Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Co do pi膮tku 13-go jest to ju偶 drugi w tym roku taki pi膮tek :D W lutym te偶 by艂 pi膮tek 13-go. :P

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 trzypiotka
Wywar z naci buraka i korzeni selera wypity 2 godziny przed snem pomo偶e na bezsenno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trzypiotka
Cz臋ste picie kwasu buraczanego pomaga w leczeniu anemii, zapar膰, depresji, nadci艣nienia. Przygotowanie kwasu buraczanego jest bardzo proste. Nale偶y pokroi膰 buraki w plastry, a nast臋pnie zala膰 je przegotowan膮 letni膮 wod膮 i doda膰 kromk臋 suchego chleba. Po siedmiu dniach przecedzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trzypiotka
Sok z burak贸w 艂agodzi przebieg menopauzy, pobudza kr膮偶enie, u艂atwia wydalanie moczu, oczyszcza krew, pomaga przy z艂ej przemianie materii. Nale偶y pi膰 dwa razy dziennie p贸艂 szklanki soku rozcie艅czonego zimn膮 wod膮 przed posi艂kami. Sok z burak贸w zmieszany w po艂owie z miodem pomaga na nadci艣nienie, za艣 sok z 2 marchewek, 12 burak贸w i selera, rozcie艅czony wod膮, leczy angin臋 i gryp臋. Angin臋 mo偶na te偶 leczy膰, p艂ucz膮c gard艂o 3 razy dziennie podgrzanym sokiem z burak贸w. Sa艂atka z 3 du偶ych ugotowanych i utartych burak贸w z dodatkiem posiekanej cebuli, niedu偶ego kiszonego lub konserwowego og贸rka wspomaga walk臋 z oty艂o艣ci膮, leczy w膮trob臋 i nerki.

Udost臋pnij ten post

do dosyc juz mam szczera prawda: \"Mo偶e dla ludzi zdrowych,w pe艂ni funkcjonuj膮cych jeste艣my tylko band膮 u偶alaj膮cych si臋 nad sob膮 histeryk贸w,ale prawda jest taka,偶e kto tego nie przeszed艂 nigdy nie zrozumie\" ludzie nie majacy nerwicy nie rozumieja:/ MaUa7 no widzisz nie bylo tak strasznie:)wazne zeby byc w dobrym towarzystwie i zaplanowac dzien kokosanko w czwartek w rozmowach w toku byl program o ludziach z nerwica, ale widzialam tylko koncowke bo dopiero przyszlam do domu:( nikusia mowilas juz o swoich dolegliwosciach chlopakowi? PS: mi forum pomoglo, bo zdalam sobie sprawe ze nie jestem sama:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inka-ona
bianka_120 prosze napisz do mnie iwonna168@wp.pl ,dziewczyny pom贸偶cie z kontaktem z biank膮 bardzo mi zalezy

Udost臋pnij ten post

Aha... tylko, 偶e ja nie mam TVN. :P Dzisiaj sz艂am do kole偶anki... i b臋d膮c na otwartej przestrzeni, ko艂o przej艣cia, w艣r贸d ludzi poczu艂am taki dziwny niepok贸j... oczywi艣cie z kole偶ank膮 (te偶 znerwicowan膮...) by艂o mi ra藕niej... nawet ona mi m贸wi艂a, 偶e ma czasem takie l臋ki, co艣 jej si臋 przypomni i my艣li o tym ca艂y wiecz贸r... :( m贸wi艂a, 偶e czasem miewa taie uczucia \"nieobecno艣ci\", \"dziwno艣ci\" otoczenia... jakby kto艣 waln膮艂 czym艣 w 艂eb. :( My艣l臋, 偶e mo偶e mie膰 nerwic臋... A jak j膮 odprowadzi艂am, to p贸藕niej wracaj膮c czu艂am taki dziwny niepok贸j, p臋dzi艂am szybko do domu, my艣la艂am, 偶e co艣 mi si臋 stanie... jaki艣 dziwny strach ale taki siedz膮cy g艂臋boko w ca艂ym ciele! :O Mia艂am wra偶enie, 偶e jestem w jakim艣 kloszu, 偶e dalej jest jaka艣 szklana 艣ciana, wszystko wydawa艂o mi si臋 dziwne, jak w jakiej艣 bajce, niedociera艂o do mnie, 偶e przeje偶d偶aj膮ce samochody to normalne samochody tylko jakie艣 samochodziki zabawki na baterie no ja nie wiem:D to trudne do opisania... i ju偶 mnie m臋czy. :( To jest dziwne. Te偶 macie podobnie? Niech kto艣 jeszcze potwierdzi, 偶e tak ma bo zwariuje... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Macza13
Kokosanko,nie jestes osamotniona z lekami...Ja rowniez czasem mam wrazenie,ze wszystko jest jakies dziwne,malo rzeczywiste-ja do tego wszystkiego nie pasuje...Moje oczy odbieraja dziwny obraz-ciezko to opisac...Wszysto nastepuje w ,jakby zwolnionym tempie-raz rozmyte,innym razem bardziej wyraziste,niz zwykle...Czasem zastanawiam sie,po co ,dokad to wszystko zmierza,po co sie rusza-przeciez jest bezsensowne i sztucznie napedzane...Wtedy ogarnia mnie uczucie beznadziejnosci,o ktorym szybko zapominam-to taka melancholia...Na marginesie:mam wrazenie,ze to nie jest objaw nerwicy,ze kazdy miewa takie stany,tylko ich nie interpretuje.Moze sie myle..?

Udost臋pnij ten post

Hmm... sama nie wiem... :( ja my艣l臋, 偶e to nerwica... u mnie obraz si臋 nie rozmywa, ca艂y czas widz臋 normalnie ale jako艣 dziwnie to odbieram i ten otaczaj膮cy mnie 艣wiat jest taki nierealny, co艣 z nim nie tak... a ja tak ide w艣r贸d drzew i budynk贸w i dziwnie si臋 czuj臋... czasem mam wra偶enie jakby to by艂y pocz膮tki agorafobii... yyh... :O:O chc臋 wreszcie wej艣膰 w jakie艣 \"cia艣niejsze\" miejsce czy co艣... nie by膰 w takiej przestrzeni...

Udost臋pnij ten post

kokosanko mysle pewnie wiecej jest wsrod nas nerwuskow i my o tym nie wiemy:) bo kazdy sie boi o tym gadac,ale chyba jakbysmy sie nie baly to problem po cz臋sci by zniknal:)

Udost臋pnij ten post

No tak... :( dobrze, 偶e mamy z kim o tym pogada膰... po to jest to forum; dzi臋ki niemu zrozumia艂y艣my, 偶e nie jeste艣my same i 偶e wcale nie \"umieramy\"... :O a z tym wmawianiem sobie chor贸b to typowe przy nerwicy, wi臋c co ma do tego forum... ono przecie偶 POMAGA!

Udost臋pnij ten post

Witajcie ja sie ciesze ,ze znalaz艂am to forum i topik -za przeproszeniem sram na te infantylne wpisy i ich rady :D dzieki temu dowiedzialam sie ,ze moje objawy nie s膮 odosobnione i wymyslone ,tylko to powoduje nerwica. A dzi艣 mialam , odruchy wymiotne, l臋ki sobie poszly to teraz co innego sie uroi艂o. Mdli艂o mnie i mysla艂am ze sie porzygam w autobusie na ludzi :D tego to jeszcze nigdy nie mialam , dzis 1 x! Wole to niz mega ko艂atanie i l臋ki ! Serce siedzi cicho , Boze co za ulga,zaczynam normalnie funkcjonowa膰- prawie normalnie :)

Udost臋pnij ten post

Witam Ja wczoraj przed snem dalej czytalam potege podswiadomosci, chyba dzieki niej poczulam taki przyplyw mega sily!!! przypomnialam sobie okresy gdy walczylam o swoje, szlam po trupach do celu, zadne negatywne myslenie mnie nie dopadalo, zawsze myslalam pozytywnie i tak jakos sie rozmarzylam ze wcale 藕le w tym swoim krotkim zyciu nie mialam. Fakt miewalam stany zwatpienia, zdolowania, atakow paniki, ale byly krotkie i dawalam rade; dopiero teraz od niecalych dwoch lat przewaza u mnie smutek,ale mam nadzieje ze dzieki tej ksiazce nabiore wiecej sil i znow bede miala sile isc po trupach do celu:) Tylko nie wiem czy dam rade, nie bede jeszcze wam o tym pisac ale chyba szykuje sie maly przelom w moim zyciu, ja caly czas wierze ze sie ulozy mojemu chlopakowi z firma ale chyba bedzie musial jednak wyjechac zeby zarobic kase:(:(:(:(:( ale zobaczymy..bo ja caly czas wierze ze mu sie uda!

Udost臋pnij ten post

witam wszystkich:) stres stop ja mia艂am podobne odczucia jak czyta艂am pot臋g臋.chyba do niej wr贸c臋 ,偶eby na艂adowa膰 baterie. ja ca艂y tydzie艅 dobrze si臋 czuj臋 chyba dlatego,偶e posz艂am do tej nowej pracy i nie mam czasu my艣le膰 o chorobie. Ale stres贸w to si臋 najad艂am przez ten tydzie艅 mas臋. Ale okres pr贸bny przesz艂am i mnie przyj臋li.:) dziewczyny mam ma艂y problem a mianowicie m贸j brat.Poprosi艂 mnie czy bym mu pracy z polaka nie napisa艂a ja si臋 zgodzi艂am a nic mi nie idzie.kokosanka ty jeste艣 m艂oda mo偶e przerabia艂a艣 to nie dawno bo ja ju偶 艂adnych kilka lat temu sko艅czy艂am szkol臋. temat ma \" motyw cierpienia ojca w literaturze przedstaw temat analizuj膮c wybrane utwory\" Kurde temat 艂atwy ale mi na odleg艂o艣c bez notatek troch臋 ci臋偶ko. A on z polaka to noga i liczy na mnie

