Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

łóżeczko plastikowe Disney - ma ktoś? mam pytanie...

Polecane posty

ja mam od wczoraj z elmem jest zarąbiste :D:D:D wlasnie mala sobie w nim spi- fotki mam w linku na dole stopki :D

stabilne i owszem. wytrymale to nie wiem. narazie skakala po nim umiarkowanie :D:D:D napisze ci za tydzien czy ejst wytrzymale i co moze wytrzymac :D:D:D

super - dzięki :) ja mam bajke z przeprowadzką i meblowaniem pokoju Małego. a to z nielicznych coma jeszcze barierki... myśle też na łóżeczkiem - autkiem ale obawiam się że co raz będę musiała młodego szukać gdzieś na ziemi... ale narazie szukam opini o jednymi o drgim...

Gość balladynka32
ja jestem na tym samym etapie poszukiwan - a znalezc ladne lozeczko z barierką to jak gwiazdke z nieba schwycic to z autkiem jest fajne - ciekawa jestem, jak sie sprawuje - poczekamy na opinie mamymani

Mania zaliczyla już dwa spanka w tym łożeczku- wczoraj w nocy i dziś w dzień, a teraz powoli szykuje się do kolejnego :D:D u nas sprawa bylą prosta :D ja chcialam jej kupic lożeczko mammut z ikei i dokupic do niego barierki ale ogladalam jeszcze inne na allegro i mania siedziala u mnie na kolanach, jak wlączylam to z elmo ( link dostalam od kolezanki) to mania zaczela krzyczec "mama elmo elmo elmo"... no i stwierdzilismy z mezem że jej kupimy to skoro tak bardzo jej sie spodobalo. wczoraj jak je zlozylismy to najpierw zanim jeszcze na nie sie wgramolila to wycalowala elma :D:D:D teraz mani łożeczko ma na imie "elmo" i jej mówimy "mania idz sie poloż do elma" :D:D:D a ona sie cieszy :D to łóżeczko jest bardzo niziutkie i bardzo lekkie. pakowane jest w taką malusią paczuszke. latwo go skrecic. skląda sie z kilku rurek i 6 plastikowych czesci plus pudeleczko srubek i dwie nelpki z wybraną postacią :) jest duzo lątwiejsze do zlozenia niz te meble z ikei. pozatym wszystkie czesci pasują idealnie a w ikei czasem trzeba sie pozastanawiac jak co wlozyc zeby bylo dobrze. ja jestem jak narazie zadowolona no bo Mania jest zadowolona a o to wlasnie chodzilo :D

ja mam w domu szaloną 20 miesięczną córeczkę i właśnie poszukujemy łoża dla niej. :D

Ja polecam łóżeczka z Ikea. Są mniejsze z barierkami i takie, które rosną z dzieckiem. Większość ma osłonę przed wypadnięciem albo można ją nabyć oddzielnie-może też pasuja do innych łóżek-nie sprawdzałam. Ja synowi kupiłam w Ikea \"dorosłe\" łóżko-takie, co ma z trzech stron\"oparcio-barierki\"-na dzień można obłozyć poduchami i wygląda jak kanapa. Syn miał przeprowadzkę do swojego łóżka mając 2 lata i 8 miesiecy. Ani razu nie spadł. Gdyby jednak zaliczył podłogę to miałam koncepcję odwrócenia łóżka tą stroną bez barierki, ale to nie było konieczne, zresztą syn juz wtedy panował nad pęcherzem więc musiał mieć \"wyjście ewakuacyjne\".

Gość balladynka32
Mamani - a materac jaki jest? bo tez trzebaby u nich kupic - rozmiar niestandartowy

wiesz co? ja dostaląm od nich gratis piankowy ale do dupy jest bo jakis zamaly pijade w przyszlym tyg do ikei i kupie ten wiekszy i mysle ze bedzie ok :)

do tego łózka musi isc gruby porzadny materac bo taki piankowy za cienki jest i wpada miedzy te rurki w "dnie łóżka"

Gość balladynka32
a wlasnie, bo oni pisza, ze maja do sprzedarzy za 129, kokos-gryka-pianka - dziwny układ? no i rozmiar tez. niestety u mnie w miescie nie ma IKei, chetnie bym sie wybrala i obejrzala łózeczka.

Gość balladynka32
"sprzedaży" oczywiscie no wlasnie, bublowaty. materac to podstawa

ja ikee mam i ich tez mam bo są z krakowa :D:D ja dostaląm od nich sam piankowy bo gosc mi powiedzial ze im zostaly i jak chce to mi dadza gratis no to jasne ze chce bo dlaczego mam nie chciec :D ale on ma wymiary chyba takie jak do lozeczka bo taki malawy cos jest :D nastoletnia mamo mania nie doi smoczka juz od baaardzo dawna. ona nie lubila smoczka. jak miala kolki to jej wpychalismy na sile zeby sobie podurdala a potem sama sobie smoczka odstawila :D narazie jeszcze nie spadla. na wszelki wypadek klade jej na podlodze materac ze jakby co to poleci na miekkie :d

chyba tak samo zrobię, wydrukuje trzy łóżeczka i niech Młody sam wybiera bo ja się chyba nigdy nie zdecyduje :(

Gość balladynka32
a ja jeszcze ogladam stronki - bo wolalabym jednak drewniane. ale z fantazją.

no wląsnie tylko ze to z ikei tez drewniane nie ejst. kurde ja sie zrazilam troche do ikei bo sobie kupilismy lózko juz pare lat temu i źle byly śruby dobrane ( za krotkie) i dno lozka wypadalo. dopiero mój dziadek musial nam robic to lożko zeby bylo dobrze... wszystkie komody z ikei sie rozlatują- dna szuflad wypadają... troche sie balam ze jak mala zacznie skakac po ółózku to lozko sie poprostu rozwali... :(

blondyna moze u was sie sprawdzą... ja mam zle zdanie na ich temat- szczegolnie komody bo szafa z mamuta jest superrr fajne te tapczaniki ale moja by z tego spadla ona sie strasznie rzuca po lozku.

Gość balladynka32
a łóżko mamut?

dziewczyny w ikei sa po 39 zl barierki do mammuta mozna sobie dokupic zaraz poszukam linka :D

qrde a ja byłam w sobote w ikei i mi Pani wpierała że nie ma barierek do mamuta. jak pytałam czy da się coś podpasować to uprzejmie mi powiedziała że od 2 minut tłumaczy mi że nie, do mamuta nie ma barierki - ehh chyba Pani nie lubi blondynek :)

blondyna ja tak kupowalam poleczke- znalazlam w necie ze sa niebieskie i pasują do mebli mamut. mialy byc dostepne w krakowie. pojechalismy a oni mowia ze nie ma. no to sie wkurzylam i zrobilam rozpierdziel i dostalam poleczke. co prawda z wystawy ( ostatnią) ale za to za symboliczne 5 zl :D:D:D

Gość balladynka32
mamut jest sympatyczny i niekanciasty