Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 yonkoo
Bianka ja nie mam nic do ciebie ale dlaczego nie pos艂uchasz rad kt贸re ludzie tu daj膮? nie tych, kt贸rzy twierdz膮 ze wyjs膰 si臋 z tego nie da ale tych kt贸rzy daj膮 艣wiadectwa swojego lepszego samopoczucia??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tez na pomaranczowo
tez na pomaranczowo ale nie mam czasu na pierdo艂y, cho膰 nie robi臋 przetwor贸w:P tylko mam inne zaj臋cia. Bianka nawet nie potrafi podzi臋kowa膰, pro艣b臋 o prxeliczenie wynik贸w tarczycy ola艂a nie wyja艣niaj膮c ani s艂owkiem co i jak, ju偶 nie b臋d臋 jej udziela膰 porad, niech zaprawi s艂oik mniej i sama sobie wyszuka informacje o tarczycy! Tylko niech za chwil臋 nie rozdzoera szt na forum pisz膮c o swym fatalnym samopoczuciu z powodu chorej tarczycy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianka ty to jestes jad
ociekasz nim dlatego szukasz tu poklasku dla swojej g艂upoty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianka to troll
jakby ktos nie zauwazy艂 to ja wam pisze to ona jest TROLLEM na tym forum, wali trzy po trzy az sie z d...py kopci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianka to troll
siedzi babon w domu i pieprzy takie farmazony ,ze wlosy d臋ba staja ! jej nawet psychiatra i worek psychotrop贸w nie pomoze!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BIANECZKO SORKI
"ale kogo to obchodzi co najwy偶ej jakas pomaranczka moze mi napisac cos przykrego i jeszcze bardziej zdo艂owac" - no nie mog臋, to jest przyk艂ad nieskutecznej terapii. Bianka naprawd臋 poprostu prosisz si臋 o to, nie r贸b tego, nie wywo艂uj poczucia winy, nie manipuluj cudzymi uczuciami. przez ten wpis :szczeg贸lnie ten zwrot - ale kogo to obchodzi- to twoja pod艣wiadomo艣c m贸wi- czuje sie samotna i chc臋 z kims pogada膰. -przecie偶 mo偶na te偶 tak wyra偶a膰 swoje potrzeby i uczucia. I to nie to, 偶e ch膰e sie czepa膰 s艂贸w, ale uwierz mi dob贸r s艂贸w jest b. wa偶ny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BIANECZKI SORKI
Chcia艂abym abys odnios艂a si臋 do tego co napisa艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szikus.
S艂uszne zwr贸cenie uwagi jesli chodzi o wyrazanie swoich potrzeb i uczuc. Ale to nie jest 艂atwe dla osoby, kt贸ra nie ma kontaktu ze swoimi uczuciami i nie potrafi tego tak nazwac. Pisze tak jak my艣li, a nie czuje. I dlatego taka osoba ca艂y czas kieruje sie my艣lami , a nie uczuciami. Tego mozna sie nauczy膰 i trzeba .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BIANECZKO SORKI
Zgadzam si臋 z tym co napisa艂a艣, ale i tez mam nadziej臋, 偶e w艂a艣nie takie podpowiadanie moje czy twoje spowoduj膮, 偶e i Bianka i inne dziewczyny nowe i stare dotr膮 do swoich uczu膰 a emocje wezm膮 pod kontrol臋. Takie podpowiadanie jak sobie radzi膰 z np. komunikacj膮 czy innymi problemami mo偶e pom贸c w tym aby szybciej poradzic sobie z objawami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szikus.
Brakuje takich osob贸w na forum by wreszcie rozmawiac na temat i wyprowadzic go na prosta drog臋.

Udost臋pnij ten post

Wiecie co, a mi si臋 wydaje, 偶e wszystko zale偶y od nas samych, od naszego nastawienia psychicznego. Wczoraj wydawa艂o mi si臋, 偶e nie dam ju偶 rady sobie z moj膮 "przyjaci贸艂k膮" poradzi膰 i nikt, nic nie jest w stanie mi pom贸c (ani rodzina, ani narzeczony ani przyjaciele), a dzisiaj obudzi艂am si臋 i pomy艣la艂am, 偶e przecie偶 nie warto tak my艣le膰 i nie wolno nam tak si臋 samym nakr臋ca膰, bo wtedy na pewno nie pomagamy sobie w walce z nerwic膮. Trzeba si臋 wzi膮膰 w gar艣膰 i pomaga膰 sobie nawzajem, nauczy膰 si臋 wyra偶a膰 swoje emocje po to przecie jest to forum by艣my si臋 wspierali i s艂u偶yli sobie rad膮. Dlatego piszmy co nas trapi i opowiadajmy o tym bo b臋dzie nam 艂atwiej w 偶yciu. To co dobry pomys艂? Jak s膮dzicie? Serdecznie pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szikus.
uwazam ,ze pomys艂 艣wietny na pomaganie sobie w wyrazaniu emocji i nazywaniu swoich uczu膰. ale nie wiem czy ktos bedzie mia艂 odwage.. po to jest ten temat by jak najwiecej sie dowiedziec i pomagac innym w pracy nad sob膮!

