Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna ja

Gdzie Ci Uroczy Mężczyźni Nie Myślący Tylko Jedną Częścią Ciała..?

Polecane posty

..tą dolną częścią??wiadomo-atrakcyjnosc,pożądanie,seks też są ważne..ale czy najważniejsze??Przecież życie nie opiera się tylko na seksie,ale niestety większość facetów to właśnie stawia na pierwszym miejscu..a szkoda... Pozdrawiam wszystkich gorąco :p

Gość Ón
wrzuć zdjęcie, to się okaże jaką częścią ciała myślę

Gość mario21
co ty za bzdury opowiadasz? jesli Tobie sie chce jesc to czy to znaczy ze myslisz zoladkiem a mozg Ci wyparowal?

zlosliwa niech maja sprawna kazda czesc,a nie tylko osprzet :P:P Ón wlasnie miedzy innymi to mialam na mysli..mam w nosie czy antenka Ci powstaie na moj widok..owszem fajnie kiedy faceta kreci widok laski,ale niech on ma jej do zaoferowania cos wiecej niz sterczaca "antenke" i slinotok .. :P

mario co to za porownanie..nie napisalam ze facet myslacy wackiem nie ma mozgu!to po pierwsze,a po drugie bylob przyjemniej gdyby facet probowal zaimponowac kobiecie czyms bardziej..hm.."inteligentnym" niz namiocik w spodniach..

Ales wymyslila...:D Mężczyznom ponoć może działać albo mózg albo penis..niestety mają za mało krwi aby te dwa organy działały jednocześnie:p -zasłyszane od ciotki:D A więc...wóz albo przewóz;)

człowieki nie denerwujcie sie tak od razu..ja grzecznie pytam przeciez :P chce poznac opinie innych na ten temat,ale po co od razu nerwy..no to luzujemy.. :)

Fajna- podoba mi sie:) Tylko...w sumie teraz obudzilas we mnie nadzieje, ze istnieja tacy,ktorzy dostrzegaja tez inne wartosci:)

Gość Namiocik w spodniach
"bylob przyjemniej gdyby facet probowal zaimponowac kobiecie czyms bardziej..hm.."inteligentnym" niz namiocik w spodniach.." Jakby to bylo możliwe, to wielu facetów mogłoby zaimponować kobiecie własnie czymś innym. A czym można Tobie zaimponować ? Możesz to ujawnić ?

powiem Ci ze tez cce w to wierzyc dlatego moze ten temat :P mysle ze sa wyjatki..zycze nam obu takiego wyjatku :)

Gość wacus dobra rada
masz rozum masz chuja to kombinuj....:D

namiocik ciezko mi zaimponowac :P wybredna jestem :) ale to nie ten temat..wiec sorry ale nie zdradze :P

Gość olejzpierwszego
napewno gdzies sa... niestety tak sie sklada ze dla wielu kobiet facet ktory nie mysli tylko jedna czescia ciala to taki ktory nie ma nic przeciwko utrzymywaniu kobiety, pomaganiu jej w obowiazkach domowych, chetny do brania slubu itp itd. w zasadzie jako facet moglbym zadac rownie inteligentne pytanie jak ty... gdzie sa te wszystkie kobiety kotre mysla tylko o sexie a nie o tym wszystkim innym ?? (wbrew pozorom moje pytanie nie jest gorsze od twojego... bo czemu mialo by byc ?? ludzie sie wiaza po to zeby sie rozmnazac a nie po to by ulatiac kobietom zycie)

Może i Ci ciężko zaimponować. Przez grzeczność nie przeczę. Ale może Ty sama nie jesteś dla facetów wystarczającą motywacją, by Ci czymkolwiek innym zaimponować. Przemyśl to. :)

namiocik moze.. :) olejzpierwszego pewnie masz racje,tylko widzisz nie naleze do kobiet ktore szukaja faceta do ulatwiania zycia..jestem osoba niezalezna i napewno nie skusilby mnie facet z wypchanym portfelem i wypasiona fura,a juz napewno nie gdyby nie mial oleju w glowie.. nie widze przeszkod zebys zadal takowe pytanie,zaloz topic i sie przekonasz :P i wcale nie uwazam ze moje pytanie jest lepsze i bardziej inteligentne od innych i o Twojego.. kazdy ma prawo wypowiadac swoje zdanie,nie krytykuje Twojego ani zadnego innego..

Nie mam ani wypchanego portfela, ani fury w ogóle, za to ojeju, co nie miara. Czym Cię miałbym skusić ? Dostojewskim na regale ?

namiocik dostojewski na regale tez by Ci nie pomogl :P sie uzepiles normalnie tego imponowania mi..moze zlego slowa uzylam,hm..tak,chyba tak..

powiem tak..chlopak ktory zaczyna znajomosc od propozycji spotkan bez zobowiazan,prosto z mostu (w celach wiadomych),lub taki ktory chce zaczac od sexu a dopiero potem sie ewentualnie zwiazac,no i taki ktory chocby niewiem czym i jak proboje p[rzekonac mnie ze seks z nim bedzie "boski" itd,itd... jest dla mnie spalony na wejsciu :P super ze lubi seks(ja tez lubie) i jest w tym dobry,niestety dla mnie osoba przedkladajaca seks ponad wszystko jest..nieciekawa :P stosunek powinien byc dopelnieniem uczucia miedzy dwojgiem ludzi,a nie tylko zwyklym aktem..byleby ze sliczna ,szczupla(czasem az do przesady) i zaje*ista w lozku laleczka..soryy,ale osobiscie nie rajcuje mnie tego typu koles,a takich niestety jest od ...cholery i jeszcze wiecej :P :) milego dnia

Gość search4true
No cóż myślę, że tacy mężczyźni po prostu są w większości żonaci i nie szukają dodatkowych wrażeń :P