Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o odpowiedzi

bardzo prosze o odpowiedź!

Polecane posty

Gość prosze o odpowiedzi

jestem po porodzie dostalam tebletki anty- yassminelle mam wziaśc pierwszą tabletke w 1 dzień okresu i tu pojawia się problem dziś od rana po korzystaniu z wc na papierze krew ze śluzem ( jasnoczerwona krew a raczej nitki krwi) a podpaska czysta ani kropelki. i co w takiej sytuacji? to okres? brac tą tabletke? Prosze o pomoc bo w sprawach tabletek jestem zielona.

Gość kapusniaczek
Poczekaj do jutra ja po porodzie przed okresem mam najpierw takie plamienia a na drugi dzien juz prawdziwy okres.

Okres jest wtedy, gdy krwi jest więcej, czyli kiedy potrzebna jest podpaska lub tampon. Okres to krwawienie a Ty plamisz.czekaj do krwawienia.

Gość prosze o odpowiedzi
dziewczyny po nocy tej krwi na papierze jest jakby wiecej ale nadal podpaska czysta. ile mam jeszcze czekać? kurde boje się ze przegapie ten pierwszy dzień okresu i bedzie za późno. ile takie plamienia mogą trwac?

Najlepiej zapytaj się swojego gina co masz robić w tej sytuacji. Jednak ja po porodzie miałam coś takiego jak Ty -w środku krew,na zewnątrz jej brak.I to się ciągnęło przez kilka miesięcy.