Go艣膰 do wanessy Napisano Grudzie艅 14, 2009 U kogo si臋 leczysz? Jestem z okolic:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
anemi 0 Napisano Grudzie艅 15, 2009 do stres-stop nie powinnas miec zadnych rewelacji po duspatalinie , ja go bralam jakis czas i bylo ok , spruboj a odstawic go mozesz zawsze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Grudzie艅 15, 2009 do wanessy-moge ci podac na meila nazwisko lekarza,bo nie wiem czy na forum wolno Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Ania z poludnia Napisano Grudzie艅 17, 2009 Witam was, dobre duszyczki jestescie .,....troche lepiej sie czuje , bo juz po wszystkim ,to bylo najgorsze przezycie emocjonalne co mnie spotkalo .Ten lek byl dla mnie za slaby , juz nie stosuje tego leku , staram sie nad soba jakos panowac . Dziewczynom co mi odpisaly serdecznie dziekuje . a tobie bianka_120 dodatkowo zycze wyzdrowienia .Swieta tuz tuz , tak wiec zycze wszystkim tu na forum zdrowych wesolych swiat , a nasza choroba na ktora cierpimy niech odplynie sobie w sina dalllll.Caluski dla wszystkich . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do wanessy Napisano Grudzie艅 17, 2009 Czy chodzisz do tego lekarza prywatnie czy na fundusz? Bo mnie nie sta膰 na prywatn膮 terapi臋:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Grudzie艅 17, 2009 do-do wanessy-do lekarza chodzilam prywatnie,a na terapie chodze z nfz Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do wanessy Napisano Grudzie艅 17, 2009 Czy to m臋偶czyzna, dr S. ? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pralinka 33 Napisano Grudzie艅 18, 2009 Witam wszystkich. Kiedy艣 troche pisa艂am na tym forum ale chyba ju偶 z rok si臋 nie odzywa艂am. Po roku psychoterapii poczu艂am si臋 na tyle dobrze, 偶e zdecydowa艂am si臋 na ci膮偶e no i po zaci膮偶eniu niestety objawy zacz臋艂y powoli wraca膰. My艣l臋, i偶 wp艂yw na to mia艂o mi臋dzy innymi to, 偶e ze wzgl臋du na zagro偶on膮 ci膮偶e musia艂am siedzie膰 w domu. Przesta艂am zupe艂nie wychodzi膰 i od wrze艣nia ca艂e dnie siedze sama i chyba za du偶o czasu po艣wi臋cam sobie. Wci膮偶 co艣 mi dokucza i za ka偶dym razem boj臋 si臋, 偶e tym razem to ju偶 co艣 powa偶nego. Panikuj臋 !!! Ostatnio zrobi艂o mi si臋 s艂abo w markecie i prawie zemdla艂am. Tak bardzo si臋 tego przestraszy艂am, 偶e od nast臋pnego dnia czu艂am si臋 fatalnie i wci膮偶 ba艂am si臋, 偶e to si臋 powt贸rzy. Przedwczoraj zn贸w zacz臋艂o mi si臋 kr臋ci膰 w g艂owie, zrobi艂o mi si臋 gor膮co i szumia艂o mi w uszach. Oczywi艣cie wpad艂am w panike. Po jako takim uspokojeniu si臋 zrobi艂o mi sie strasznie zimno, trz臋s艂y mi si臋 nogi i ca艂膮 mnie telapa艂o do tego czu艂am mrowienie na twarzy - uczucie jak gdyby g臋siej sk贸rki na twarzy. I w zwi膮zku z tym mam do was pytanie: CZY MIEWACIE TAKIE MROWIENIE TWARZY ? Od dw贸ch dni ci膮gle to uczucie wraca . Boj臋 si臋, 偶e to objaw jakiej艣 choroby. Oczywi艣cie przekopa艂am ju偶 prawie ca艂y internet i mo偶ecie sobie wyobrazi膰 ile si臋 naczyta艂am. A呕 W艁OSY STAJ膭 D臉BA NA G艁OWIE. Chwilami staram si臋 jako艣 sobie wyt艂umaczy膰, 偶e to napewno nerwicowe - ale c贸偶 BOJ臉 SI臉 i dlatego prosz臋, je艣li znacie ten objaw to my艣l臋, 偶e mnie to cho膰 troche uspokoi. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
kretka83 0 Napisano Grudzie艅 18, 2009 pralinko, gratuluj臋 ci膮偶y! Co do mrowienia... Mnie si臋 nie zdarzy艂o, ale miewa艂am i miewam tyle dziwacznych objaw贸w podczas napadu l臋ku, 偶e jestem prawie pewna, 偶e i to jest z ni膮 powi膮zane. Wiesz, nerwica potrafi udawa膰 niemal ka偶d膮 chorob臋, wygenerowa膰 objaw z niemal ka偶dej cz臋艣ci cia艂a... My艣l臋, 偶e to u Ciebie nerwicowe tym bardziej, 偶e piszesz, 偶e mrowi Ci臋 w艂a艣nie podczas napadu l臋ku, kiedy tak偶e Ci臋 "telepie". Rozumiem, 偶e nie urodzi艂a艣 jeszcze swojego dziecka? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pralinka 33 Napisano Grudzie艅 18, 2009 Termin porodu mam dopiero na maj i sama nie wiem jak ja dam rad臋. Po pierwszym trudnym trymestrze my艣la艂am, 偶e teraz poczuj臋 si臋 lepiej. Wsz臋dzie pisz膮, 偶e powinnam tryska膰 energi膮, by膰 szcz臋sliwa, kwitn膮ca i korzysta膰 z urok贸w ci膮偶y. Szlag mnie trafia gdy widz臋 te kwitn膮ce mamy na ok艂adkach kolorowych czasopism. Ja niestety czuj臋 si臋 藕le: wci膮偶 jestem ospa艂a, jaka艣 os艂abiona i kr臋ci mi si臋 w g艂owie. Wr贸ci艂y md艂o艣ci. Jestem smutna, zal臋kniona i wci膮偶 si臋 czego艣 boj臋. Do tego jescze dosz艂y te odczucia z twarz膮. Chwilami ju偶 nie wiem czy to sw臋dzenie, podra偶nienie czy mrowienie. Po prostu wci膮偶 to czuj臋 ( od 2 dni ). No ale prawd膮 te偶 jest, 偶e wci膮偶 o tym my艣l臋 i si臋 nakr臋cam. Mam ju偶 tego wszystkiego dosy膰 !!! Chcia艂abym sie poczu膰 normalnie i jak wszyscy cieszy膰 si臋 艣wi臋tami. A ja siedz臋 i rycz臋, stresuj臋 si臋 bo nawet nie mog臋 sobie zrobi膰 艣wi膮tecznych zakup贸w bo po ostatnim omdleniu w sklepie boj臋 si臋 i艣膰 w kolejki. Do tego wci膮偶 mam jeszcze jakie艣 koszmarne sny o wypadaniu z臋b贸w. Dzisiaj 艣ni艂o mi si臋, 偶e wypada艂y mi po trzy na raz. Obudzi艂am si臋 przera偶ona. Je艣li kto艣 chcia艂by ze mn膮 pogada膰 moje gg 4198823 Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
