Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szoke

Bóg jest drogowskazem życia ....

Polecane posty

a jak ten drogowskaz odczytac....mam swoja intuicje na ten temat ...jestem ciekaw jak wy-wierzacy go czytacie?

Gość klero
Ja jestem bogiem kochane lol

Gość klero
a może wymyslisz nową wiare ?

Gość fgfgfgfgg
nie ignorujcie tematu Bóg jest dla mnie bytem nadającym sens wszelkim działaniom jakie podejmuje

Nigdy nie wierzyłam i nigdy nie będę.. Boga nie ma! Widział go ktoś z Was? Ja wierze tylko w to co widzę, nikt mi nie wmówi głupot i wymyslonych historyjek

anonimowa panna -szkoda mi ciebie dziewczynko...twoje życie musi byc puste skoro pewne dla ciebie jest tylko to co widzisz...nieistnieja atomy,twoje mysli bo ich nie dostrzegasz...qwiec chwytaj kazdy dzien i lekaj sie unicestwienia

Gość do panny
a wiatr widzisz ,anonimowa panno ?powietrze ?

dziewczynko, ty pilnuj się i tego swojego jebanego boga, ktory nie istnieje, jesteś tępa jak but.. Pierdol się jebana suko :) pozdrów twojego tate księzdza

Gość lila7777
anonimowa- dlatego się mówi, że jest się wierzącym, bo pomimo tego że czegoś do końca czasem nie rozumiemy, to wierzymy że tak powinno być i Ktoś tym kieruje. to jest wiara!

Ludzie nie udawajcie idiotów, z wami jak z małymi dziećmi. WIERZE W SIEBIE, w żadnego boga. NIE WIERZE W BOGA, NIE WIERZE W ANIOŁÓW ITP ITD, WIERZE TYLKO W SIEBIE już rozumiecie dzieci i mochery?

Gość do autora wątku.
"Pie**ol się j**ana suko pozdrów twojego tate księzdza "=i z kim autorze chciałes dyskutowac,z dziurawym butem,panna to degeneratka :Dpucybut

anonimowa panna -styl wypowiedzi mówi o tobie wszystko biedna i-,naiwna i zagubiona istotko...naprawde współczuje ci

Gość do chorej panny
panno,czy tak do ciebie w domu sie zwracają ?"Pie**ol się j**ana suko ?---ale rodzinka :D:D

Od nigdy nie wierzyłam w boga, wiec wyjaśnijcie mi to dlaczego moje zycie jest takie zajebiste, bez zadnych problemów, wszystko mi wychodzi, mam wszystko co chce itp itd

Gość Miałaś stąd spadać
ćwierćinteligenta panno

Gość lila7777
anonimowa jak uważasz, ja jestem wierząca i to głęboko, nikogo usilnie nie "nawracam"

Gość do chorej panny
o nie,nie masz wszystkiego:brak ci ogłady,kultury, a twoim najwiekszym bogactwem są dziurawe zęby i garb na łopatce:D

Nie nie mówią tak :) Jestem zajebista, nie mam żadnych kompleksów :) WYGRAŁAM ŻYCIE MOCHERY. A wy wierzycie w coś na co nie ma żadnych dowodów ze istnialo

Powietrze można zobaczyć - wiesz co to skraplanie powietrza? Albo machnij ręką - czujesz wiatr. Istnienie atomów jest potwierdzone naukowo, doświadczalnie. A bóg? Bóg to tylko wiara, nigdy nie było i nigdy nie będzie na jego istnienie żadnych dowodów. To tak jak ze smokami - istnieje wiele legend, malunków, ludzie wierzyli, że istnieją, ale dzisiaj wiemy, że ich nie ma. Nikt ich nie widział. Tak samo ma się z bogiem.

Gość Miałaś stąd spadać
Tata Ubek? Czy tak ? Nakradł za komuny . A może dziadzio czerwony komunista pułkownik milicji ?

śladoe Boga nie bada sie tak jak istnienia słonia po śladach jakie zostawia na ziemi...