Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 fijo艂ek-
Cze艣膰 w pi臋kny, jesienny poranek. :D za moim oknem wiatr ko艂ysze sosny i 艣wierki tak, tak, mam takie. Jeden 艣wierk ma ze 40 lat, ro艣nie z ty艂u domu i jest naprawd臋 olbrzymi. Musz臋 zadziera膰 wysoko g艂ow臋, 偶eby dojrze膰 czubek.Mam te偶 mn贸stwo ma艂ych iglastych drzewek, kt贸re m贸j m膮偶 nami臋tnie 艣ci膮ga z lasu. Jak to wszystko uro艣nie, to dopiero b臋dzie puszcza.;) Uwielbiam kontakt z natur膮, a tak daleko od niej odeszli艣my.My艣l臋, ze to jeden z powod贸w rozmna偶ania si臋 w wysokim tempie chr贸b cywilizacyjnych . Nasze przypad艂o艣ci psychiczne, to ju偶 epidemia na skal臋 艣wiatow膮. ja przez wieeele lat nie potrafi艂am dostrzec pi臋kna przyrody. M贸j zbzikowany na punkcie kwiatk贸w ch艂op wyci膮ga艂 mnie na si艂臋 z domu, zeby pokaza膰, jak cudnie zakwit艂y niecierpki, s艂oneczniki, r贸偶e, a ja patrzy艂am oboj臋tnie na te cuda. W tym roku po raz pierwszy zmusi艂am si臋 na czynne wyj艣cie do ogrodu. Tak mnie wci膮gn臋艂y zaj臋cia piel臋gnacyjne, ze do domu wraca艂am p贸藕nym wieczorem.a jak wspaniale zapomina艂am przy tych czynno艣ciach o swoich problemach. Cudowna terapia. to jest strasaaaaaszne----Twoje dolegliwo艣ci sa bardzo typowe dla nerwicyy.Gdyby艣 poczyta艂a wcze艣niejszy topik "Moja nerwica", to by艣 zobaczy艂a, ile os贸b tak ma.Moja mama te偶 mia艂a zjd. Pami臋tam, 偶e bra艂a duspatalin i debridat. Chyba jej pomaga艂y. Nauczy艂a si臋 z tym 偶y膰 . Mia艂a notoryczne zaparcia. Jad艂a suszone morele namoczone w wodzie. 艢wietna naturalna metoda. Takie morele mo偶na kupi膰 na straganach na wag臋. nie wychodz膮 drogo. sama sobie zreszta odpowiedzia艂a艣 na swoje pytanie. Kiedy jeste艣 zaj臋ta problemy znikaj膮. Za duzo czasu na my艣lenie w naszych schorzeniach, to po偶ywka dla pieprzonych l臋k贸w. Nikitka, justah juz Ci napisa艂a. Nie ogladaj takich film贸w. Ja w trakcie zaostrzenia choroby nie mog艂am oglada膰 nawet "Na dobre i na z艂e", bo o chorobach. Po prostu zimny pot oblewa艂 mnie ze strachu. Do dzi艣 nie ogl膮dam 偶adnych wiadomo艣ci, program贸w typu "007", program贸w o zdrowiu, nic ci臋偶kiego kalibru. Popatrz, jak zareagowa艂 Tw贸j organizm:l臋k(b贸l )-dreszcze-mobilizacja organizmu do walki-dreszcze. bo taki to jest w艂a艣nie schemat. Nie da膰 si臋 l臋kowi, olewa膰 go, zaj膮膰 si臋 w tym czasie czym艣 bardzo intensywnie. Wiem, ze jeszcze w Twojej sytuacji, to trudne. Koniecznie powinna艣 przynajmniej w weekendy zorganizowa膰 sobie z m臋偶em wypad za miasto, najlepiej do lasu. Las dzia艂a bardzo koj膮co. Moze zmobilizuj rodzin臋, zeby zaopiekowa艂a si臋 w tym czasie Twoimi dzie膰mi. R贸b cokolwiek, zeby zmieni膰 艣rodowisko., czyli wyrwa膰 si臋 z domu, bez dzieci. Tw贸j tryb 偶ycia sprzyja takim ponurym wizjom. Pada, to co 偶e pada , deszcz ma te偶 swoj膮 urod臋. WAGA S艁脫W, KT脫RE WYPOWIADAMY. Pisa艂a o tym Louis Hay. Mozemy si臋 zatru膰, je艣li na okr膮g艂o b臋dziemy powtarza膰, 偶e jeste艣my, g艂upi, brzydcy, do niczego, ze nic dobrego juz nas nie czeka, ze jeste艣my ci臋偶ko chorzy itp Wtedy rzeczywi艣cie jeste艣my juz na wst臋pie przegrani. POT臉GA OPTYMIZMU jest ogromna, pozytywnych s艂贸w, nawet na pocz膮tku na si艂臋 powtarzanych i kodowanych w pod艣wiadomo艣ci .Na tym polegaja te偶 afirmacje. Zwracajmy uwag臋 na to, co m贸wimy. L臋ki potrafi膮 wym臋czy膰.Moze na pocz膮tek kup sobie Valerin mitte, mo偶na 艂ykn膮膰 2 tabletki. Na mnie nigdy nie dzia艂a艂y tabletki zio艂owe, ale wczoraj w艂a艣nie zapoda艂am sobie te tabletki i by艂o naprawd臋 lepiej. A je艣li chcesz si臋 przekona膰, ze jest to tylko nerwiczka, popro艣 lekarza o konkretniejsze 艣rodki uspokajaj膮ce. 艁yknij w trakcie ataku, a przekonasz si臋, 偶e wszystkie strachy, b贸le, rozp艂yn膮 si臋. Tw贸j m膮 偶 niepotrzebnie oddaje Ci臋 opatrzno艣ci niebios :D, jeszcze powinien Ci gromnic臋 poda膰, haha :P. On ju偶 chyba biedny nie wie, jak Ci pom贸c, a i jest te偶 zm臋czony. Powiedz mu wyra藕nie, czego w tym momencie oczekujesz, przytulenia, potrzymania za r臋k臋, optymizmu, pocieszenia. Ch艂opy, to taki gatunek, ze trzeba im m贸wi膰 wprost, czego potrzebujemy. Oni s膮 nieco mniej z艂ozeni, jak konstrukcja cepa. Sk膮d niby maja wiedzie膰, co nam trzeba . :) wanessa1984 ---to jest jaki艣 absurd, zeby do przychodni chor贸b zaka藕nych by艂y takie odleg艂e terminy. To偶 to mo偶na w tym czasie p贸艂 wsi zakazi膰 ;) Znam przynajmniej 4 osoby, kt贸re chorowa艂y na borelioz臋. Nikt nie czeka艂 na leczenie, od razu aplikowano im antybiotyki, potem kontrole, dalsze leczenieitp.Spr贸buj mo偶e jeszcze raz do nich zastuka膰. Moja kumpela przyjmowa艂a leki w domu, bo nie chcia艂a po艂o偶y膰 si臋 do szpitala. U艣michni臋tego dnia :D http://images33.fotosik.pl/376/af9bd0f293fc6785med.jpg