Udost臋pnij ten post

zielona istotko a ten temat to na mature ustna z polaka? czy tak sobie po prostu jako wypracowanie?? moja siostra w tym roku zdaje mature:) Z tego co pamietam motyw ojca: opowie艣膰 o „Synu marnotrawnym” Hiob ale nie pamietam co to bylo chyba jakas przypowiesc wizerunek ojca w „Iliadzie” Jan kochanowski treny Jacek soplica ojciec tomasza judyma z ludzi bezdomnych na necie pewnie duzo bedzie informacji:)

Udost臋pnij ten post

dzi臋ki stres -stop.wiesz to nie jest na 偶adn膮 matur臋,zwyk艂e wypracowanie z polskiego. Wiesz ja zawsze lubi艂am pisa膰,mia艂am dobre notatki. I ten temat nawet bardzo fajny.Tylko bez moich notatek to ci臋偶ko korzystaj膮c z samego neta. No ale poskleja艂am ju偶 co艣 i po艂ow臋 mam. wi臋c jest dobrze. Jako艣 sobie poradzi艂am

Udost臋pnij ten post

ja tez lubilam pisac i "la膰 wode" ale niestety albo stety wyladowalam na studiach ekonomicznych:) i stracilam cz臋艣膰 mojej zdolnosci do lania wody:P

Udost臋pnij ten post

motyw cierpienia ojca w literaturze...? :P hmm to by trzeba zebra膰 jakie艣 ksi膮偶ki, gdzie w艣r贸d bohater贸w byli cierpi膮cy ojcowie? tylko przez co cierpi膮cy? ja nigdy czego艣 takiego nie przerabia艂am... nie wiem... nie wiem o co chodzi...:D

Udost臋pnij ten post

aha, ju偶 sobie poradzi艂a艣... ? :) no tak, stres-stop ma racje: o tym synu marnotrawnym, o Hiobie, nie przysz艂o mi do g艂owy:D

Udost臋pnij ten post

kokosanko a ty w tym roku gimnazjum konczysz dopiero? to jakies testy cie teraz czekaja tak?

Udost臋pnij ten post

ja my艣la艂am kokosanka,偶e ty starsza jeste艣.No kurde wiesz co a偶 ci wsp贸艂czuj臋 tak ci臋 to cholerstwo szybko dopad艂o.z wypracowaniem ju偶 sobie poradzi艂am a konkretnie chodzi艂o o obraz cierpi膮cego ojca w oparciu o treny Kochanowskiego. taka jestem teraz zapracowana ,偶e wszystkiego mi si臋 odechciewa ale chocia偶 dobrze si臋 czuj臋 bo nie mam czasu my艣le膰 o chorobie. za 2 tygodnie jad臋 do polski ale w zwi膮zku z tym,偶e zacz臋艂am now膮 prac臋 wi臋c jad臋 tylko na kilka dni(nawet nie pochodze po lekarzach) no ale to w sumie chyba dobrze ,bo niby do kogo bym mia艂a teraz i艣c ,ju偶 wszystkich w swoim mie艣cie oblata艂am.:) dziewczyny zapodajcie tytu艂y jaki艣 ciekawych ksi膮偶ek o nerwicy,kiedy艣 kt贸ra艣 co艣 wspomina艂a o jakie艣 :jak walczy膰 z l臋kiem czy co艣 takiego. B臋d臋 akurat w polsce to bym sobie zakupi艂a. trzymajcie si臋 cieplutko ja zmykam przepisywa膰 t臋 prac臋

Udost臋pnij ten post

Tak, ko艅cz臋 gimnazjum... b臋d膮 testy... ale tak strasznie pr贸bne mi nie posz艂y... z polskiego z wypracowania by艂y tylko dwie czw贸rki. (by艂o przeliczane na oceny) Kole偶anka mia艂a 12/16 p. a ja 13/16. :P Nawet z matmy nie by艂o 藕le... og贸lnie dobrze... ;)

Udost臋pnij ten post

kokosanko probne zawsze gorzej wychodza, wiec dasz spokojnie rade:) zielona istotko ja czytalam:\" jak przestac sie martwic i zaczac zyc\" czytalam jeszcze dwie inne w wakacje ale tamte mi jakos nie zapadly w pamiec, a obecnie \"potega podswiadomosci\"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kjhkjh
ktos szuka bianki 120. przeciez podala swoj adres@ wiec w czym temat? duzo wczesniej nr.tel..........

Udost臋pnij ten post

No tak, podobno gorzej wychodz膮... chocia偶 nauczyciele m贸wili, 偶e z niekt贸rych przedmiot贸w mog膮 by膰 trudniejsze... ale po co si臋 martwi膰. A czy u Was s艂onko dzi艣 by艂o? :D U mnie by艂o dzi艣 艂adnie, posz艂am na dw贸r, ale... w og贸le nie cieszy艂o mnie to, 偶e nadchodzi wiosna, by艂am jaka艣 oboj臋tna... :( by艂o mi wszystko jedno. S艂o艅ce grzeje a ja ide i wcale mnie to nie cieszy. wiem wiem, nerwica depresyjno - l臋kowa... :( :(

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, a Wy tylko tutaj przesiadujecie czy jeste艣cie te偶 aktywne na innych forach? ;)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