Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytadełko

Klub Świata Książki - czy ktoś należy?

Polecane posty

Gość czytadełko

Chciałabym się zapisać bo mają dosyć ciekawą ofertę . martwi mnie jeden punkt w regulaminie, mianowicie dostaje się na rok 5 katalogów z czego należy zamawiać minimum po jednej książce. Co w przypadku jak nie zmówię? czy poniosę jakąś "karę"

Gość ejbisi
Jak nie zamówisz to ci przysyłają taką jaka im się spodoba. Pamietam że sie kiedys zapisalam jak mialam 11 lat bo chcialam sobie kupic 101 dalmatynczykow i jakies inne bajki a potem mi zaczeli przysyłać inne ksiazki i ich nie odbierałam. Pamietam ze nie moglam spac po nocach bo bałam sie ze naślą na mnie policje i pojde do wiezienia :P

kary nie, ale w każdym katalogu jest taka książka, którą polecją czy jakoś tak i jak nie złożysz zamówienia to Ci ją wysyłają, nie wiem na jakiej zasadzie to działa, bo nigdy do tego nie dopuściłam, bo żadna mi się nie podobała, ja nigdy nie zamawiam książek z katalogu, idę do sklepu i kupuję jakąś co mi wpadnie w oko:)

Gość czytadełko
czytałam w regulaminie że jeśli się nie zamówi książki to przesyłają sami jakąś. a nawet mogą poprosić o zwrot całej kwoty książki promocyjnej jaką się zakupiło. i tu mnie boli. bo nie wiem czy będę coś później brać od nich.

Też należę i ostatnio nie zamawiam w terminie.Nie przysylają mi książki,którą polecają a pisemko,że specjalnie dla mnie przedlużyli termin zamówień.A z tymi katalogami to jest trochę nie tak,bo jest ich chyba więcej niż jeden na kwartal.

Gość coza głupia
a w życiu , na sterty papieru nie warto wydawać kasy......

Gość czytadełko
Montmorlonit w pewnym sensie masz rację , ale teraz oferta ich jest nie byle jaka. ksiązki które kosztują nawet do 60 zł mają po 10 zł jak tu się nie skusić

Gość czytadełko
Do gizmo 383 jest 5 na rok

tak mi coś chodzi po głowie, że sprzedaż w oparciu o brak zamówienie jest niezgodna z prawem więc tak na prawdę nie mogą ci nic wysłać... będą przesuwać specjalnie dla ciebie terminy bo może coś kupisz a w końcu pewnie przyślą info, że jak nie będziesz kupować to cię wykreślą z klubu :P ale dla pewności to możecie pogooglać bo na 120% pełno ludzi gdzieś o tym pisało... będzie szybciej niż czekać na kafe