Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Powiedz mi jak to się stało, że twoje zdjęcie lata w oryginale i po przeróbkach jako obiekt kpin a mojego nikt nie ruszył?

A czemu zawsze kłócisz się przy starej ciotce Eve? A sama jak tu jesteś, to jesteś spokojna? Wspólny wróg jednoczy? To nie jest żadne moje prawdziwe i aktualne zdjęcie, więc zjazd do budowlańca grzać gulasz 😁

1 minutę temu, selkie napisał:

Pamiętaj, że te foty mają kilkanaście lat (sprawdziłam kiedyś metadane ;)). Ona już wtedy wyglądała jak grubo po 40-tce, choć była znacznie młodsza, pomyśl, jak mus wyglądać teraz i śmiej się z hejtu 😎

Nie może wyglądać lepiej skoro jest wiecznie niedospana i haruje jak niewolnik.

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

przeczytaj swoje dzisiejsze wypociny a potem sie czepiaj innych. Plotkare to w lustrze możesz zobaczyć, znów od rana biegasz za swoją byłą psiapsi z ero i ją nękasz?

Moja nie psiapsi nie pozostaje mi dłużna, ani niewinna. Ty za to dostałaś obsesji na punkcie mnie, mojego męża i mojej rodziny bez żadnej racjonalnej przyczyny prócz brak materiału pod palcówki. Znajdź sobie inny wreszcie (ja się tobą nie interesuję, jesteś do zerzygu nudna i żałosna) 🙂 

Edytowano przez selkie

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

przeczytaj swoje dzisiejsze wypociny a potem sie czepiaj innych. Plotkare to w lustrze możesz zobaczyć, znów od rana biegasz za swoją byłą psiapsi z ero i ją nękasz?

Zgłoszone to jest. 

Eve jak masz menopauzę, to zrób coś z tym ale nie hejtuj więcej ludzi, którzy mają się o niebo lepiej od ciebie 😝

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Eve jak masz menopauzę, to zrób coś z tym ale nie hejtuj więcej ludzi, którzy mają się o niebo lepiej od ciebie 😝

Jak ja mam menopauzę, to ty leżysz w trumnie, była żona starego ojczyma, odbitego matce ;D 

Dobra, nara (co chcę to wiem) 😉 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

A czemu zawsze kłócisz się przy starej ciotce Eve? A sama jak tu jesteś, to jesteś spokojna? Wspólny wróg jednoczy? To nie jest żadne moje prawdziwe i aktualne zdjęcie, więc zjazd do budowlańca grzać gulasz 😁

A czemu ty ciągle wyjesz o mnie i Ewce nawet jak niczego nie piszemy? O czym z Giną od rana gadałaś? Nie było szczekania o podręcznych i budowlańcach? Budzisz się w nocy z krzykiem i sapiesz "podręczne! Podręczne!"?

4 minuty temu, selkie napisał:

Pamiętaj, że te foty mają kilkanaście lat (sprawdziłam kiedyś metadane ;)). Ona już wtedy wyglądała jak grubo po 40-tce, choć była znacznie młodsza, pomyśl, jak mus wyglądać teraz i śmiej się z hejtu 😎

czy to już obsesja??

A czemu ty ciągle wyjesz o mnie i Ewce nawet jak niczego nie piszemy? O czym z Giną od rana gadałaś? Nie było szczekania o podręcznych i budowlańcach? Budzisz się w nocy z krzykiem i sapiesz "podręczne! Podręczne!"?

Mnie w to nie mieszaj.

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

czy to już obsesja??

Raczej 😁Jprd. To już do psychiatry i naprawdę na policję się nadaje... 

Nie przeglądałaś dzisiaj jakie i gdzie są grane koncerty?

A stać cie na nie? Wątpię. Bo niedawno płakałaś, że jajo niespodzianka kosztuje 6 złotych. Więc zarób w końcu na rodzinę. Może na budowlance? 

4 minuty temu, selkie napisał:

Moja nie psiapsi nie pozostaje mi dłużna, ani niewinna. Ty za to dostałaś obsesji na punkcie mnie, mojego męża i mojej rodziny bez żadnej racjonalnej przyczyny prócz brak materiału pod palcówki. Znajdź sobie inny wreszcie (ja się tobą nie interesuję, jesteś do zerzygu nudna i żałosna) 🙂 

A potem będziesz znowu beczeć kuweto z kocim łajnem we łbie (znowu dziś będziesz wypytywać userów o moją rodzinę, plotkaro, strzelająca palcówki pod trenerów dzieci)?  

I pod kogo jeszcze? Księdza Lepolda? 

