Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu brzydka dziewczyna

Życie nieatrakcyjnej dziewczyny jest koszmarem jakim nikomu nie życzyłabym

Polecane posty

Gość po prostu brzydka dziewczyna

Zacznę od tego, że mam 25 lat i siostrę młodszą. Mieszkam z rodzicami gdyż nie stać mnie na wynajem a co dopiero na zakup mieszkania. Moja rodzina od zawsze miała problemy z pieniędzmi mimo, że wszyscy się kochamy i szanujemy. Nie jest to jakaś rodzina patologiczna, jednak mama nigdy nie pracowała bo zajmowała się rolą a ojciec pracował fizycznie w PGR a obecnie pracy nie ma i dorabia gdzie bądź. Jest ciężko jak możecie się domyśleć. Ja nigdy nie miałam powodzenia. Mam problemy ze zdrowiem dzięki temu jestem lekko otyła. Walczę z tym od 5 roku życia bez powodzenia. Moja siostra - moje przeciwieństwo. Skończyła szkołę średnią i na tym stanęła jej edukacja. Jest prześliczna i każdy facet się za nią ślini. Od dziecka miała wiele adoratorów a dziś jest z facetem, mieszkają razem a on ma swoją firmę, swój piękny dom. Czasami mnie tam zapraszają i wtedy mam namiastkę prawdziwego życia. Niczego im nie brakuje i są szczęśliwi. A ja ? Skończyłam studia, byłam na stażach, praktykach, jednak nikt mnie nie zatrzymał pomimo świetnych rekomendacji. Wszędzie chodziło o to samo - jestem MAŁO REPREZENTACYJNA :-( Nie mam pieniędzy aby się super ubrać. Moja siostra ubiera się w same modne ciuchy i jedna jej rzecz z garderoby jest droższa niż wszystko co ja mam na sobie :-( Oczywiście pomaga mi jak tylko może ale tak nie można całe życie. Faceci mnie nie chcą:-( Jestem tylko koleżanką, przyjaciółką i nic więcej. Jest mi strasznie źle. Nie mam pracy, nie mam faceta, jestem biedna i brzydka :-( Nie zazdroszczę nikomu tego co mają, ale jak pomyślę jak te atrakcyjniejsze dziewczyny wszystko mogą mieć praktycznie bez wysiłku to płaczę z bezsilności. Mam dość takiego życia - to wegetacja :-( I tylko dlatego, że jestem brzydka :-( To jest takie straszne.... Tak mi źle :-(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Co robić ?

napewno mozesz schudnac idz do dietetyka albo poprpstu zastosuj najprostsze rady wyrzuc wiekszosc wegli, wywal zle tluszcze i zacznij sie ruszac nie wierze, ze nie mozesz schudnac:) nie wiem jak twoja twarz wyglada ale pewnie nie jest az tak zle jak myslisz, duzo mozesz poprawic makijazem i ubiorem zacznij gdzies wychodzic, bywac i napewno kogos poznasz albo sprobuj w necie na jakims portalu randkowym jak tak wolisz, napewno mozesz duzo poprawic i nie bedzie zle pamietaj ze nie kazdy facet jest przystojny, wiec poprostu nie poluj na tych najlepszych bo sa rozpieszczeni ze moga miec kazda ladna laske:)

Gość to ja ci powiem
ze jestem atrakcyjna ale mam wade wymowy i przez to nikogo nie moge sobie znaleźć, o dobrej pracy nie mam co marzyc. mam 24 lata, po studiach i tez na utrzymaniu rodzicow i nie wiem co dalej zrobic ze soba.

Gość ale w necie jest niestety
narazona na panów szukajacych seksu

Gość złośliwa w garsonce 30..
Tamariwczoraj wysłałam Ci @

Gość Tamari to kiedy jaramy
salvie? :)

Pogódź się pasztecie z tym, że jesteś brzydka i brzydka zostaniesz. Żaden normalny facet za toba się nie obejrzy, bo jak ktos moze obejrzeć się za grubasem? :o Patrz na siostrzyczke i śliń się z zazdrości - tak własnie mają dobrze w życiu tylko ładne :classic_cool: Niestety, ty nigdy nie dowiesz się jak to jest :)

to w takim razie zapraszam do festung Breslau :)

ja tez jestem na utrzymaniu rodzicow bo nawet jak zarabiam nie chce mi sie dokladac co rachunkow jestem wspaniala coreczka:D

Gość Brzydka bo nie ma drogich
Ciuchow. bo lekko otyla?????? co?? hahaha..

Odpisałam Tamari I to od razu :classic_cool:

Ja mam gorzej, bo mama łoży na mnie 2 koła miesięcznie, a co zarobie to przepije :D

>> ja tez jestem na utrzymaniu rodzicow bo nawet jak zarabiam nie chce mi sie dokladac co rachunkow Gratuluje podejścia. Do 30. roku zycia masz zamiar siedziec w kieszeni u starego? :o

Gość to ja ci powiem
autorko jestes tam? pociesz sie tym, ze nie ty jedna masz taki problem. sama widzisz u mnie tez nie jest najlepiej. zawsze bylam bardzo niesmiala i teraz boje sie isc szukac pracy, nie dalabym rady w tym wyscigu szczurow, zle sie czuje wsrod ludzi. co z tego ze ukonczylam studia jak jestem malo komunikatywna, no i ta wada wymowy, dramat :/

do 30 mi jeszcze troche zostalo:) planuje do jego smierci:P jestem rozpieszczona pod tym wzgledem

Nie narzekajcie ja bym sie chetnie do mamusi przeprowadziła,ale nie chce mnie utrzymywać😭

Gość Brzydka bo nie ma drogich
Znam dwie paszteciary krotkie grube nogi wielki leb ale maja Osobowosc i sa lubiane i maja nawet chlopakow... dziwne?

zawsze mowie mojej matce ze jestem jej pasozytem ktorego sobie wyhodowala:P PS. dlatego nie chce miec dzieci bo boje sie ze urodzi mi sie takie jak ja:-O

Gość to ja ci powiem
studia kierunek scisly. zreszta bardzo dobre studia, i kierunek tez. ale co z tego jak wyslowic sie nie umiem i zaraz sie stresuje??? cud, ze w ogole je skonczylam.

>> jestem rozpieszczona pod tym wzgledem Raczej niezaradna życiowo i wygodnicka. Zmanierowana córunia swoich rodziców. Mi byb yło wstyd w tym wieku brac od rodziców jakiekolwiek pieniądze.

Gość komicznie a co nie lubisz
Łukaszenki? :o

Gość uśmiałamm się
o mój boże!!!! ochłoń dziewczyno.... jesteś po prostu DAREMNA i wygodna!!! jak można swoje zjebane życie zrzucać na wygląd i brak ciuchów??? zastanów się bo chyba jest z Tobą gorzej niż myślisz!!!!! oprócz wyglądu i ciuchów brakuje Ci też zapewne wielu innych cech!!!!! więc przestań się usprawiedliwiać bo przegrałaś życie na własne życzenie!!!!!!

>> studia kierunek scisly. zreszta bardzo dobre studia, i kierunek tez. Jakoś się nazywają? Może uczelnia tez jakąś nazwe ma? :o

Gość jestescie takie młode
dajcie sobie czas, popatrzcie na siebie i zastanówcie, co możecie zrobić dla siebie, co poprawić, nic tak nie dodaje kobiecości jak serdeczność, wewnętrzny spokój, to da się wyczytać z twarzy kobiety. Oczywiście zrobienie porządku z włosami, zadbanie o cere i tusz na rzęsach też się przyda :) Jeśli ktos z Was ma wade wymowy powinien szukać takiej pracy, gdzie nie jest to problemem, jeśli ma sie troche za dużo kilogramów, to trzeba postarać sie lekko je zrzucić, ale przede wszystkim wiedzieć, ze jest sie kobietą :) widze codziennie narawde sporo kobietek przy tuszy, a mają obok niezłych przystojniaków i wyglądają naprawdę ok :) obcna kobieta mojego byłego jest ode mnie grubsza :) :) :) waga to mały problem