Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidzia261

Czy testy ciazowe moga sie mylic, i kiedy najlepiej daja najlepszy wynik

Polecane posty

Czesc dziewczyny i kobietki przeszukuje cale forum i mam pytanie czy test ciazowy moze sie mylic? Moze ktos jest bardziej doswiadczony niz ja i wiecej wie na ten temat i z góry dzieki za rade :)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra
jasne ze moze sie mylic i to nie jeden lecz nawet kilka najlepiej jak bys zrobila sonie test z krwi beta hcg

Gość chyba potrzebujesz
najlepszy wynik daja w dniu spodziewanej miesiaczki i w pozniejszych dniach. wczesniej nie ma co liczyc na wiarygodny wynik.

najbardziej wiarygodny jest robiony w dniu spodziewanej @ . owszem moze sie mylic ale w jedna strone - moze nie wykazac ciazy a w niej mozesz byc . jak wyjdzie pozytywny to tylko gratulowac ale najbardziej pewny jest test z krwi - beta hcg kosztuje ok 20zl

Jesli masz podejrzenia, a do spodziewanej miesiaczki jeszcze troche dni to najlepiej zrob z samego rana, z nocnego moczu bo wtedy stezenie hormonu jest najwieksze.

Gość monika21xx
a jesli wykonało sie ich 15 w ciagu 3 miesiecy to tez wszystkie sie myla

Gość monika21xx
odpowie mi ktoś bo juz nie wiem co mam myslec

dzieki serdeczne robilam dzisiaj z samego rana bo @powinnam byla dostac dzisiaj i wyszedl negatywny ale nie jestem pewna bo czuje sie dziwnie mam lekkie bole w podbrzuszu i jak by z prawej strony jajnik naprawdenie wiem a co do tego testu z krwi to mam problem bo nie jetem aktualnie w polsce:)

dzieki serdeczne za rady i bylabym bardzo szczesliwa jak bym byla ale wiem takze czytam na forum ze podobne objawy to moga byc problemy z kladem trawiennym nie wiem:)

Gość Cmokus20
Czesc... Ja robilam test wczoraj popoludniu... wyszla jakas druga kreska.... ale zeby sie przekonac zrobilam test jeszcze dzisiaj rano.. i nicio niema.. ;/... widze ze pisal ktos o tym ze z prawej str. boli jajnik.. ja tak mialam wlasnie wczoraj... i niewiem czy to mozliwe bym byla wciazy ??? =|