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
oo no wlasnie do \"to jest straszne\" ja bralam tez debridat,ale to lek na recepte,wszytsko tez zalezy jaka masz przypadlosc zespolo jelita drazliwego bo sa trzy: 1)z zaparciami, 2)z biegunkami 3)mieszana ja mam te tzrecia a debridat podobno dziala w dwie strony przynajmniej tak jest napisane na ulotce ze reguluje prace jelit w jedna jak i w druga strone, ale chociaz dzis zapytaj sie pani w aptece co poleca na zaparcia albo biegunki i jakos zawsze rano sie tym wspomagaj no i zapisz sie do psychologa:)Trzymam kciuki, a wy za mnie, musze sie zbierac do wyjscia moze jak sie tym zajme to mi nerwy opadna bo czuje ze jestem zaatakowana:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fijo艂ek-
STRES-STOP, TRZYMAMY KCIUKI :d DEBRIDAT MO呕NA KUPI膯 R脫WNIE呕 BEZ RECEPTY. Nikitka, haha, tez mam wystajace spr臋偶yny. P贸ki co nie mam kasy na reperacj臋, wi臋c podk艂adam pod ty艂ek stara ko艂dr臋. I te偶 mnie gnaty bola艂y, bo kanapa si臋 lekko zapad艂a :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
ej a ja nie wiedzia艂am 偶e jest co艣 takiego jak zesp贸l jelita dra偶liwego...kurcze...mam cz臋sto z tym problem, ale staram si臋 mie膰 diet臋 bogat膮 w b艂onnik i w miar臋 to idzie uspokoi膰...czyli pewnie to kwestia jakiego艣 z艂ego trawienia...du偶o rzeczy mi szkodzi, tylko 偶e ja wiem czym sobie to sprawi艂am...paskudn膮 dieta i g艂od贸wk膮 :( Zdr贸wko, ja mia艂am przez rok do maja takie straszne duszno艣ci, chodzi艂am w tym czasie na pilates, k艂ad艂y艣my sie na ziemi i oddycha艂y艣my wdech nosem wydech ustami, i przy tym np przenosi艂o si臋 r臋k臋 z przodu do ty艂u razem z muzyka relaksacyjn膮, cos jak joga relaksacyjna..............pora偶ka!!!!! paszcza mi sie nie zamyka艂a nie mog艂am wzi膮膰 oddechu i zaczyna艂am ziewa膰 i znowu si臋 dusze i ziewam i nie mog臋 ziewn膮膰...czasem ca艂e 1,5 godziny mia艂am paszcze otwart膮 bo ziewa艂am, czy na stoj膮co czy siedz膮co....mimo 偶e kazdy robi艂 we w艂asnym tempie ja nie mog艂am odetchn膮膰, pora偶ka na mnie to nie dzia艂a..wietrzenie pokoju tez..jedyne co to jakie艣 tabletki zi贸艂ka czy te kropelki

Udost臋pnij ten post

hej ja dzis jestem w strasznym do艂ku:( wczoraj k艂otnia z mezem i powiedzial mi tyle przykrych s艂ow,ze nie umiem sobie znalesc miejsca do teraz... zaczelo sie od g艂upoty bo on nie rozumie,ze sie boje leciec za granice na swieta:( us艂yszalam,ze nie wytrzyma tak d艂uzej ze mna,ze ma dosc mojego narzekania i p艂akania.. pytal czy mam zamiar do konca zycia siedziec w domu i sie wszystkiego bac itp dawal do zrozumienia,ze jak tak dalej bedzie on mnie zostawi馃槶 ja oczywiscie w panike i p艂acz zaraz czarne mysli,ze nie mam poco zyc i po 10min zaczal mnie przytulac i przepraszac mimo to 偶al pozosta艂 i ciagle pamietam jego s艂owa buuuuuuuuuuu w g艂owie mam tylko ci膮gle\"nie dam rady,nie dam rady\" co mam robic????????????????

Udost臋pnij ten post

a ja wlasnie odczuwam susze w oczach :) i jakos mnie mdli! a jad艂am ryz z warzywami i piers z kurczaka ...

Udost臋pnij ten post

mandziu rozumiem cie bo ja mam to samo podczas klotni, a powiedz mi na kiedy masz termin porodu??? a co on wymyslil ze gdzie mielibyscie poleciec??? Chodzicie wogole gdzies razem??/ moze zaproponuj mu jakies wyjscie do jakiejs restauracji czy cos:)

Udost臋pnij ten post

Stres-stop termin mam na 20 marca mielismy leciec do Angli do mojej mamy na swieta ale ja poprostu boje sie o dziecko jak i o siebie bo czuje l臋k! on uwaza ,ze to ostatnia szanasa przed urodzeniem bo pozniej bedzie ciezko nam leciec ale nawet moja mama mowi,ze skoro jestem w takim stanie to moze sie wstrzymac... on nigdzie nie chce ze mna wychodzic ale zeby z kolegami gdzies leciec to nie ma zadnych problemow! nawet do psychologa juz nie chce ze mna isc ,nie wiem juz jak to naprawic wszystko strasznie mi zle po tych klotniach, czuje sie jeszcze gorzej ty tez tak masz?

Udost臋pnij ten post

hmmm no to jeszcze troche do porodu:) Jesli na prawde sie boisz to nie lec, a nie ma mozliwosci zeby mama do was przyjechala???? Nie wiem co Ci poradzic, moj na pewno by sie zgodzil jakbym powiedziala ze idziemy tam czy tam... jedyny powod dla ktorego nie chodzimy to brak kasy. Za to on woli polazic po znajomych na szczescie ze mna, jednak sa tacy ktorych nie lubie i tez zawsze jest awantura i mi wygaduje ze bym tylko w domu siedziala:( a to nie prawda bo ja chetnie bym wyszla tylko musze miec zapewniony ten komfort bezpieczenstwa ze nic mi sie nie stanie. a jak nieraz on sie dobierze z kims to oczywiscie jest alkohol i picie chyba dla popisu a wtedy to ja czuje sie kompletnie opuszczona, smutna i bezsilna.

Udost臋pnij ten post

do studentka III roku ja tez nie wiedzialam dowiedzialam sie w marcu:) ale na serio mozna debridat kupic bez recepty?? musze sprawdzic, dzis rano znalazlam jeszcze stare opakowanie gdzie bylo5 tabletek wzielam sobie i chyba troche pomoglo:) Ale nada boli mnie krzyz cholera wie od czego, ja ciagle mam schizy ze mam chore jajniczki:/ehhh jeszcze chyba przeziebienie mnie 艂apie bo ciagle kicham. Chyba dzis wieczoram napisze sobie ze sto razy JESTEM ZDROWA zeby sobie to wmowic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska 160
ja tez sie dopisuje do listy laska160.........34............nerwica lekowa .......... Szczecin Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie nikt2...............40.......nerwica l臋kowa,napady paniki ...Warszawa aga-81.........27.......nerwica l臋kowa, napady paniki.okol..Szczecin ana72.......36.............nerwica l臋kowa...............Katowice zdr贸wko………22………̷ 0;….nerwica l臋kowa………………….Wroc 艂aw stres-stop..........24..........nerwica l臋kowa................kujawy madziarka27......28......nerwica l臋kowa,agorafobia(Obecnie czuj臋 si臋 dobrze po leczeniu farmakologicznym)gg141124... 艣l膮skie justah…………27……… ;n.l臋kowa, chyba depresja….........lubuskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fijo艂ek-
Mandzia, to rzeczywi艣cie przykre, 偶e m膮偶 tak reaguje na Tw贸j stan. On tego nie rozumie, pokierowa艂 sie emocjami, a nie rozumem. Och艂on膮艂 i Ci臋 przytuli艂, czyli jednak nie jest skrajnym egoist膮. Wi臋kszo艣膰 tego gatunku tak ma.Nie s膮 zbyt empatyczni, a w dodatku ci膮gle wieczni ch艂opcy. Czy Ty jemu m贸wisz, co czujesz po takiej wymianie zda艅? 呕e jest Ci jeszcze bardziej smutno i 藕le ? 呕e og贸lnie to tylko pogarsza Tw贸j stan, a wiadomo, 偶e w ci膮偶y wa偶ne jest poczucie bezpiecze艅stwa dla matki, bo wp艂ywa to r贸wnie偶 na nastr贸j dziecka. No moze i nie, ale co szkodzi mu to powiedzie膰, ze je艣li mama czuje si臋 w miar臋 komfortowo, to dzidziu艣 te偶. Je艣li to Tw贸j brzuszek, to jest 艣liczny :) Nie chcesz lecie膰, to nie le膰. No chyba Twoje dobro jest w tej chwili najwa偶niejsze. Przeciez Tw贸j m膮偶 robi sobie przyjemno艣ci. Wi臋c raz niech idzie mo偶e sam, a nast臋pnie p贸jdziecie gdzie艣 razem. Jak si臋 chce, zawsze mo偶na znale藕膰 kompromis. Wiem, ze do tego trzeba dwojga, ale mo偶e warto o tym z ch艂opem pogada膰. Nie smu膰 si臋, jeszcze te hormony daja Ci w ko艣膰.

