Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulinka512

bezpłatne badanie usg 4d poznań plaza czy ktos tam był????

Polecane posty

Byłam razem z mężęm. Przyjechaliśmy do Plazy grubo przed 10- kolejka na 30m.... O 10:20 Pani, która właśnie zapisała się na badanie powiedziała nam, że badanie ma wyznaczone na 14:40 i że ludzie z obsługi powiedzieli jej, że usg będą miały wykonane tylko 3 kobiety na godzine. Nie trudno obliczyć ile przyszłych mam w ciągu tych 8 godzin mogło zobaczyć swoje maleństwa.... (w telewizji mówili, że około 30). Szkoda, bo akcja była dość mocno nagłośniona, a tak naprawdę wszystko wyszło baaardzo kiepsko... Myślę, że jutro będzie tam tak samo i również nie warto tam jechać, tylko po to, zeby postać sobie w kolejce i na sam koniec "odbić się od drzwi"... To chyba nie na nerwy Ciężarówek...

Gość Moni-I25
pomysł fantastyczny, akcja trwała dwa dni, niestety dowiedziałam się zbyt późno i mimo że byłam przed czasem na bezpłatne badanie USG 4D nie było szansy się załapać, szkoda, że ilość tych badań była aż tak ograniczona a zainteresowanie naprawdę duże!z drugiej strony nie ma czemu się dziwić gdyż koszt takiego badania w normalnych warunkach wynosi ok.250zł. Co do organizacji całego przedsięwzięcia niewątpliwym plusem była możliwość skorzystania z porad specjalistów, w zasadzie bez większych kolejek- odpowiadali na każde pytanie niestety rozplanowanie tych punktów informacji było bardzo kiepskie zwłaszcza przy tej ilości osób, to samo mogę powiedzieć o pokazach(np. pielęgnacji niemowlaków, masażu itp.) które były za bardzo rozrzucone w czasie przez co w większości z tych pokazów nie mogłam wziąć udziału ze względu na brzuszek który znacznie mi już ciąży i nie sposób było wystać tyle czasu.

Gość antypatologia
O cholerka, przegapilam. Ale pewnie musialabym o 8 juz pod Plaza cztowac, a to nie na moje sily. Zreszta, nie wiem czy w 38 tyg. to by sie oplacalo...

nie musi byc tak zle :) sprobujcie poszukac gina ktory dysponuje takim sprzetem :) mi sie udalo na takiego trafic i teraz co wizyte mam usg 4d koszt wizyty 100zl. za usg nie place nic extra

Gość gość
Moim zdaniem bardzo fajna akcja, ale tak jak już tu ktoś wspomniał ma ona swoje minusy i nie wyobrażam sobie, żeby moja kobieta miała stać kilka godzin w poczekalni na darmowe badanie. W takich sytuacjach wolę zabrać ją do normalnego gabinetu. Ostatnio korzystaliśmy z USG 4D przy http://www.sofimed.pl/USG-3D-4D.html

Gość gość
Jaki ładny SPAM :)