Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajnikona

cZy to mozliwe zeby leciała mi siaa 4 dni po zapłodnieniu?

Polecane posty

Gość pytajnikona

Czy to mozliwe zeby leciała mi siara 4 dni po zapłodnieniu .. Dodam ze to moja druga ciaza by była......

Gość pytajnikona
no siara mleko ... jak inaczej mowi sie na poczatkowe mleko w piersi jak nie siara?

Raczej swiadczy to o stanie zapalnym sutka, ciazy urojonej, lub moze byc nawet jednym z niepokojących objawow nowotworu .Radze udać sie do ginekologa! Siara ma kolor przezroczysto -zoltawy,nie jest biala.

Gość pytajnikona
własnie nie czuje bólu piersi ....leci mi z obu piersi z tym ze z jednej wiecej jestem juz po pierwszym porodzie 13 lat ...Siara(mleko) leciało mi około 8 lat po porodzie potem uspokoiło sier a teraz znow i to bardzo mocno..... obiecuje ze napisze jak to sie skonczyło oczywiscie udam sie do ginekologa

Gość olalalalalalas
Badanie prolaktyny i to już !!!!!! Oczywiście z obciążeniem. Nie ryzykuj ! :)

Gość ghgtdjhhfjhf
prolaktyna szwankuje, a nie siara, wez encyklopedie i poczytaj....znaczenie slowa siara! ŻENADA!!!!!!!!!!

Ja miałam taką siarę przez całą ciążę aż do porodu. Ale czasem jakaś kopelka się pojawiła.

A, nie doczytałam, ze masz dużo. Mi leciała typowa siara, ale tak jak mówię raz na jakis czas pojawiła się kropelka, np w trakcie kąpieli, jak podrażniłam piersi. A w drugiej ciąży już tego nie mam.

Gość na pewno masz podwyzszoną
prolaktyne ( przy podwyzoszonej prolaktynie raczej nie dojdzie do zapłodnienia ) zrob badanie w kierunku prolaktyny i udaj sie do lakarza zeby to wyleczyc . NIE JEST TO MOZLIWE ZEBY LECIALA SIARA W TAK WCZESNYM STADIUM - SIARA MOZE LECIEC DOPIERO POD KONIEC CIAZY ( NAJWCZESNIEJ W 3 TYMESTRZE )

Gość pytajnikona
Wytlumacze skad moje pytanie Zabezpieczam sie tabletkami i zapomnialąm przyjac pierwsza tabletke z nowego opakowania zamiast przyjac ja o 20 wieczorem to przyjelam ja o 7:00 rano nastepnego dnia ... Stosunek miałam w sobote wiec w przerwie... Stad moje pytania i obawy .... Po 4 dniach zaczeła mi leciec siara....... wiem co to jest siara mialam dziecko wiec wiem jak to wyglada... zolto białą ciecz(przepraszam innych tu ktorzy ni lubą moze takich okreslen) Stad moje pytanie.... bo po 4 dni od stosunku zaczeło mi to wlasnie leciec ...

Gość pytajnikona
To faktycznie nie ciąza .... w piątek ide do lekarza zobaczymy co mi powie .. Opowiem wam dziewczyny co i jak bo moze ktoras z was bedzie tym tematem zainteresowana ....