Udost臋pnij ten post

mandziaa - jezeli zle sie czujesz to nie lec, jeszcze nie jedne Swieta przed Wami i nie jedne ktore spedzisz razem z mam膮:) to nie ty masz naprawiac ale Wy oboje razem musicie to zrobic, moze jakas wspolna kolacja? hmm? Z kolegami leci bo koledzy nie narzekaja , nie marudza ,to taka troche ucieczka od problemow domowych.MANDZIA ZROB SOBIE DOMOWE SPA:) moze troche humor ci sie poprawi i zrelaksujesz sie:):) a co sobie bedziesz zalowac ..to rozkaz jest:D:D:D ja sie czuje dzsiaj nawet dobrze i tego Wam tez zycze ..

Udost臋pnij ten post

no ja np mowie mojemu ze to wszytsko pamietam co mi powiedzial ze mnie bola jego slowa, no to tylko przeprasza , przytuli i mowi ze jak jest zly to mam nie zwracac uwagi co gada:( no ale nad soba trzeba pracowac, prawda??? zeby to sie nie powtarzalo a na pare dni jest ok i potem znow zapomina i wiem ze znow w zlosci pewnie moze cos powiedziec co mnie zrani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fijo艂ek-
Ocho, przeczyta艂am Mandzia Twoje wcze艣niejsze wpisy i widz臋, ze martwisz si臋 o dziecko, ze Ty p艂aczesz, ze mo偶e to mie膰 na nie wp艂yw. To takie farmazony. Ja przezy艂am w ci膮偶y ci臋偶ki zawa艂 mamy. Rycza艂am na okr膮g艂o i te偶 na mnie wrzeszczeli, ze dziecko moze by膰 nerwowe. Nieprawda, zapewniam Ci臋. By艂 niezwykle pogodnym ch艂opaczkiem, do czasu :O, czyli dop贸ki nie wlaz艂 w okres dojrzewania. Na szcz臋艣cie przesz艂o, idzie wytrzyma膰 ;) Trzymaj si臋, b臋dzie dobrze, do marca niedaleko. A mo偶e mama przyleci Ci troch臋 pom贸c. 鉂わ笍 http://images33.fotosik.pl/406/0c98b96d96006c3emed.jpg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fijo艂ek-
Dziwczynki, w mojej wiosce mog艂am kuoi膰 Debridat bez recepty. kosztowa艂 ponad 20 zeta. Studentka III roku, Z tym oddychaniem nie mo偶na przesadza膰, bo wywo艂uje hiperwentylacj臋, czyli skutek jest odwrotny do zamierzonego.

Udost臋pnij ten post

witam,jak sobie radzicie z lekami?ja nawet jak teraz biore leki to lapie mnie w ciagu dnia i od razu tak oslabia ze nie mam sily nawet sie ruszyc koszmar,czy ktos wie co u madziarki27????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Studentka III roku
my艣l臋 ze z hiperwentylacj膮 mia艂o to ma艂o wsp贸lnego chyba bym nie ziewa艂a przy tym chocia偶 nie wiem, 藕le si臋 czuje, s艂abo, nie mam apetytu, jest mi nie dobrze, wali mi serce, boli g艂owa i nie mog臋 z艂apa膰 oddechu, ziewam, a mam tyle do nauki...jak ja si臋 tego naucz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska160
witam wszystkich dolaczam do klubu

Udost臋pnij ten post

laska160 opowiedz cos o sobie Ja dzis po19 myslalam ze zwariuje:(dostalam jakiegos ataku mialam takie mdlosci ze ledwo sie uspokoilam! Mysle ze te mdlosci to jednak efekt tych nowych tabl hormonalnych:(ale musze jakos przetrwac:( tyle ze ja sobie nawkrecam jeszcze innych glupot i sie martwie:( ale obejrzalam seriale barwy szczescia, m jak milosc:)i jakos lepiej sie zrobilo

Udost臋pnij ten post

te seriale to o kant doopy rozbic , moja tesciowa je ciagle oglada...ja kiedys bylam zmuszona jeden odcinek chyba \"na dobre i zle\" obejrzec doslownie bylam chora :) tam ciagle wal膮 o chorobach ! to dla bab po 50 dobre :)