Zdecyduj sie bo mi doby nie starczy na to wieczne palcowanie 😜

Ty za to niewątpliwie onanizujesz się pod fotke Magdaleny, co do tego nie ma żadnych wątpliwości 😜

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Nie przeglądałaś dzisiaj jakie i gdzie są grane koncerty?

nie, czekam aż sama sie wysypiesz, na forum pełnego świrów i oszołomow.

Czy to moja wina że ludzie tu sa bezmyślni??

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Niestety sama się wmieszałaś, nie udawaj świętoszka, bo bardzo chętnie ciągniesz temat podręcznych i innych przytyków.

Mnie po prostu rozśmieszyło określenie. Nic więcej. Madzie lubię i jej poczucie humoru, do waszych spraw nic nie mam. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

A stać cie na nie? Wątpię. Bo niedawno płakałaś, że jajo niespodzianka kosztuje 6 złotych. Więc zarób w końcu na rodzinę. Może na budowlance? 

Tak, płakałam, bo rolą skarbnika klasowego jest oszczędne gospodarowanie powierzonymi pieniędzmi. Ale co ty możesz wiedzieć o szkolnych zwyczajach.

A potem będziesz znowu beczeć kuweto z kocim łajnem we łbie (znowu dziś będziesz wypytywać userów o moją rodzinę, plotkaro, strzelająca palcówki pod trenerów dzieci)?  

I pod kogo jeszcze? Księdza Lepolda? 

Zdecyduj sie bo mi doby nie starczy na to wieczne palcowanie 😜

Ty za to niewątpliwie onanizujesz się pod fotke Magdaleny, co do tego nie ma żadnych wątpliwości 😜

Nawet gdybym była les, znalazłabym sobie w tym celu coś bardziej hot, niż stara baba, obcięta na chłopa 😎

Dobranoc, kuwetko i rączki na kołdrze, pamiętaj 😎

• Haha 1

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Mnie po prostu rozśmieszyło określenie. Nic więcej. Madzie lubię i jej poczucie humoru, do waszych spraw nic nie mam. 

To miej świadomość, że używa go w znaczeniu pogardliwym, podczłowieka niewolnika swego męża.

Przed chwilą, selkie napisał:

Nawet gdybym była les, znalazłabym sobie w tym celu coś bardziej hot, niż stara baba, obcięta na chłopa 😎

Dobranoc, kuwetko i rączki na kołdrze, pamiętaj 😎

własnie widać, kolejny dzień cały poświęciłaś swojej byłej psiapsi. Czy tak się zachowuje świeżo poślubiona z czadem heteryczka?

nie, czekam aż sama sie wysypiesz, na forum pełnego świrów i oszołomow.

Czy to moja wina że ludzie tu sa bezmyślni??

A ty cały czas uważasz, że ja tak przypadkiem się wysypałam, yhm, ok Sherlocku.

25 minut temu, Spaghetti .... napisał:

Tego nie mogę obiecać, ale jak zrobisz mi pizze do tego to spoko 😅:classic_cool:

Nie chce mi sie 😅 jestem wykończona a dziś dopiero poniedziałek.

A ty cały czas uważasz, że ja tak przypadkiem się wysypałam, yhm, ok Sherlocku.

czyli specjalnie wszystkim obecnym świrom oznajmiłaś że własnie wychodzisz na koncert w Szamotułach z mężem i trójką dzieci? No, pogratulować pomysłowości 

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

czyli specjalnie wszystkim obecnym świrom oznajmiłaś że własnie wychodzisz na koncert w Szamotułach z mężem i trójką dzieci? No, pogratulować pomysłowości 

I co w związku z tym? Groził mi zamach terrorystyczny?

12 minut temu, Qwerty88 napisał:

własnie widać, kolejny dzień cały poświęciłaś swojej byłej psiapsi. Czy tak się zachowuje świeżo poślubiona z czadem heteryczka?

Raczej znudzona, nieszczęśliwa i zakompleksiona osoba. Amen. 

Ale fajnie, że jestem sławna 😅

• Haha 1

Jedynie co mogę dodać, że wstyd mi za te hejtujące baby, przed innymi facetami. Co oni  czytając was myślą? Wstyd i wy macie się za dorosłe? Zdrowe? Bez komentarza. 

19 minut temu, Onaaaa napisał:

Nie chce mi sie 😅 jestem wykończona a dziś dopiero poniedziałek.

Mi tak samo 😅 ja też zrypany dziś jak koń po westernie 😆:classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

13 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Raczej znudzona, nieszczęśliwa i zakompleksiona osoba. Amen. 

Ale fajnie, że jestem sławna 😅

Jesteś slawna w rozkręcaniu imprezy na remizie kafe popieram 😅

Tylko tą kasę za wejściówkę mogłaś sobie darować :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti ....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się