Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna migotka.

Koleżanka - jak mam się zachować?

Polecane posty

Gość panna migotka.

Nie wiem jak się zachować. Mojemu chłopakowi jego koleżanka zaproponowała seks. Nie powiedział mi o tym, ale czułam, że coś ukrywa... No i się przyznał. Niby źle się z tym czuje i nie mógłby skorzystać, bo by mnie skrzywdził. Co o tym myśleć?

Gość panna migotka.
mam zaproponować seks mojemu koledze?

Gość panna migotka.
Bez podszywów. Dla mnie to ważny temat i problem.

Gość panna migotka.
:D:D

no dokladnie mozna i tak jak KLEMPA pisze :D:D pretensji do chlopaka miec nie mozesz bo on przeciez nie odpowiada za to co mowią inni, jednak gdyby nadal utrzymywal z nią bliskie stosunki bylabym co najmniej oburzona i dalabym i w morde jej dwa razy oczywiscie:D Odwiedz ją badz zadzwon i powiedz co o niej myslisz dodaj ze masz to szczescie ze Twoj facet cie kocha i jest z tobą szczery dlatego powiedzial ci o tym jaka z niej puszczalska dziwka i jakimi propozycjami rzuca na lewo i prawo :D

Gość wiesz tak naparwdę to
zaniepokoiloby mnie to co napisałaś:O i nie fakt, że ona sex proponuje choć pewnie bym się wkurzyła:p tylko to, że on Ci powiedział, że nie skorzysta bo by Cię skrzywdził:o Czyli co? Jakby wiedział, zę Cię to nie skrzywdzi to by skorzystał?:O:O:O

Gość panna migotka.
Zapytałam czy jakby mnie nie było, to czy by skorzystał. Odpowiedział, że nie wie. Po czym dodał, że nie ,bo sam źle by sięz tym czuł. Nie wiem co robić. On twierdzi, że dalej jest dla niego koleżanką i nic sięnie zmieni w ich relacjach....

Gość wiesz tak naparwdę to
no własnie:O bo by się źle czuł a nie że nie chce bo go nie pociąga:o więc pewnie kręci go ta koleżanka,ale po prostu nie zrobi tego:O

Gość panna migotka.
wyszlam z kąpieli podaj mi swojego meila wysle Ci te rozmowe

A i a pamiętaj, jak ją będziesz szarpać to ją przewróć i nie ciągnij za włosy tylko za nogi, tak, żeby jej się błoto nalało :D A i jeszcze jedno...jak będziesz wchodzić do pokoju i w drzwiach się przewrócisz to znaczy, że zahaczyłaś rogami o futrynę. :D Tak na poważnie to kazałabym facetowi natychmiast zerwać z nią kontakt. Już miałam podobny problem z taką właśnie flaumą. I zniknęła z naszego życia. :D Tylko, że mnie Chłop nie powiedział, że nie poszedł do niej, żeby nie było mi przykro, tylko sam kazał jej bujać garba w podskokach :D

Gość panna migotka.
Jak mam postąpić żeby było dobrze? Nie ufam już mu...