Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Gość milky5
mysle ze forum jest po to zebysmy mogly napisac to co czujemy niekazdy w domu ma bliskich ktorzy rozumieja..a moze nawet nie o zrozumienie chodzi tylko o powiedzenie...dzis czuje sie do d...albo dzisiaj jest lepiej oby tak dalej...po prostu wspierac sie i moc powiedziec co chcemy...bez ograniczen po co sie obrazac i nakladac okowa kto co moze pisac i o czym wtedy juz forum jest bez sensu jak kazdy bedzie musial uwazac co moze napsiac a co nie..kto chce niech czyta a kto nie niech nie czyta...skoro pewne osoby twierdza ze sie tu dolujemy i nakrecamy to po co tu siedza...skoro siedza tez potrzebuja zeby ich wysluchac lub czytac innych taka prawda...prosze sie nie kloccie, bo skoro ludzie tu zagladaja to znaczy ze calkiem zdrowi nie sa i dalej potrzebuja wsparcia , wypowiedzenia swoich mysli...jakbysmy byly takie szczesliwe i zdrowe zadna by sie tu niefatygowala.taka prawda!

dokeen mam pytanie o co ci chodziło w twojej wypowiedzi w tej w której wspomniałes o mnie i o stres-stop..........

Gość racja milky5
sa ludzie i ludziska , niektorym z nas te forum jest potrzebne ,moze to jest tez jakas terapia dla zdrowia , a nie tak jak osobka o nicu KOLLIN wyzwa ludzi bambusy i daje diagnoze psychiatryk .Tak jak juz napisalam ona nie jest chora na nerwice , a zreszta nie widzialam zeby zmije mialy nerwice .

Gość bianko nie zwaracaj
na te dokuczliwe wpisy , napewno jakis trol tu zagoscil o roznych nicach teraz z kollin zrobil sie dokeen.Nie maja co robic to maca tutaj wyzywajac.Po co tu wogule wchodza , maja zabawe

Myslałam że to forum juz się oczyściło , juz dawno nie było tu kłótni aż miło było załączyc kompa i poczytac a tu znów siezaczyna ......po co to wszystki mamy za tyle problemów ze swoimi dolegliwościami i niepotrzebne sa nam jeszcze kłótnie ............ Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i cieplutko ..........Pralinko jak u ciebie ????????

Było pytanie o Duspatalin , więc odpowiadam od 2 lat sie z nim nie rozstaje jak mam dolegliwości jelitowe typu wzdęcia , odbijania , zgage , przelewania naprzemienne zaparcia , biegunki wtedy go biore przez pare dni wtedy wszystko wraca do normy i odstawia i nigdy nie zauwazyłam zadnych skutków ubocznych .......

Witajcie ja nie biore antydepresantów ! u mnie z samopoczuciem jest dobrze, tylko w święta mialam dokladnie w wigilie jazde wewnetrzna ,ale to pms , na drugi dzien mialam okres . Jakies napiecie mnie meczylo tak strasznie , myslałam że serce mi wyskoczy. Stwierdzilam ,ze sobie pojde po cos mocniejszego niz ziołówki w takie parszywe dni jak pms bo niestety ziołówki nie działaja -myśle o hydroksyzynie.

Gość NIE CZYTAJCIE TAKICH FOR
BO TRAFICIE W PSYCHIATRYKU

ja ostatnio po ataku paniki wzielam hydro i przespalam caly dzien,jestem bez lekow 5 tyg,ale nie daje rady :(

ja np lekow nie biore, jedynie kiedys hydroksyzyne a teraz na noc zawsze cos ziolowego wezme albo walerin albo tabl z labofarmu no wlasnie po co zameczac bliskich naszym złym samopoczuciem, niektorzy wola nie mowic, bo wiadomo ze ludzie bez nerwicy nie rozumieja, uwazaja ze to dziwne, jak mozna z jakiegos tam powodu sie denerwowac... sciskam was mocnoooooo ❤️

nie wiem dlaczego wieczorem zaczynam sie lepiej czuc.a do wieczora tragedia,wydaje mi sie ze swiruje,i rozne dziwne objawy tez sa :(

wanessa wieczorem hormon stresu - kortyzol - spada . Nerwica to głównie nadmierne wydzielanie kortyzolu , przy niedoborze serotoniny.

Gość oliwinka83*83
widze u was postac biegunkowa ze stresu wystepuje:/ no ja tez tak mam, nie wiem czy jakos da sie przeciwdzialac tym biegunkom np przed wyjsciem, chyba nic nie jest i brac cos typu wegiel

to jest ZJD - zespół jelita drażliwego występujący w ponad 50 % przypadków nerwic , dlugotrwałych depresji , bpd,,,

Gość po hydroxyzynie mi serducho
wali .a ty pijesz ja czy tabletki bierzesz

strs-stop jak masz jakis sposob na radzenie to podaj,bo mi od rana do wieczora wydaje sie ze zaraz mi odbije :(:(:(

szczerze to nie mam spoosobu, rano to denerwuje sie glownie tym zeby nie miec biegunki(bledne koło), potem staram sie czymś zając np teraz jak obecnie nie pracuje, no i zajęcia mi pomagaja zapomniec, ja nie moglabym brac czegos na uspokojenie w dzien bo by mi sie w glowie krecilo i bym spała dlatego nie biore

ja na lekach ssri czulam sie super,bralam je 15 miesiecy,teraz jestem bez nich od konca listopada,i znowu sie zaczyna,czuje sie tak dziwnie jakos,duzo objawow mi sie miesza razem,a czy uczucie ze zaraz zeswiruje i cos zrobie jest normalne w nerwicy?

wanessa jak brałaś leki ssri i bylo Ci dużo lepiej , to znaczy , że brakuje Ci odpowiedniego stężenia serotoniny , ktore te leki podwyższają między neuronami. Pisze często na ten temat i o sposobach wyjścia z tego Znajdziesz to co ostatnio piszę i tu i na innych topikach. wpisz w google i wyssany5 kafeteria , gdyż nie chce się już tu powtarzać - może coś skorzystasz , ( ale wszystkiego nie czytaj :P )

wyssany5 ok :) ale wiesz czasami mnie juz dol lapie ze tak juz bedzie zawsze albo ze zwariuje i cos zrobie

wyssany5 niestety wyskoczyl mi twoj nick tylko na stronie o samotnosci czy cis takiego :(,ale dzieki za dobre checi :)

a moze ktoras z was miala tak jak ja?chodzi mi o uczucie ze zaraz zeswiruje i cos zrobie jest normalne w nerwicy?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować