Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość n i e p r a w d a Napisano Październik 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JAK MNIE WK DZIS BABCIA Napisano Październik 16, 2008 A CO TO JEST METRO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 nie wiesz? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są ekrany Napisano Październik 16, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Brzechwa Napisano Październik 16, 2008 o co tu biega ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 ekrany w wagonach lecą na nich wiadomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są ekrany Napisano Październik 16, 2008 Jak dobrze że u mnie nie ma metra i nie mam takich problemów! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczowa szlachta Napisano Październik 16, 2008 jak to wiadomości z tvn to już wiadomo z jakiej są partii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 bieżące wiadomości z kraju i ze świata głównie z onetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój kot je muchy Napisano Październik 16, 2008 TVN i onet w rencach jednego Żyda się znajdują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miwako Napisano Październik 16, 2008 To w warszawskim metrze?sa ekrany z wiadomosciami? oj dawno nie bylam. juz dwa lata w Londku mieszkam a tu w metrze nie ma . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 nie o tym mowa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 nie we wszystkich pociągach są :O w ruskich nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój kot je muchy Napisano Październik 16, 2008 mówię o Lechu Kaczyńskim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są ekrany Napisano Październik 16, 2008 Lusesita - nie denerwuj się tylko wytłumacz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 :D w wagonach są płaskie monitorki tak rozmieszczone ze nie z kazdego miejsca da się poczytać :O ludzie wpadają na stacji i zajmują pozycje jak najblizej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczowa szlachta Napisano Październik 16, 2008 to macie tam metro aż do Rosji ? fajnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JAK MNIE WK DZIS BABCIA Napisano Październik 16, 2008 PISZECIE O METRO I EKRANACH JAK POLOWA LUDZI NIE WIE CO TO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miwako Napisano Październik 16, 2008 To ty tez tak rob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są ekrany Napisano Październik 16, 2008 Może są krótkowidzami???? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 ale ja jestem niewysoka i zawsze jakiś dryblas się przede mnie wciśnie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są ekrany Napisano Październik 16, 2008 Uszczypnij go w tyłek! ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 żeby mu się spodobało...? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gothanathoa 0 Napisano Październik 16, 2008 Ekrany w metrze są narzędziem otaczającej nas zewsząd propagandy. Apeluję!! Nie dajcie się manipulować! Nie czytajcie, nie słuchajcie tych specjalnie wyselekcjonowanych i odpowiednio przerobionych wiadomości! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są ekrany Napisano Październik 16, 2008 W sumie można połączyć przyjemne z pożytecznym. :-) Chociaż coś ciekawego piszą na tych ekranach? Żeby to jeszcze jakiś film leciał, a nie nudne wiadomośći..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 tak czułam... zostałam zmanipulowana i uzalezniona :( wiadomości, rozrywka, sport, plotki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gothanathoa 0 Napisano Październik 16, 2008 Nie martw się Luis - zrozumienie tego faktu jest pierwszym krokiem do wyzwolenia! Sięgnij teraz po jakąś klasykę literatury polskiej, np 'Tomek w krainie Yeti' Szklarskiego czy 'Pan samochodzik i Templariusze' Nienackiego i po prostu czytaj, czytaj czytaj przy okazji każdej podróży podziemną koleją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 16, 2008 moze to działa na zasadzie informacji podprogowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość co to są ekrany Napisano Październik 16, 2008 skoro jesteś niewysoka - to na ciebie tym bardziej działa..... Uważaj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach