Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 zulu_gula
dzis wieczerza , idziecie do Kosciola ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 co to sie dzieje
Straszliwy" raport: tysi膮ce dzieci ofiarami nadu偶y膰 seksualnych ksi臋偶y

Udost臋pnij ten post

Do WIOSNA_SMUTAS albo do kogos kto to przezyl. Moj problem to brzeczenie i piszczenie w glowie i u uszach non stop od ponad miesiaca. Jestem pewna, ze to na tle nerwowym i ze to w koncu minie, musze tylko uzbroic sie w cierpliwosc. Niemniej jednak na dzien dzisiejszy bardzo mi to doskwiera i denerwuje. Wiosna smutas pisal, ze mial to samo i mu przeszlo. Jak dlugo to miales? Jak to wygladalo? Albo ktokolwiek kto to przezyl? Kazdy przypadek jest indywidualny, wiem o tym, ale ja mialam dokladnie to samo co Wiosna smutas. Jemu zostala klucha w gardle a mnie brzeczenie w uszach. Normalnie tego nie slysze jak gdzies jestem, np szkola, kawiarnia, silownia, ale w domu zawsze gdy jest cicho i w nocy. Nie moge przez to spac, bo tak mnie to denerwuje. Wiem, ze powinnam to zwalczyc pozywywnymi myslami i staram sie, jestem ciagle zajeta, ale to bardziej ucieczka. Chce w spokoju uciac sobie w koncu popoludniowa drzemke. Wiem, takze ze ludzie maja brzeczenie w glowie glownie w nocy i to nawet normalne, ale nie codziennie i nie nonstop. Moje nasila sie w raz z wysilkiem fizycznym. Pozdrawiam i licze na pozytywne informacje bo tylko takie pragne uslyszec. Jezeli masz zle wiesci to lepiej nic nie pisz. Dzieki

Udost臋pnij ten post

Emmo ja wierze ze nawet jak usiadziesz by odsapn膮c to w koncu nie bedziesz slyszala jak piszczy, na wszystko potrzeba czasu

Udost臋pnij ten post

Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kie艂basy 艣wi臋conej, du偶o krzanu do niej. Baby polukrzonej, kukie艂ki pieconej. Zmartwychwstanio w dusy i wiesny… po usy! 偶yczy Aga i Krzys :)

Udost臋pnij ten post

Weso艂ych 艣wi膮t :) spokoju przede wszystkim :***** oraz mi艂o艣ci bo ona daje wiele si艂y :) -=> zakocha艂am si臋 :))))

Udost臋pnij ten post

Na tak pi臋kne 艢wi臋ta 偶ycz臋 Wam by Wasze 偶ycie by艂o tak radosne jak to 艣wi臋to: kolorowe, kwieciste i 膰wierkaj膮ce jak 偶贸艂te kurcz臋ta; mi艂e jak bazie. 呕ycz臋 Wam by te 艣wi臋ta pozwoli艂y odkry膰 g艂臋bi臋 i rado艣膰 p艂yn膮c膮 z 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Witajcie Dzis mialam rewelacyjny poranek :) glowa mnie bola艂a no i juz l臋ki , straz przyjechala na osiedle chyba kto艣 jaja na 艣wieconke nastawil na gaz i zapomnial wy艂膮czy膰 ;) . Poszlam do sklepu ,a tam jakis gostek leza艂 nawalony i panie pogotowie wezwaly to ja sie zaczelam wewnatrz trzasc i jeszcze ogromny trzmiel - b膮k huk wie co to usiadl mi na plecy ,na szczescie m膮偶 w pore zareagowal :)

Udost臋pnij ten post

No tak, mi si臋 bardziej magnez przyda ale i potas wa偶ny... co do Asparginu, to on ma takie same tabletki jak Filomag B6 (s膮 tej samej firmy) no i tak samo jak Filomag, musia艂abym je rozgryza膰. Nie wiem, czy wtedy gorzej dzia艂a, nie s膮dz臋. Przynajmniej jest bez smaku. Nie ma chyba otoczki, jest ca艂y bia艂y i nie wida膰 przy rogryzaniu \"pow艂oczki\". :) Tylko nie wiem ile czasu mam go bra膰... mo偶e dla pewno艣ci p贸jd臋 po 艣wi臋tach do lekarza i opisz臋 mu swoje objawy i on powie... og贸lnie to ja jestem rozbita, wstawa膰 nie mog臋 i kr臋ci mi si臋 w g艂owie jak wstaj臋... na korepetycjach wychodz臋 na g艂upka - myli mi si臋 wszystko i nic nie zapami臋tuj臋... :O + te inne objawy dotycz膮ce mi臋艣ni, tik贸w... a wi臋c musia艂 si臋 tragicznie wyp艂uka膰... :O Uzupe艂nianie potrwa pewnie p贸艂 roku, ale co z tego, jak on ci膮gle si臋 wyp艂ukuje? Stres, czarna herbata (kawy nie pij臋)... trzeba go chyba bra膰 ca艂e 偶ycie... Przerwa mi臋dzy wizytami u psychologa jest do艣膰 d艂uga, chyba do nast臋pnej minie ponad miesi膮c. W sumie nie wiem... mo偶e i to troch臋 藕le, 偶e taka przerwa... w膮tpi臋 w to co to wszystko da, zawsze p艂acz臋 po wizytach, ale mo偶e o to w艂a艣nie chodzi - 偶eby wyrzuci膰 z siebie t艂umione przez d艂ugi czas emocje. I tak w og贸le to weso艂ych 艣wi膮t i smacznego jajka. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swieta nie myslcie o chorobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 saminiemi
Bardzo cz臋sto mam tak 偶e stoje sobie spokojnie a tu nagle czuje co艣 takiego jak kiedy zje偶d偶am wind膮 w d贸艂 (pierwszy moment). Trwa to dos艂ownie u艂amki sekund, uczucie takiego zapadania si臋.... Albo przeciwnie, uczucie jakbym podskoczy艂a, tylko 偶e ja stoje w miejscu, nie ruszam si臋 wog贸le, nie odrywam n贸g od ziemi...to te偶 trwa u艂amek sekundy. Miala kt贸ra艣 z was co艣 takiego??

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, wsz臋dzie pisz膮 inaczej, wiem, 偶e kawa bardzo wyp艂ukuje magnez a czarna herbata? Je艣li jest s艂aba (raz na dzie艅 pij臋 j膮 z cytryn膮, w ci膮gu dnia s膮 to jakie艣 4 szklanki, pi膮ta to mi臋ta na wiecz贸r) to mo偶e a偶 tak tragicznie nie wyp艂ukuje? Przyzwyczai艂am si臋 do niej, w ko艅cu to taka "zwyk艂a" herbata, kt贸r膮 ka偶dy pije...

Udost臋pnij ten post

kokosanko mi moj ginekolog niedawno powiedzial ze picie herbaty szczegolnie mocnej wyplukiwac magnez tez moze, dlatego kazal mi pic bardzo slab膮, ale ja slabej nie lubie:) Magnez bierz 3 razy dziennie, na noc wieksza dawke

Udost臋pnij ten post

Saminiemi, p贸jd藕 mo偶e do neurologa, mo偶e to faktycznie jakie艣 problemy z uk艂adem nerwowym, mo偶e co艣 z r贸wnowag膮, b艂臋dnikiem... Szczerze m贸wi膮c, nie spotka艂am si臋 jeszcze z czym艣 takim... Mi natomiast od pewnego czasu zacz臋艂y "mrowi膰" r臋ce, ale to nie jest takie typowe mrowienie, takie delikatne jakby, na znacznej cz臋艣ci d艂oni, szczeg贸lnie palce, ostatnio tak mia艂am chyba po niesieniu siatki... to pewnie te偶 co艣 z brakiem magnezu... no i to "skakanie" mi臋艣ni, cokolwiek by to znaczy艂o... w necie nie by艂o to opisane, ale mi si臋 kojarzy to tylko z takimi zwyk艂ymi ruchami mi臋艣ni - jak zrobi si臋 tak w 艂ydce, to tak jakby mimowolnie lekko si臋 ni膮 ruszy艂o, cho膰 tego raczej nie wida膰. Bardziej to przypomina lekki skurcz mi臋艣nia, jakby delikatne napi臋cie go, cho膰 czasem powoduje ruch, np. 艂ydk膮. To pewnie jaka艣 wy偶sza pobudliwo艣膰 nerwowa i te偶 pewnie od tego niedoboru, no bo to w ko艅cu wszystko podobne... ma kt贸ra艣 z Was podobnie? Mi si臋 to niedawno zrobi艂o... zapewne kolejny objaw tego niedoboru...

Udost臋pnij ten post

To ja postaram si臋 pi膰 s艂ab膮 i nie za du偶o... ;) Agni-s, m贸j brat ma angin臋... ale je艣li boli Ci臋 tylko gard艂o a nie migda艂ki to raczej nie powinna艣 si臋 martwi膰. P艂ucz gard艂o sza艂wi膮 i no艣 szalik. :)

Udost臋pnij ten post

Stres-stop, tych "tyka艅" to ja w sumie mam ju偶 ma艂o, cho膰 zdarzaj膮 si臋... teraz miewam lekkie ruchy 艂ydk膮, z napi臋ciem mi臋艣nia... to pewnie jaki艣 nowy objaw... czasem te偶 napn臋 mimowolnie inny mi臋sie艅 nogi, to jakby taki podskok mi臋艣nia...

Udost臋pnij ten post

no ja wlasnie tez mam takie ruchy jakby pulsujace trudno to nazwac, ale w udzie:) Ja czekam az mi wyschna wlosy i klade sie spac:)

Udost臋pnij ten post

(\\(\\ /)/) (=\'.\') O WeSo艁eGo kR贸LiKa:)) O(\'.\'=) o( (\")(\") (\'\')(\'\') )o ............@..@..@........@...@...@ ........@............@....@...............@ ........@.......(\\(\\....@...../)/)........@ ..........@.....(=\':\')........(\':\'=).......@ ............@...(..(\")(\")..(\")(\")..)...@ ................@.....................@ ....................@.............@ ............... .........@.....@ .............................@ Moc prezent贸w od zaj膮czka co koszyczek trzyma w r膮czkach ..... :) Weso艂ych Swi膮t !!!

Udost臋pnij ten post

Witam w tym pi臋knym s艂onecznym dniu i troche mnie irytuje to ze nazywacie lulka oszustem .......jak mozecie tak oceniac kogos kogo nie znacie ......lulek duzo potrafi艂 przekazac cennych wskaz贸wek tylko ja nie potrafi艂am ca艂kowicie sie do nich dostosowc zeby i艣c jego droga do wyzdrowienia trzeba wiele si艂y i samozaparcia a mnie tego brakuje .......wi臋c to nie wina lulka ze sie nie uda艂o tylko moja .....po za tym to bardzo mi艂y , kulturalny i zyczliwy cz艂owiek ...pozdrawiam wszystich .........

Udost臋pnij ten post

Dobrze bianko ze wyjasnilas:) U mnie w koncu slonce wyszlo i zrobilo sie cieplo, bo do godziny 15 bylo brzydko, jestem juz po odwiedzinach u dziadkow, podczas obiadu robilo mi sie slabo,to samo w kosciele,ale jakos dalam rade:)

Udost臋pnij ten post

Mam pytanko , czy kto艣 z was bra艂 lexotan, czy ten lek mo偶e uzale偶nia膰. Uda艂o si臋 wam wyj艣膰 z uzale偶nienia. Jak radzicie sobie ze stresem.

Udost臋pnij ten post

Witam w lany poniedzialek rano. Juz nie moge spac... wczoraj zaczelam chorowac chyba zapalenie gornych drog oddechowych. Zarazilam sie od meza.Teraz razem lezymy jak klody debowe wzruszane salwami kaszlu. Pam pyatnie czy na okolicznosc waszych stresowych sytuacji chudniecie. Dostalam od psychiatry lek (pytalam czy ktos bral-) TRITTICCO jest to psychotrop-moglam go brac tylko dwa tygodnie -musialam zrezygnowac bez wiedzy lekarza -myslam ze zwariuje calkiem mjescze gorzej sie czulam, moze fale leku byly na poziomie 50% ale czulam ze zalewa mnie jeszcze wieksza fala depresji. Ulotka nic nie\"mowi\"o utracie masy ciala, Moze ktoras z was ma podobne doswiadczenia. Moj maz zaOwazyl ten moment\"wyszczuplenia\" Troche sie martwie co znowu sie dziej.???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bellergot
stokrotko tak moze byc jak sie odstawi za szybko lek, po swietach skontaktuj sie z lekarzem, moze cos pomoze i lec po jakies leki do apteki zeby przeziebienie gorzej nie wzielo

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