Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspazja z miletu

Do dziewczyn mających około 160 cm wzrostu-czy wy też czujecie się takie wysokie

Polecane posty

Gość aspazja z miletu

Mam 163,ale czuje sie strasznie wysoka,może to wina tego,że większość osób wokół mnie jest niższa.Moi rodzice,starsza siostra...W klasie tylko kilka dziewczyn było wyższych ode mnie i przeważnie były to osoby ogólnie o mocnej budowie.Uwielbiam nosić wysokie obcasy,ale wtedy przy wszystkich czuje sie wielka jak krowa :O I matka mi mówi żebym nosiła płaskie buty bo za wielka jestem.Wy tez sie tak czujecie??

Gość malowana lal
nie przejmuj sie tez mam tak(identycznie) i tez matka zaczepila to we mnie,bo sama uwazala sie za wysoka tylko,ze ja mam 170!!!a jak zaloze buty na obcasie(raczej wcale ich nie zakladam) to juz czuje sie jak zyrafa,i do tego jestem bardzo szczupla male jest piekne!!!! i takie gadanie,ze tylko wysoka kobieta moze byc piekna to bzdety

Gość malowana lal
arogancka damo -i jestes zadowolona ze swojego wzrostu??

Gość aspazja z miletu
No a ja właśnie nie jestem szczupła,gruba też nie,ale mam na tym punkcie kompleksy.Moja siostra jest filigranowa,większosć koleżanek też,więc nie che przy nich wyglądać jak babsztyl :O Jakbym miała 180 to juz nie marzyłabym nawet o obcasach

Ja mam 168cm i prawie zawsze chodzę na wysokich obcasach (mamusia mi każe ;) ). Uważam że jestem raczej niska. Mogłabym mieć tak chociaż z 175cm....

przejmowałam sie jak byłam młodsza gdy nie miałam chłopaka, myslalam ze przez wzrost itd ale znalazłam mam wieksze poczucie pewnosci siebie i nie narzekam ;) zresztą mam swiadomosc ze kobiecie nidy nie dogodzi jak to to tamto ;)

:D:D:D nie przesadzajcie proszę :D:D:D 160 cm i sie czujecie wysokie? :P

Gość iiiitammm
ja tam mam 173cm i często czuję się za niska, chętnie przytuliłabym jeszcze z 5cm :D uważam, że na szczupłej wysokiej osobie rzeczy prezentują się najpiękniej.... 160cm- to jest wzrost średni jak dla mnie- na pewno nie jesteś najwyższa wśród otoczenia, ja nie jestem to jak ty możesz być?

Gość oih
to jest przecietny wzrost, nawet mniej niż przeciętny mam 176 i nie czuję się wysoka

Gość Problematycznie problematyczna
Mam 163 i czuje się potwornie niska. Taki krasnal mały ;) Zawsze muszę zadzierać głowę do góry by patrzeć rozmówcy w oczy ;P Chętnie wzniosłabym się 10 cm wyżej. Kiedy mogę sięgam po buty na obcasach.

Gość razcej mała
haha ja mam 158 i czuje sie baaaardzo malutka;P a to tylko 2 cm różnicy, no nie wiem może wynika to z wieku? ze jestes po prostu bardzo młoda, a dziewczyny w klasie po prostu jeszce nie urosły?? no bo ogólnie 160 to raczej niski wzrost;) pozdro

Gość Obleśny
Odstaw dragi autorkko. :D

Gość frfr
160 i Ty się czujesz wysoka? przecież 160 to jest malutko kobito

Gość ja mam trochę mniej niż 160
i kompletnie ciebie nie rozumiem :D Nie chodzę nawet na obcasach więc jak stanie przy mnie kolega, który ma ponad 180 cm wzrostu to czuję sie jak krasnal. Ale generalnie da się z tym żyć ;)

jestem w szoku!!!!!160 cm to duzo??????????hmmm ja mam 165 cm i czuje sie w sam raz, no mo0ze troche za niska :P

Gość carmenn
ja mam 163 i nie czuje sie wysoka w zadnym razie. daj spokoj. ale kiedy mam obcas to nic nie moge sobie zarzucic:) gorzej w adidasach :;/ mogloabym miec tak 169

Gość ehmmm...
160 cm to maly kurdupel.

Gość ja mam 162 a czuje sie bardzo
malutka..chcialabym miec z 170cm;/

Gość aspazja z miletu
No nie wiem,moze to dlatego,że jak pisałam,w moim otoczeniu są raczej niskie osoby,takich naprawdę wysokich nie ma wcale.Moja koleżanka jest o 2 cm ode mnie niższa i szczuplutka,dlatego wygląda filigranowo.Ja przy niej jak baba :( cream myślę,że akurat ty nie powinieneś się wypowiadac na temat czy to normalny topik :O ty produkujesz "chore" i nie przejmujesz sie że ludzie maja tego dosć :O

Gość ahaaaa
Ja mam też 163 i jednak czuje się trochę mała :P ale za to i moja mama i starsza siostra mają identyczną wysokość ;p