Go艣膰 Ania3610 Napisano Stycze艅 15, 2009 witajcie....dawno tu nie by艂am.Przez jakis czas czyta艂am Wasze zwierzenia i to mi pomaga艂o,bo zrozumia艂am ze nie umieram ,偶e objawy nerwicy jakie miewam maj膮 wszyscy i 偶e nie umieram bo to nerwica!!!Jestem bardzo wdzieczna za dodanie otuchy .Ostatnio czuj臋 si臋 tak sobie bo....moja mama mia艂a zawa艂 ,strasznie si臋 tym przej臋艂am i miewam jakie艣 zawroty g艂owy,boli mnie serducho...Dosta艂am od lekarza coaxil....ale nie wiem jakie ma dzia艂anie-boj臋 si臋 go wzi膮c(dodam,偶e wog贸le nie bior臋 lek贸w bo si臋 boj臋) czy kto艣 bra艂 ten lek i mo偶e i powiedzie膰 co艣 na jego temat? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Polunnka Napisano Stycze艅 15, 2009 wy nigdy z tego nie wyjdziecie . to co czytam to po prostu achhhh kierowniczka ee lepiej nic nie m贸wic Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Stycze艅 15, 2009 Jestem wykonczona bol glowy mnie dopadl chyba nerwy opadly!:) Wizyta u gina oczywiscie ok, dostalam dalej hormony, zrobil cytologie, jak bedzie cos zle tzn wyjdzie nawet jakies zapalenie to bedzie dzwonil do mnie:))):) Z jajnikami ok:)przepisal jeszcze profilaktycznie tez dalej globulki no i jak znow cos mnie bedzie nie pokoic to mam sie nie bac i przyjsc:) nikitko wez te relanium!!!!!!!!to nawet kobiety w ciazy biora!!!! a ja jeszcze jutro do psychologa ide:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 laska160 Napisano Stycze艅 15, 2009 witam a ja mam miec dlutowanie osemki na sama mysl sie trzese i jak tu pojsc przecierz zawalu dostane na tym fotelu. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ela co rozwesela Napisano Stycze艅 15, 2009 ja tez bym sie zesrala w gacie :)wspolczuje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nikitko5 martwie sie o ciebie Napisano Stycze艅 16, 2009 Takie uczucia jak piszesz ze masz gule w gardle i dusznosci to nic innego jak nerwica , ja to przechodzilam na samym poczatku tej choroby do tego jeszcze mialam kolatanie serca i puls szybszy , panika.Teraz wprawdzie te dolegliwosci sa ale bardzo zadko.Prosze cie bardzo zabierz relanium lub inne tabletki co ci lekarz przepisal , bo inacze bedziesz tkwila w tym bagnie .Mosisz sobie pomoc lekarstwem , a potem powiesz jaka ja bylam glupia ze nie sluchalam zadnych rad .Pozdrawiam cie serdecznie @ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ma艂gorz999 Napisano Stycze艅 16, 2009 http://pl.youtube.com/watch?v=4Vb5Dd64jr8 posluchajcie i zapomnijcie na chwile o zmartwieniach:)nie mozna sie tak martwic!!!!! zapomnijcie chociaz na pare minut w ciagu dnia!!!!!:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 nikitko, bianko jak tam u was????????????????? no musi byc w koncu ten dzien w ktorym bedzie lepiej Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nicka29 Napisano Stycze艅 16, 2009 Czy kto艣 ma co艣 takiego jak ja???Pomijaj膮c zawroty g艂owy kt贸re mam prawie bezustannie,niepami臋tam kiedy przespa艂am ca艂膮 noc niewiem co to znaczy by膰 wyspanym,pomijaj膮c mn贸stwo innych objaw贸w,najgorsze jest uczucie jak by kto艣 wierci艂 mi w m贸zgu nawet nie wiem jak to opisa膰 szum,ucisk trwa to kilka sekund i jest baardzo nieprzyjemne najcz臋艣ciej pojawia si臋 gdy pr贸buje zasn膮膰 niedaje mi to wog贸le usn膮膰 bo mnie to uczucie wybudza tak jakbym na chwil臋 traci艂a 艣wiadomo艣膰... