Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu brzydka dziewczyna

Życie nieatrakcyjnej dziewczyny jest koszmarem jakim nikomu nie życzyłabym

Polecane posty

dokladnie - nie wysmiewam sie, tylko komentuje stracone 5 lat na wielu kierunkach.. a ja skonczylem prawo

e tam moja kuzynka skonczyla pedagogike a pracuje w firmie i zarabia niezla kase:) natomiat moja inna znajoma po SGH i 2 fakultetach zarabia grosze

89 km to jeszcze az tak tragicznie nie jest. wez sie za jakis sport to zobaczysz, ze schudniesz. Do tego popros siostre by ci udzielila paru rad co do ubioru i malowania i nie bedzie tak zle. ja tez sie kiedys zle ubieralam i jak mnie wziela w obroty tesciowa to okazalo sie, ze jestem zupelnie inna dziewczyna niz myslalam.

"e tam moja kuzynka skonczyla pedagogike a pracuje w firmie i zarabia niezla kase" ale, ale po co tracila 5 lat na cos co mozna zrobic w rok?

>> natomiat moja inna znajoma po SGH i 2 fakultetach zarabia grosze Niektorym to nawet jak położyć przed nimi worek z pieniędzmi to nie będą wiedzili jak je wykorzystac. Idioci trafiają sie wszedzie.

Gość złośliwa w garsonce 30..
Dla mnie studiowanie ''historii sztuki''w tych czasach to samobój po czyms takim dobrze płatna praca? hhehe gdzie

czemu tracila? moze lubila ten kierunek ja bym chetnie poszla na medycyne bo mnie to fascynuje, a nie wiem czy bym chciala byc lekarzem

>> Dla mnie studiowanie ''historii sztuki''w tych czasach to samobój Dokładnie. Najpierw wybierają chujny kierunek studiów, a potem płacz iz grzytanie zebów, bo nie ma dobrej pracy po tym ;o

Gość bo moze nie kazdy ma faze
na wyscig szczurów i idzie na studia z pasji, a nie dla "kariery"?

do autorki... sienie zalamuj moja droga, tylko coz dieta i to scisla zero jedzenia po 18, sporo ruchu.. i moze jakos sie uda schudnac... napewno.... ale nie poplakuj przed kompem i nie pogjadaj krakersow:P spokojnie bedzie dobrze....

Heheh ale to artyści:O ja chce być strażakiem :classic_cool:

Gość to ja ci powiem
a mi co doradzicie? jak szukac pracy z wadą wymowy???

>> na wyscig szczurów i idzie na studia z pasji, a nie dla "kariery"? Alejaki wyscig szczurów? Wybierasz kierunek studiów, wiesz ile będziesz zarabiał. Idąc na normalne studia, możesz liczyć na dobre wynagrodznenie. Idziesz na jakieś -logie, mozesz liczyć na uprzejmość Pani Inspektor w Powiatowym Urzedzie Pracy jak co miesiąc bedziesz odhaczała liste bezrobotnych :o

z wadą wymowy?> zalezy czy jest spowodowana? przecież można chodzic do logopedy,są ćwiczenia na dykcję

buhahaha stereotyp po tych logioach znam sporo osob ktore dobrze zarabiaja ja bym sie porzygala majac studiowac jakies finanse, marketingi, budownictwa itd nuda:-O

Gość do logopedy w tym wieku
kurwa nie rozsmieszajcie mnie :D

Gość zolza007
NIestety autorka ma racje. Atrakcyjna kobieta zawsze bedzie miala latwiej w zyciu niz nieatrakcyjna, chyba ze jest naprawde idiotka, ale znam i idiotki, ktore swietnie sie ustawily w zyciu. Studia nie maja tutaj zadnego znaczenia. Zycie nie jest sprawiedliwie i nigdy nie bedzie. Ja tez mam siostre, tylko ze ja jestem ta "lepsza" i powiem szczerze, ze wszystko mi latwo przychodzi, jej juz nie bardzo. Mam gorszy charakter, jestem egoistka, trudno mnie zadowolic, a mimo to facetow pragnacych byc ze mna nie brakuje. Ona jest naprawde dobra osoba i myslicie, ze ludzie to doceniaja?

Gość do logopedy w tym wieku
ja bym sie porzygala majac studiowac jakies finanse, marketingi, budownictwa itd no raczej :o

Kurwa jaki ograniczony kraj a co jest złego w logopedzie ?:O

Gość to ja ci powiem
niestety logopeda na to nie pomoze. to najtrudniejsza wada do wyleczenia :) malo ktory logopeda sie tym zajmuje. nie napisze dokladnie jaka ale to po prostu strasznie utrudnia porozumiewanie sie. nie mowiac juz o tym, ze na rozmowach kw. raczej nie zablysne ;)

hmmm no to zawód księgowa?

>> ja bym sie porzygala majac studiowac jakies finanse, marketingi, budownictwa itd nuda Może i nie sa to studia szczególnie pasjonujące, ale dające wiedze i przygotowywujące do startu na rynek pracy w stopniu znacznie większym niż te wasze smiszne logie :o