Udost臋pnij ten post

mnie dzis po objedzie mdli艂o , czulam w przelyku olej , bleeeeeeee musialam zjesc jab艂ko i przesz艂o .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laska160
ostatnio jest ze mna zle odkad maz poszedl do pracy mam ciagle dusznosci uczucia goraca w roznych czesciach ciala ogolny niepokoj nawetpogotowie wzywalam dwa razy zrobili ekg zmiezyli cisnienie powiedzieli ze to nerwica dali zastrzyk na uspokojenie i kazali isc do psychiatry psychiatra przepisal triticco i powiedzial ze chce mnie widziec za miesiac tabletki zazywam 20 dni jestem po nich jak nacpana aleki dalej sa gdy jest naprawde zle to wspomagam sie abofamem czuje sie jakby cala rozpalona w srodku goraco a temperatury nie mam caly czas siedze przy komputerze i wynajduje sobie choroby czasem jest tak ciezko ze mysle ze to juz koniec te okropne dusznosci i brak sil boje sie sama wyjsc z domu caly dzien bym tylko lezala czy to kiedys minie bo juz nie mam sil z tym zyc co za straszne chorobsko a najgorsze ze robilam wszystkie badania i nic nie wykazaly zle sypiam mam koszmary nocne jakies shizy moze ja jestem nienormalna codziennie mysle zeby zabrali mnie do psychiatryka tak sie ostatnio boje nie wiadomo czego czy kiedys to przejdzie ja nie moge normalnie funkcjonowac.pozdrawiam wszystkich

Udost臋pnij ten post

Stres-stop mama nie ma mozliwosc przyleciec w tym roku, nie ma juz wolnego a boi sie o prace,byc moze przyleci jak urodze...to wszystko takie palcem malowane na szybie:O jesli chodzi o m臋za i znajomych to mamy malo wspolnych z ktorymi bysmy gdzies wychodzili jego koledzy to kawalerowie i raczej nie maja dziewczyn przez co go ciagle wyciagaja a ja sie tylko z艂oszcze. Fijo艂ek masz racje moj maz jest mlody(tak jak i ja) i jeszcze zachowuje sie jak kawaler(jestesmy dopiero rok po slubie). mowie mu,ze jego slowa choc sa niby mowione w zlosci i wcale tak nie mysli to ja sie nimi bardzo przejmuje i pamietam je ciagle co pogarsza moj stan, on tylko machnie reka i jakos chyba nie dochodzi to do niego,ze to naprawde boli!!! masz racje co do tego,ze hormony daja mi w kosc, potrafie p艂akac na zawolanie,robie sobie sama problemy z niczego a co najgorsza denerwuje sie g艂upotami za to moze mi sie tak dostaje od m臋偶a:( a co do dzidzi i wp艂ywu nerwow na nie to wszyscy mi mowia,ze dziecko bedzie nerwowe i zrobie mu tym krzywde,tyle,ze ja nie panuje nad nerwami i smutkiem a nikt tego nie rozumie:( Red bullka nie moge az tak narzekac bo staramy sie robic posilki razem jak jest wolny czas, ogladamy wspolnie filmy... wiem,ze koledzy to odskocznia od wiecznie skrzeczacej ciezarnej i znerwicowanej baby ktora ma w domu ale na mi艂osc przeciez ja tez potrzebuje wsparcia

Udost臋pnij ten post

ja lubie te seriale:P chociaz czasem zdarza mi sie poplakac ale i tez posmiac:) ktos tam rano dzis pisal o filmach i serialach ale nie pamietam juz kto:) Mandziu pogadaj jeszcze z mezem jak sie boisz leciec to nie lec powiedz ze nie wiadomo co z dzidzia ze przeciez taki lot to bedzie tez dla niego przezycie:) AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i co do koleg贸w naszych facetow, to fakt oni maja zly wplyw na mojego tez!!!!!!!!na bank buntuja!!!! potem on mi gada ze nie da sie owinac wokol palca mi, ze nie bedzie pod pantoflem!!!

Udost臋pnij ten post

Witam. Mo偶e ktos wie,czy prze偶ycia sprzed wielu lat,a potem kolejne i kolejne ........powoduja nerwic臋? Cos si臋 ze mna dzieje,wybieram sie w czwartek do lekarza,ale nie wiem czy trafi臋 na dobrego specjaliste. Chce sobie pomoc ale nie wiem jak.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