WANESSA1984 0 Napisano Grudzie艅 18, 2009 do0do wanessy-zgadza sie dr.s.....n Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Grudzie艅 18, 2009 Pralinko pisze drugi raz bo juz raz napisa艂am ale podczas wysy艂asnia skasowa艂o mi sie to , wiec zn贸w od nowa ............Pralinko ja by艂am w ostatniej ci膮偶y jak by艂am w najwi臋kszej nerwicy to by艂o centrum wszystkiego bra艂am wtedy leki Tranxene i Anafranil zab贸jcze dawki ale samopoczucie by艂o coraz gorsze ....chc膮c si臋 uwolnic od lek贸w zaplanowa艂am ci膮偶e i tak tez sie sta艂o od razu odstawi艂am leki i przez 9 miesi臋cy przechodzi艂am piek艂o ale to z uzaleznienia od lek贸w ..........urodzi艂am zdrowego ch艂opczyka prawie cztery kg .wiec dziewczyno nie martw sie wszystko b臋dzie ok .zobaczysz jaka b臋dziesz szcz臋艣liwa jak urodzisz i po艂o偶膮 ci malenstwo na piersi jak to wspania艂e uczucie , kt贸rego nie zapomina sie do ko艅ca 偶ycia ....Teraz druga sprawa ...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Grudzie艅 18, 2009 Pralinko pisze drugi raz bo juz raz napisa艂am ale podczas wysy艂asnia skasowa艂o mi sie to , wiec zn贸w od nowa ............Pralinko ja by艂am w ostatniej ci膮偶y jak by艂am w najwi臋kszej nerwicy to by艂o centrum wszystkiego bra艂am wtedy leki Tranxene i Anafranil zab贸jcze dawki ale samopoczucie by艂o coraz gorsze ....chc膮c si臋 uwolnic od lek贸w zaplanowa艂am ci膮偶e i tak tez sie sta艂o od razu odstawi艂am leki i przez 9 miesi臋cy przechodzi艂am piek艂o ale to z uzaleznienia od lek贸w ..........urodzi艂am zdrowego ch艂opczyka prawie cztery kg .wiec dziewczyno nie martw sie wszystko b臋dzie ok .zobaczysz jaka b臋dziesz szcz臋艣liwa jak urodzisz i po艂o偶膮 ci malenstwo na piersi jak to wspania艂e uczucie , kt贸rego nie zapomina sie do ko艅ca 偶ycia ....Teraz druga sprawa ...... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Grudzie艅 18, 2009 te mrowienia kt贸re masz to nic groznego mam to samo od wielu lat jak przechodz臋 silny stres wtedy zaczyna mi dr臋twie膰 najpierw twarz , policze , nos , usta , oko , nawet j臋zyk az do czubka g艂owy niekiedy r臋ka az do 艂opatki i nogi czuje te cz臋艣ci jakby nie by艂y moje jak my艣le nad tym i boje sie tego to mrowi mi coraz bardziej a jak zapominam i nie zwracam na to uwagi to po jakim艣 czasie przechodzi dlatego dziewczyno nie zaracaj sobie g艂owy ta dolegliwo艣cia bo nic ci z tego nie b臋dzie to tylko na tle nerwowym podraznienie zakoncze艅 nerwowych .........ciesz sie Pralinko swoim szczesciem swoim male艅stwem g艂aszcze je w brzuszku m贸w do niego spiewaj mu zobaczysz 偶e ci sie to op艂aci wiem po sobie syn kocha mnie teraz najbardziej na 艣wiecie jest bardzo ze mna zwi膮zany i m膮dry ........ Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Grudzie艅 18, 2009 Teraz mam jeszcze pytanie do obecnych tu na tym forum , prosze o porade mia艂am nby zapalenie p艂uc dosta艂am leki od poniedzia艂ku biore antybiotyk ale nie czuje sie lepiej wprost przeciwnie coraz gorzej jakbym nie mia艂a zrobionej tomografi g艂owy to bym my艣la艂a ze to rak moja g艂owa jakby nie moja czuje sie jakbym 偶y艂a nie na tym 艣wiecie po za tym boli mnie wszystko g艂owa , r臋膰e , nogi , plecy nawet palce u r膮k jestem przeokropnie s艂aba nie mam si艂y na nic chwile pochodze cos zrobie i musze sie po艂o偶yc bo nie daje rady .......by艂am wczoraj u lekarza u tego kt贸ry leczy mnie od 20 lat zroi艂 przeswietlenie p艂uc i nic tam nie znalaz艂 stwierdzi艂 ze to niedoleczone infekcje kt贸re ostatnio przechodzi艂am ........dosta艂am teraz Rowamecyn臋 na 14 dni biore te leki bo chc臋 nareszcie poczuc sie lepiej ale poprawy nie widac ...........mo偶e mam jak膮艣 chorob臋 , o kt贸rej nie wiem ...dlaczego wszystko tak bardzo mnie boli , co dzieje sie z moja g艂owa .....prosze mo偶e ktos jest w stanie cos mi poradzi膰 .............. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pralinka 33 Napisano Grudzie艅 18, 2009 DO BIANKI 120 Dzi臋kuj臋 Ci z ca艂ego serca za to co napisa艂a艣. Niech Ci B贸g wynagrodzi. Kiedy艣 艂adnych kilka lat temu te偶 mia艂am takie mrowienie twarzy, ale wtedy trwa艂o to kilka , kilkana艣cie minut i mija艂o. Teraz m臋czy mnie od 3 dni po kilkana艣cie razy dziennie i dlatego si臋 niepokoj臋. Zacz臋艂o si臋 od zwyk艂ego sw臋dzenia - a teraz czuj臋 raz mrowienie za chwil臋 szczypienie albo tak膮 ,,g臋si膮 sk贸rk臋 ,,.Boj臋 si臋 tego ! Chwilami mam te偶 uczucie mrowienia, mr贸wek w palcach d艂oni. Ale nie wiem dlaczego najbardziej boj臋 si臋 tych odczu膰 na twarzy. Jestem hipochondryczk膮 wi臋c przekopa艂am oczywi艣cie ju偶 ca艂y internet i naczyta艂am si臋 o chorobach - stwardnieniu rozsianym, t臋偶yczce itd. Wiem, 偶e sama si臋 nakr臋cam, ale jako艣 nie potrafi臋 tego zatrzyma膰. Przed zaj艣ciem w ci膮偶e czu艂am si臋 dobrze. By膰 mo偶e l臋ki i depresja wr贸ci艂y przez Lutein臋, kt贸r膮 bior臋 od wrze艣nia na podtrzymanie ci膮偶y bo na pocz膮tku krwawi艂am. W ulotce napisane jest, ze kobiety z naszymi problemami powinny by膰 pod kontrol膮 lekarza bo hormon ten powoduje nasilenie objaw贸w depresyjno- l臋kowych. Od 2 dni zmniejszam dawk臋 o po艂ow臋 a za 2 tyg. ju偶 ca艂kowicie odstawiam bo zaczynam 18 tyd. ci膮偶y i lekarz powiedzia艂, 偶e prawdopodobie艅stwo poronienia jest ju偶 znikome. Tak wi臋c mam nadziej臋 , 偶e moje samopoczucie powoli mo偶e zacznie si臋 poprawia膰 bo od jakiego艣 czasu by艂o coraz gorzej a od jakich艣 2 tygodni to ju偶 jaki艣 mega koszmar. Ma艂o tego, ze od 3 miesi臋cy rycz臋 to teraz jeszcze codziennie wyszukuj臋 sobie jakie艣 dolegliwo艣ci, kt贸re wywo艂uj膮 strach i my艣lenie o chorobach. A je艣li co艣 mija natychmiast zamienia si臋 w co艣 innego, przy czym za ka偶dym razem umieram ze strachu, ze tym razem to co艣 naprawd臋 powa偶nego. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pralinka 33 Napisano Grudzie艅 18, 2009 Ca艂y czas si臋 boj臋 i zadr臋czam. Nie mam ju偶 si艂y. Dwa dni temu najpierw my艣la艂am, 偶e to mo偶e jakie艣 uczuleni albi podra偶nienie i od razu zapisa艂am sie do dermatologa. Wizyt臋 mam w poniedzia艂ek, ale poniewa偶 wi臋cej czuj臋 mrowienia ni偶 sw臋dzenia to chyba ta wizyta jest bez sensu. Strac臋 tylko 70 z艂 i do tego jeszcze nie daj Bo偶e zara偶e si臋 jak膮艣 gryp膮 w przychodni. Tak wi臋c mo偶e lepiej siedzie膰 w ciep艂ym domu spr贸bowa膰 zlekcewa偶y膰 t臋 dolegliwo艣膰. Tylko jak to zrobi膰 skoro tak bardzo panika i strach s膮 silniejsze. Bianko dorad藕 mo prosz臋, czy odwo艂a膰 t臋 wizyt臋. Na twarzy nie wida膰 偶adnych krost, dostaj臋 tylko czerwonych plam gdy sie drapi臋 po twarzy lub szyi, ale po kilku minutach znikaj膮. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bellergot 0 Napisano Grudzie艅 19, 2009 pralinko gratuluje, staraj sie nie denerwowac, wiesz na zakupy moze wybierz sie z kims zawsze zeby bylo razniej, teraz jest okropnie w sklepach tyle ludzi :/ Moim zdaniem odwolaj wizyte, w ciazy zdarzaja sie dziwne rozne rzeczy i te mrowienia, swedzenie to normalne pewnie troche to wina nerwicy troche ciazy:) G艂owa do gory! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do wanessy Napisano Grudzie艅 19, 2009 dzi臋ki! pralinko, te mrowienia i plamy to na 100% nerwicowe, gdyby艣 nie by艂a w ci膮偶y poleci艂abym Ci loratandyn臋 bez recepty ale w ci膮偶y jest zabroniona. W poniedzia艂ek id藕 do gina bo on teraz jest Twoim lekarzem pierwszego kontaktu i on wie, jakie leki nie zaszkodz膮 malenstwu:)B臋dzie dobrze!:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pralinka 33 Napisano Grudzie艅 19, 2009 DZI臉KUJ臉 BARDZO ZA ODPOWIEDZI !!! Wiem, 偶e nie powinnam si臋 teraz denerwowa膰, ale same wiecie, 偶e nie jest 艂atwo zapanowa膰 nad nerwic膮 i l臋kiem. To, 偶e jestem w ci膮偶y uwa偶am prawie za cud i bardzo du偶膮 odwag臋 z mojej strony. Mam ju偶 syna. Trzy i p贸艂 roku temu by艂am ponownie w ci膮偶y ale w 6 miesi膮cu okaza艂o si臋, 偶e dziecko jest obci膮偶one 艣mierteln膮 wad膮 genetyczn膮 i nie ma szans na 偶ycie poza moim organizmem. To co wtedy prze偶y艂am nie da sie por贸wna膰 do niczego. Po trzech tygodniach koszmaru urodzi艂am martw膮 c贸reczk臋. Sama nie wiem jak to wszystko prze偶y艂am i nie zwariowa艂am. D艂ugo dochodzi艂am do siebie - najpierw leki potem psychoterapia. My艣la艂am, 偶e ju偶 nigdy nie zdecyduj臋 si臋 na cia偶臋, widok dzieci sprawia艂 mi b贸l ... I w ko艅cu poczu艂am si臋 na tyle stabilnie, 偶e postanowi艂am spr贸bowa膰. To by艂a b艂yskawiczna decyzja i o dziwo uda艂o si臋 za pierwszym podej艣ciem. Przez ca艂y czas powtarza艂am, 偶e to b臋dzie c贸rka, wybiera艂am ju偶 imie i wyobra偶a艂am sobie jak to b臋dzie za kilka miesi臋cy gdy b臋d臋 trzyma膰 j膮 w ramionach. Gdzie艣 chyba w pod艣wiadomosci chcia艂am odzyska膰 moj膮 zamr艂膮 c贸reczke. Kilka dni temu okaza艂o si臋, 偶e b臋d臋 mia艂a syna ... To dla mnie szok !!! Wiem, 偶e powinnam si臋 cieszy膰, 偶e dzidziu艣 rozwija si臋 prawid艂owo ale czuj臋 si臋 bardzo dziwnie. To tak jakbym straci艂a j膮 po raz drugi. Do tego jeszcze mam wyrzuty sumienia, ze jestem z艂膮 matk膮, bo jak mog臋 tak czu膰 i my艣le膰. Jest mi ci臋偶ko, nic nie poradz臋 na to, 偶e na razie nic nie czuj臋 do dziecka, kt贸re nos偶臋 w brzuchu. Bezgranicznie kocham mojego starszego synka i zmar艂膮 c贸reczk臋. Na szcz臋艣cie do porodu jest jeszcze duzo czasu i mam nadzieje, 偶e sie to zmieni. By膰 mo偶e moje ostatnie dolegliwo艣ci to reakcja na t臋 wiadomo艣膰. Sama ju偶 nie wiem. NIE OCENIAJCIE MNIE - PROSZ臉 O WYROZUMIA艁O艢膯. Tym czasem ca艂y czas czuj臋 moj膮 twarz - mrowienia, sw臋dzenie, dr偶enie wok贸艂 ust. Bardzo sie boje, 偶e to co艣 z艂ego. Nie wiem ju偶 co mam robi膰. Ca艂y czas o tym my艣l臋, nie potrafi臋 sie czym艣 zaj膮膰 i odwr贸ci膰 cho膰 na chwil臋 swoj膮 uwag臋. Wiem, 偶e to jest nienormalne ale c贸偶 na dzie艅 dzisiejszy nie potrafie nad tym zapanowa膰... Jestem 偶a艂osna. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 DO PRALINKA33 Napisano Grudzie艅 19, 2009 Nie jeste艣 偶a艂osna:)Po prostu przypominaj膮 Ci si臋 przykre wspomnienia do tego burza hormon贸w ale to minie. Powinna艣 p贸j艣膰 na terapi臋 w艂a艣nie teraz, kiedy jest Ci ci臋偶ko na duszy, za kilka miesi臋cy nie b臋dziesz mia艂a na to czasu przy dw贸jce dzieci ;)nNawet jedna rozmowa ze psychoterapeut膮 mo偶e przynie艣膰 ulg臋, bo cz艂owiek si臋 wygada a Ty w dodatku masz jaki艣 problem z samoakceptacj膮, nawet prosisz, 偶eby nie ocenia膰 reakcji na wiadomo艣膰 ze to ch艂opczyk. Czytaj膮c o zmar艂ej c贸reczce nawet nie przysz艂o mi to do g艂owy, raczej czuj臋 wsp贸艂czucie! Prawdopodobnie te objawy nerwicowe kt贸re teraz masz to pod艣wiadome obwinianie si臋 za 艣mier膰 dziecka, kto艣 kompetentny powinien Ci pom贸c przej艣膰 okres za艂oby po niej, po tak naprawd臋 nie "rozliczy艂a艣 si臋" z tym bolesnym do艣wiadczeniem... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarodziejka z ksiezyca Napisano Grudzie艅 19, 2009 Pralinko nie wazna jest p艂ec dziecka-moze dusza twojej zmar艂ej c贸reczki odrodzi sie teraz w ciele tej ma艂ej istotki ktora nosisz w sobie.musisz ja kochac i pragna膰. Ja jeszzce dwa miesiace temu podejrzewa艂膮m u siebie ciaze i nabawilam sie przez to nerwicy bo baaaardzo boje sie byc w ciazy..okaza艂o sie ze nie jestem..za to uzalezni艂am sie od lorafenu ktory bra艂am ok 2 miesiecy.Posz艂am do psychiatry o pomoc w odstawieniu.przepisal mi /doxepin i zmniejszanie dawek lorafenu.Czy wy tez bra艂yscie jakies benzo i odstawi艂yscie?czy moze mi sie to udac?Nie chce nic brac bo takze chce miec dziecko ale za rok moze dwa jak sie to wszystko unormuje we mnie..Nie bior臋 duzo tego lorafenu tj,1/4 1 mg na noc.wczesniej bra艂膮m 1 mg na noc wiec zmniejszam dawki sukcesywnie...mozecie mnie jakos wesprzec w tej walce?czy ktorej z was uda艂o sie odsatwic benzo?b艂agam o pomoc. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sprobuj bra膰 Napisano Grudzie艅 19, 2009 hyroxyzyn臋 w tabletkach t臋 mocniejsz膮 25mg, nie uzale偶nia a 艣cina z n贸g ;) ewnetualnie bellergot oba na recept臋. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Grudzie艅 19, 2009 Jeszcze raz wo艂am o pomoc .......dziewczyny poradzcie mi cos co sie ze mna dzieje co mi jest .................mam taki dziwny ucisk w g艂owie tak jak bymnie na tym 艣wiecie 偶y艂a ju偶 wam to wcze艣niej opisywa艂am ale nikt nie zwr贸ci艂 uwagi na m贸j wpis ...............co mi jest nie mam si艂y stac na nogach boli mnie wszystko niesamowicie ja juz tak sie czuje od dw贸ch tygodni teraz juz mi tylko chodzi po g艂owie 偶e mam raka wsz臋dzie rozsianego po ca艂ym organizmie to te偶 tak w艂a艣nie sie czuje ....ja chyba umre mi nic nie jest lepiej co dzien to s艂absza ..........ratujcie prosz臋 ............... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pog艂ebia ci si臋 niedoczynno艣膰 Napisano Grudzie艅 19, 2009 dobry endokrynolog si臋 k艂ania! Szukaj na forum gazety o chorobach tarczycy tam s膮 polecani lekarze. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do bianka_120 Napisano Grudzie艅 19, 2009 kotku nie panikuj, bedzie dobrze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 czarodziejka z ksiezyca Napisano Grudzie艅 19, 2009 bianka ten ucisk g艂owy to tylko objaw nerwicy nie masz raka!!coz..nerwica jest czasem gorsza od raka.. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pralinka 33 Napisano Grudzie艅 19, 2009 DO BIANKI 120 Kochana Bianko piszesz, ze by膰 mo偶e przesz艂a艣 zapalenie p艂uc. Nic dziwnego, 偶e 藕le si臋 czujesz - przecie偶 to powa偶na choroba, w niekt贸rych przypadkach leczona szpitalnie. R贸wnie偶 zwyk艂e infekcje grypopodobne bardzo os艂abiaj膮 organizm i cz臋sto czujemy si臋 wtedy ledwo 偶ywi - nie mog膮c nawet wsta膰 z 艂贸偶ka. Do tego jeszcze bierzesz antybiotyk. Masz prawo czu膰 si臋 藕le. Wr臋cz by艂abym zdziwiona gdyby艣 czu艂a si臋 dobrze. A poza tym masz kilkoro dzieci i pewnie mase obowi膮zk贸w, do tego nerwica i reszte dopowiedz sobie sama. Bardzo chcia艂abym Ci pom贸c. Przytulam CIE mocno. Odezwe si臋 jeszcze p贸藕niej. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Grudzie艅 19, 2009 dzi臋ki ale takie odczucia jakie teraz mam to jeszcze nie mia艂am .....dlaczego kto艣 pisze mi o niedoczynno艣ci tarczycy jak mam dobre wyniki i nawet usg robi艂am i wszystko jest ok ..............ja od miesi膮ca jakos nie tak dzieci by艂y chore m膮偶 a ja jakos trzyma艂am sie bola艂o mnie gard艂o p贸zniej mia艂am kaszel i temperatur臋 39.5przez par臋 dni wi臋c posz艂am do lekarza rodzinnego dosta艂am antybiotyk ale tylko jedno opakowanmie lek sie skonczy贸 a ja dalej kaszla艂am i zle sie czu艂am .............zaniepokoi艂o mnie to 偶e ca艂y ten czas temperatura by艂a 37.5ci膮gle sie tak utrzymywa艂a zn贸w zacz臋艂o mnie bolec gard艂o tak mocnio 偶e nie mog艂am g艂ow膮 obraca膰 z ty艂u na g艂owie nad szyj膮 bola艂y mnie te ko艣ci i b贸l promieniowa艂 do skroni i zn贸w zacza艂 sie kaszel a jak kaszle to czubek g艂owy ma mi rozsadzic posz艂am zn贸w do lekarza bo by艂am juz tak s艂aba ze nie mog艂am wej艣c po schodach brakowa艂o mi tchu i b贸l okropny b贸l wszystkich mi臋艣ni lekarz stwierdzi艂 zapalenie p艂uc lewostronne dosta艂am Doxycykline ale poprawy nie by艂o lek sie skonczy艂 a u mnie dalej to samo tym razem posz艂am prywatnie zrobili mi prze艣wietlenie p艂uc i okaza艂o sie 偶e nic tam nie ma a ja dalej 偶le sie czuje teraz najgorzej jest w tej g艂owie i to os艂abienie w oskrzelach szmery lekarz stwierdzi艂 偶e to niedoleczona grypa da艂 mi Rovamecyne i kaza艂 brac 14dni gor膮czki ju偶 nie mam ale si艂 tez mnie mam .......nigdy nie mia艂am jeszcze takiego samopoczucia boje sie 偶e umre ............. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Grudzie艅 19, 2009 dzi臋ki ale takie odczucia jakie teraz mam to jeszcze nie mia艂am .....dlaczego kto艣 pisze mi o niedoczynno艣ci tarczycy jak mam dobre wyniki i nawet usg robi艂am i wszystko jest ok ..............ja od miesi膮ca jakos nie tak dzieci by艂y chore m膮偶 a ja jakos trzyma艂am sie bola艂o mnie gard艂o p贸zniej mia艂am kaszel i temperatur臋 39.5przez par臋 dni wi臋c posz艂am do lekarza rodzinnego dosta艂am antybiotyk ale tylko jedno opakowanmie lek sie skonczy贸 a ja dalej kaszla艂am i zle sie czu艂am .............zaniepokoi艂o mnie to 偶e ca艂y ten czas temperatura by艂a 37.5ci膮gle sie tak utrzymywa艂a zn贸w zacz臋艂o mnie bolec gard艂o tak mocnio 偶e nie mog艂am g艂ow膮 obraca膰 z ty艂u na g艂owie nad szyj膮 bola艂y mnie te ko艣ci i b贸l promieniowa艂 do skroni i zn贸w zacza艂 sie kaszel a jak kaszle to czubek g艂owy ma mi rozsadzic posz艂am zn贸w do lekarza bo by艂am juz tak s艂aba ze nie mog艂am wej艣c po schodach brakowa艂o mi tchu i b贸l okropny b贸l wszystkich mi臋艣ni lekarz stwierdzi艂 zapalenie p艂uc lewostronne dosta艂am Doxycykline ale poprawy nie by艂o lek sie skonczy艂 a u mnie dalej to samo tym razem posz艂am prywatnie zrobili mi prze艣wietlenie p艂uc i okaza艂o sie 偶e nic tam nie ma a ja dalej 偶le sie czuje teraz najgorzej jest w tej g艂owie i to os艂abienie w oskrzelach szmery lekarz stwierdzi艂 偶e to niedoleczona grypa da艂 mi Rovamecyne i kaza艂 brac 14dni gor膮czki ju偶 nie mam ale si艂 tez mnie mam .......nigdy nie mia艂am jeszcze takiego samopoczucia boje sie 偶e umre ............. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach