliznę kupuję w centrach handlowych (choć zdarza się też w lumpie, bo czasem można tam dorwać np firmowo zapakowane majtki), buty torebki itp w outletach.

Gość na wyprzedażach się ubieram
najczęściej... dziele rzeczy na podstawowe (zawsze modne) te kupuje jak są tańsze w lipcu i lutym.... i sezonowe hity- czyli coś modnego w danym sezonie, co kupuję w normalnej cenie, dzięki temu zawsze wyglądam modnie i niewiele mnie to kosztuje :P

Gość wdqwedqw
Ja wyłącznie w sklepach. Wybieram duże centra handlowe i poluję na okazje lub ciułam na coś co nie jest okazją a mi się podoba. Bazary mnie brzydzą. Kojarzą mi się z odzieżą kiepskiej jakości i wszechobecnym kurzem. Ceny tymczasem wcale nie są niższe. Przy czym często ceny jakiegoś barachła są wyższe od ceny towaru markowego a przecenionego, dostępnego w przyzwoitym sklepie. (P.S. Pracowałam kiedyś na bazarze. Tam w dzień ubrania kurzą się a czasem nawet mokną (bynajmniej nie czystą wodą), w nocy zaś leżą w ohydnych kartonach i biegają po nich szczury, i pająki. Potem się to znowu wiesza i jakoś towar wygląda ale nic dziwnego że nie pachnie nową tkaniną.)

Gość na wyprzedażach się ubieram
może ez przesady z tymi szczyrami :D ....ale faktem jest, że te rzeczy często farbują, a cen wcale nie mają niskich np. moja mama kupiła mojemu synkowi bluzę na bazarze zapłaciła 40zł, ja kupiłam w Cubusie- po przecenie dałam 30zł.... bluza z bazaru zmechaciła się po kilku praniach, bluza z Cubusa, nadal jak nowa.....

Gość bllelee bazary
nie tylko większość ciuchów kicozwata,ale sprzedające irytujące. nie cierpie tam chodzic, wiec bywam tam raz na dwa lata, jak ktos mnie tam zaciagnie

Gość nie jestem z w-wa
D&G, Versace,LV, GUCCI, PRADA, DIOR to sa takie salony w polsce?

Gość Kwiatuuuszekkkk
10:37 meaaa w sklepach i centrach, ale nie szaleję z firmowymi ciuchami, stawiam na tańsze ale dla mnie odpowiadające jak Orsay, Queen, czy h&m ja tez podobnie jak meaaa wole taakie sklepy, kupilam tez pare rzeczy z bazaru ale moze niektore zalozylam tylko raz bo nie lubie gdy pol miata biega w takich samych ciuszkach jak ja. lubie lumpeksy bo zawsze cos orginalnego mozna kupic, tylko u mnie w miescie ciezko cos znalezc bo przewaznie sa same duze rozmiary:(

Gość das leben ist schon
second hand rules :classic_cool:

Chciałabym sie dowiedziec coś więcej o salonach Prady i LV w Polsce? Proszę o adresy:D Szanowna Pani Egoistka salony. D&G, Versace,LV, GUCCI, PRADA, DIOR 12:04 Szanowna Pani Egoistka stać mnie to kupuję, ale nie szata zdobi człowieka, że tak nostalgicznie i z głębi duszy napiszę. i się obudziłaś?:D

Gość Zielony Banan
Ja kupuję w centrach handlowych, w sklepach firmowych, ale tych tradycyjnych, znanych jak orsay, cropp, house, reservd, diverse itp. często jak jest przecena to można kupić coś fajnego dużo taniej, a na bazarze nie zawsze jest taniej