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nicka29 Napisano Stycze艅 16, 2009 A musz臋 sobie chocia偶 troch臋 popisa膰 bo nie ma z kim otym normalnie pogada膰 bo rodzina ma mnie ju偶 do艣膰,nikomu te偶 nie b臋de opowiada膰 bo poco maj膮 mnie bra膰 za wariatk臋,a za tak膮 si臋 czasemju偶 uwa偶am.Nerwic臋 mam chyba od dziecka m臋cze si臋 ztym ciulostwem ju偶 d艂ugo d艂ugo,ale ostatnio przez jakie艣 2 lata by艂 spokuj zero objaw贸w zero napad贸w paniki i teraz przez ostatnie p贸艂 roku k...... znowu to samo,nie mam do siebie ju偶 normalnie si艂y,radz臋 sobie jak mog臋 bez lek贸w tylko zio艂owe ale toniewiele chyba daje,aczkolwiek niewiem czy si臋 ju偶 nie podda膰 bo brakuje mi si艂,tak bardzo unikam lek贸w bo boj臋 si臋 偶e si臋 uzale偶nie i b臋de musia艂a bra膰 to cholerstwo do ko艅ca 偶ycia bo nib臋de umia艂a ich odstawi膰.mia艂am ju偶wszystkie mo偶liwe dolegliwo艣ci teraz przesz艂o mi na g艂ow臋,wszystkie szumy,uciski dr臋twienia,zawroty,uczusie braku 艣wiadomo艣ci i mn贸two innych.tak bardzo nie chc臋 i艣膰 do lekarza poprostu mi si臋 niechce chodzi膰 i znowu przez to wszystko przechodzi膰 i u偶era膰 si臋 ztym wszystkim.Chcia艂abym tylko normalnie 偶y膰 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kierowniczka13 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 NICKA5 albo leczenie albo jeczenie nad soba idz do lekarza nie wszystkie leki uzalezniaja tak nie mozna zyc ja mam czasem to samo ale lecze sie i jest lepiej pozdrowienia dla wszystkich Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kierowniczka13 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 NICKA29 POMYLILAM SIE NA WPISIE Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 stres-stop dziekuje za pamiec jakos idzie do przodu nie b臋de pisac o moich dolegliwosciach bo zaraz ktos pomaranczowy zacznie mnie wyzywac i powie ze mam kuku na muniu tak jak ostatnio poczekam na ta wizyte na 6 lutego do psychologa i tam sie wygadam p贸ki co wam zycze zdr贸wka bo wiem jak ono jest wazne i zrozumienia Nikitka5 chcia艂am nie zabierac g艂osu ale bardzo mi przykro ze sie tak meczysz znam to doskonale co pewien czas mi tez tak mrowi to ty jeszcze nie masz zle mi jak mrowi艂o to zaczyna艂o sie na twarzy ca艂a prawa strona ca艂y policzek podbr贸dek oko ucho ramie reka az do pi臋ty dos艂owniw m贸wie ci ca艂a prawa strona najpierw by艂am przerazona bo my艣la艂am o najgorszym ale mia艂am tomografie komputeroawa eeg g艂owy i nic nie wykaza艂o wiec teraz kiedy mnie to 艂apie olewam to po prostu chodzem z tym czuje to ale sie nie przejmuje i wtedy po jakims czasie samo mija i zn贸w siada na inne miejsce tak jak w moim przypadku na jelita i zo艂adak ....zycze ci Nikitko z ca艂ego serca zeby ci to p贸,sci艂o i juz nigdzie nie usiad艂o .....rozumie cie tez mam do艂y alee staram si ezajac praca i wtedy nie mysle po za tym kup sobie ta ksi膮zke POtega Podswiadomosci i czytaj ja dopiero teraz zaczynam rozumiec ze to co sie ze mna dzieje to sama sobie na to zaporacowa艂am ci.膮gle gada艂am o chorodach czyta艂am ochorobach mysla艂am o chorobach i ta cholerna my艣l tak sie zakorzeni艂e w mojaj podswiadomosci ze nie potrafie jej wytepic ...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 bsiu przepraszam ale w tym zamieszaniu nawet ci nie pogratulowa艂am ......bardzo sie ciesze ze dzidzius w drodze .....pami臋tasz jak wam sk艂ada艂am zyczenia noworoczne zyczy艂am mi臋dzy innymi tym kt贸rzy pragna dzidziusia zeby ich marzenia w tym roku sie spe艂ni艂y .......no i sie spe艂ni艂y .....gratulacje a tak apropos to ja w ciazy mia艂am ca艂e to centrum nericy bo odstawi艂am bardzo silne leki i przetrwa艂am nawet nie zle bra艂am tylko Persen i Validol ch艂opczyk jak sie urodzi艂 mia艂 prawie 4 kg......powodzenia ...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 w czym problem , kuku mamuniu ma kazdy, nawet ja jak to nazywasz osobka pomaranczowa.Rozumie was doskonale bo sama w tym gownie siedze , nie pamietam nawet jak dlugo.Napewno jestes wspaniala osobka wiec nie zadreczaj sobie glowki takimi bzdetami jak ktos pisze .Zdrowka zycze . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 i zrozum ze zaden cie nie wyzywa .A jak to tak odebralas to przepraszam cie w imieniu tej osobki . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 ja nie moglam sie o 18 polaczyc z netem, ale tak mi sie chcialo ryczec jeszcze nadal chce!!!!Ale juz jakos zostalam pocieszona:) bo tak mi sie zebralo na placz jak sobie pomyslalam jakie to zycie glupie jest, wciaz brakuje pieniedzy, jak to bedzie dalej jak z moja praca itp:( smutno mi tez ze wiecznie w moim domu byla dretwa atmosfera nikt nie mowil o uczuciach, ja mamie tez nie umialam sie nigdy zwierzyc, do tej pory mnostwa rzeczy nie wie,ale pewnie jakbym jej powiedziala to by i tak nie zrozumiala:( i zdalam sobie sprawe ze to wszytsko takie bez sensu i dlatego na ryczenie mi sie zabralo:( kumpela ktorej ostatnio moglam sie zwierzac ma problemy z netem wiec nie odpowiada na to co pisze a spotkac sie ciezko bo jest poza miastem:( dziekuje ze moglam to napisac tu, mam nadzieje ze jutro obudze sie z lepszym nastrojem Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 Do pomaranczki jesli sama w tym g贸wnie siedzisz to dlaczego w tak nieprzyjemny spos贸b sie zwracasz .....czy to ty wypisa艂as wszystkie moje wpisy i stwierdzi艂as ze potrzebuje lekarstw ????????????/ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 nie to nie ja Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
fresh022 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 ale wy sie kochacie i wspieracie!!! :) tylko pogratulowac. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 No to bardzo sie ciesze ale dlaczego nie zalogujesz sie pod czarnym nikiem tak jak my i po prostu z nami nie piszesz jasli juz tyle lat sie z tym meczysz mo偶e nie jednej z nas mog艂abys cos poradzic ..... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 fresch my sie wspieramy kochamy i ty tez nalezysz do nas .....nie moze cie w tym gronie zabrakn膮c Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 po pierwsze nie tak ostro , wyluzuj emocje.Ja tobie tylko radze zebys to olewala .Przykro mi ze tak wszystkim sie zadreczasz .Ty zaraz myslisz ze ktos tam cos napisal i cie obrazaa , a nie pomyslalas sobie moze on chcial ci dac kopniaka na opamietanie , zebys sie nie zadreczalas.Poprosu dal ci terapie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 Taka terapie to ja mam codziennie od meza Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 Wiesz nie zaczernilam sie bo nie lubie czarnego , ale zawsze podpisuje sie @ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 musisz byc silna i tego tobie zycze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 Ty myslisz ze ja sie uzala艂am nad soba 4 miesiace meczy艂am sie z ta choroba tzn.z b贸lem grzucha ca艂y czas mysla艂am ze to nerwica bo kiedys tez mnie bola艂o ale nie tak lekarz da艂 mi tabletki na jelita i mine艂o po jakims czasie ale nigdy nie trwa艂o to tak d艂ugo wiec juz nabra艂am podejzen do mojego stanu zdrowia a ze ojciec mia艂 raka trzustki to tez taka obawa by艂a ja nie mam tylko tych b贸l贸w brzucha mam wiele innych dolegliwosci takie samo mrowienie jak Nikitka to juz wyzej pisa艂am i inne ale jakos zadna dolegiwo艣c nie trzyma艂am nie takd艂ugo i nie da艂a mi tak w dupe ...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Stycze艅 16, 2009 No na dzisiaj koniec zosta艂o mi jeszcze troche Potegi Podswiadomosci do przeczytania wiec ide sie po艂ozyc i poczytam pozdrawiam was wszystkie zycze dobrej nocy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 rozmie cie doskonale :-) i wspolczuje .Jesli mozna wiedziec ile masz lat?@ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alez bianka_120 Napisano Stycze艅 16, 2009 dobranoc Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach