Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna16

Robienie Loda?

Polecane posty

Gość Normalna16

Pytanie do Kobiet poniewaz wiem jaka by byla odpowiedz facetów..:) a wiec chce isc z moim facetem do łózka odrazu mowie ze to bedzie moj pierwszy raz.. i.. czesto słysze ze jak dziewczyna robi chlopakowi loda to sie poniza i jest dziwka..:| ze dziewczyny podobno nie musza tego robic..? jakie jest wasze zdanie? czy powinno sie zrobic chlopakowi loda czy poprostu nie jest to konieczne?

jak sie go kocha.. poza tym tzw ,,lód'' to po prostu część seksu, ma dawać przyjemność i na ewno nie jest poniżające, choć zależy od sytuacji;)

Gość 123jamaja123
hm, nic nie jest konieczne..jeslimasz ochote to zrob to poprostu

Jeżeli robisz to nowopoznanemu kolesiowi na imprezie to jest to dz**wkarskie. Ale jeżeli robisz to z miłości do chłopaka i chcesz tego(On nie zmusza Cię) to uważam, że nie jest to poniżające:)

Gość Normalna16
niby normalna rzecz bo milosc francuska.. ale bardzo czesto przyjmuje sie ze kobieta nie powinna tego robic jesli zna swoja wartosc

nie jest ponizające nic jeżeli jest sie w związku, jest uczucie i sprawia to przyjemność bardzo lubie robić loda mojemu facetowi, uwielbiam ile masz lat??

Gość cokolwiek wymyślisz
pamietaj że nawet robiąc kolesiowi loda możesz się czymś od niego zarazić więc zanim mu zaufasz upewnij sie że jest zdrowy, oboje zróbcie badania na hiv

Gość onaaa23
słyszałam od kolegow, ze jezeli facet szanuje dziewczyne to nie bedzie namawiał ją do robienia loda

Gość Normalna16
mam 18lat..:) jestem pewna ze moj chlopak jest zdrowy..;] dziki za odpowiedzi

Gość hhhhhhhhhhhh
a ja słyszałam ze jezeli panienka chce robic loda to jest dziwka, szmata

Gość no właśnie koniecznie
zróbcie badanie bo przez seks oralny także można zarazić się HIV i innym chorobami(np.żółtaczka typu C)|Nawet nie trzeba połknać nasienia aby zarazić się jakimś syfem:o

Gość Normalna16
onaa23 własnie take rzeczy tez słyszałam.. dlatego sie pytam.. nie jestem jeszcze doswiadczona wiec chcialabym wiedziec...

do hhhhhhhhhhhh--->no to źle słyszałąś:PJeśli dziewcyzna robi loda swojemu chlopakowi to nie jest dziwką!

Gość pomyśl logicznie
czy ja będąc kupę lat po ślubie i czerpiąc z tego ogromną przyjemność (może większą niż mąż :) ) poniżam się? Tak samo z Tobą - jeśli to stały partner a Ciebie to kręci (a nie bo musisz) to co to za poniżenie? Dodam że najbardziej lubię w pozycji gdy robię to klęcząc przed nim - wisi mo to czy ktoś to uważa za poniżenie. Ty też się kieruj swoim uczuciem.

Gość ejjjjjjjjjjj
Normalna16 skąd jestes

Gość Normalna16
Dzieki za wszystkie wypowiedzi:)

ta 16 to tylko jej nick;)

Gość Normalna16
mam 18lat.. po co mialabym udawac i tak mnie tu nikt nie zna..:| jeszcze raz dzieki..

Gość mam podobny dylamat
mam 23lata i wciąz się zastanawiam czy to normalne czy nic sie nie zmieni jak mu zrobie loda

Gość buahahahahaha
śmieje sie gdyz zobaczylem w lustrze jakiego mam malego czlonka

Gość buahahahahaha
hehe jestem kobietą więc z tym członkiem Ci nie wyszło:P

Gość buahahahahaha
Jestem kobieta z czlonkiem :O :P

Gość buahahahahaha
no to już lepszy podszyw:D:D:D

Gość saszka29
właśnie....napewno to nie jest tak jak myślisz....!!!!!lecz ja tez mam z tym problem ....chciała bym to zrobić ale lekko się brzydze ..hehe poradzcie!!!czekam na odpowiedzi!!!:(:(

Gość każdy robi jak chce
a ja wam powiem tak. szmacenie to jest ale na dyskotece.. nie nasz chlopaka.. nie wiesz jaki jest.. i tyle.. przypadkowy koles.. nie sa ze soba. to jest szmacenie.. ale z wlasnym chlopakiem.. Mmmmm Ci saszka ze jejku no jest cudownie.. ja przelamac sie nie moglam.. od roku jestem z chlopakiem i po prostu wiem ze juz tylko z nim bede myslalam o tym duzo.. bardzo duzo.. az w koncu dnia wczorajszego przelamalam si.. tak po prostu samo mi przyszlo.. oczywiscie nie namawial mnie to tego nikt!!!!!! dla mojego faceta liczy sie przede wszystkim moja przyjemnosc.. wiec ja tez chcialam mu troche jej dac:) zaczelam go calowac bo brzuszku boczkach.. troche nizej.. i doszlam do NIEGO:) jak zobaczylam mine mojego chlopaka to wiedzialam ze warto.. odlecial calkiem tym bardziej ze zadna inna go tak nie piescila.. odlecial po prostu.. nie wiedzial co sie z nim dzieje.. po 2 - 3 minutach wciagnal mnie na gore. i byl w szoku co ja robie.. i jak to. w ogole.. 23letni facet a mine mial jak nie wiem co hehe;p spodobalo mu sie bardzo no i mnie rowniez ze moge mu dac taka przyjemnosc:) jestem ciekawa jak to bedzie ze skonczeniem bo jeszcze do tego nie dzoszlismy noo ale wyjdzie " w praniu" powodzenia saszka i nie zmuszaj sie na pewno do tego!!! samo Ci pryjdzie tylko musisz tego chciec i dolozyc odrobine odwagi do pierwszego ruchu;D pozniej juz Mmmmmm :):)

Gość a ja nie umiem robic loda