Udost臋pnij ten post

Szikus dzi臋ki za pozytywny komentarz. No c贸偶 p贸ki nie spr贸bujemy to si臋 tego nie dowiemy, sama wiem jak ci臋偶ko mi zawsze przychodzi艂o przyznawanie si臋 do tego co odczuwam, do nazywania emocji po imieniu, ale ju偶 najwy偶szy czas by si臋 z nimi oswoi膰 wi臋c zach臋cam wszystkich do otwarto艣ci i niesienia pomocy. Ka偶demu z nas jest to potrzebne :) U mnie dzisiaj w porz膮dku, mog臋 艣mia艂o napisa膰, 偶e nie odczuwam l臋ku i jestem spokojna (mimo paskudnej pogody). W艂a艣nie a jak wy si臋 dzisiaj czujecie? Czekam na odpowiedzi!

Udost臋pnij ten post

Przecie偶 ja niczego innego od was tu nie chcia艂am tylko po prostu rozmowy wsparcia w tych najtrudniejszych chwilach teraz kiedy mam przerw臋 w psychoterapi by艂o mi ci臋zko bo wiele spraw sie w moim zyciu wydarzy艂o wi臋c szuka艂am u was madrych rad ........jak juz sie dowiedzia艂am o terczycy tez chcia艂am sie z wami normalnie podzielic swoimi problemami ale zosta艂o to przez niekt贸rych inaczej odebrane i nie pisze wy艂acznie o problemach bo jak mam jakies osiagni臋cia albo cos wypr贸bowanego to tez wam o tym pisa艂am , ca艂y czas my艣la艂am ze bedzie mozna tu z wami prowadzic normalny dialog , dzielic sie radosciami i smutkami uwaza艂am was za noirmalne kumpele z kt贸rymi moznna o wszystkim pogadac a tu od razu zacza艂 sie na mnie atak .......... Jak mo偶e mi ktos ciagle wmawiac ze nigdy nie chodzi艂am na terapie ?????? O艣mieszac bo jestem osoba religijna i g艂eboko wierz膮c膮 Krytykowac moja prace ze to przykrywka mojej choroby , czy wy macie pojecie ile jest roboty na wsi przy domu ofgrodzie co mam brudem zarosnac Ile jest roboty przy czw贸rce dzieci , za艂atwiania r贸znych spraw , prania , prasowania , sprzatania ile objadu trzeba nagotowac na 7 os贸b , I wiele innych spraw alergolog , okulista , cukrzyk to normalne nasz zycie ja nie moge usi膮膰 i rozmyslac nad soba bo po prostu nie mam juz wieczorem si艂y jak jad臋 na terapie to mam przynajmniej 2 godziny wytchnienia to jest dla mnie najpoekniejszy wyjazd bo wtenczas maog臋 zajac sie soba a jak juz minie czas , jestem za d艂ugo to juz telefon za mna dzwoni ......... Dziekuj臋 Bogu 偶e potrafie to wszystko ogarn膮c .偶e mam na to si艂y , i przede wszystkim jestem zadowolona sama z siebie o cieszy mnie to co robie .........piszecie ze s艂oiki sa niewazne dla was mo偶e nie a dla mnie to przyjemno艣c a jeszcze jak zrobie winko to jest satysfakcja ....tak mia艂y wygl膮dac moje relacje z wami a ze czasami cos mi dolega to poprostu pragne艂am sie wyzalic i us艂yszec pare s艂贸w otuchy i to wszytko ..........tarczyce mam chora wi臋c ja lecze po co mam kabinowac co wiecej zrobie zazywam leki jestem pod kontrola endokrynologa i tylko pyta艂am bo nie pasowa艂o mi to z sercem ale juz dosta艂am odpowiedz , przepraszam ze nie podziekowa艂am ale to przez nieuwage a nie przez z艂osliwo艣c lub niegrzeczn o艣c ...... Mimo tych przykrych niekt贸rych komentarzy mnie czuje do nikogo urazy bo to nie w mojej naturze , s艂owa sa wasze tak wy co niekt贸rzy myslicie i macie pe艂ne prawo ...........

Udost臋pnij ten post

bianko bardzo 艂adnie napisa艂as i pamietaj ze jestes bardzo dzielna osob膮 bo umiesz podo艂ac tylu obowiazkom

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 powakacjan
Bianko, 艂za w oku si臋 zakr臋ci艂a..

Udost臋pnij ten post

Bianko mnie r贸wnie偶 bardzo podoba艂a si臋 Twoja jak偶e wyczerpuj膮ca wypowied藕. W艂a艣nie o to chodzi, by si臋 wy偶ali膰 i napisa膰 co si臋 w danej chwili czuje - widz臋, 偶e sprawy przybieraj膮 po偶膮dany kierunek :) To forum jest po to by wsp贸lnie stawia膰 czo艂a naszym codziennym rozterkom. Trzymam za nas kciuki Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Witam was pieknie i dziekuje ze mi艂e wpisiki ....... zycze mi艂ego , spokojnego dnia .......ja juz musze jechac z c贸rka do okulisty tak偶e narka ....pozdrawiam pa pa

Udost臋pnij ten post

Nie wiem jak u was dzisiaj, ale ja czuje si臋 jako艣 dziwnie ... ca艂y dzie艅 jestem poddenerwowana i poc膮 mi si臋 d艂onie, serce te偶 si臋 odzywa chyba znowu mam gorszy dzie艅 .... kto mnie pocieszy i podzieli si臋 swoimi wra偶eniami dzisiejszego samopoczucia? Zapraszam :)

Udost臋pnij ten post

mecze sie od stycznia,ciagle zmieniaja mi leki,teraz jestem na anafranilu,ciagnie sie juz to 2 lata,i mam juz dosc,juz nawet nie wieze w to ze z tego wyjde

Udost臋pnij ten post

nie wiem co mi jest,nie wiem dlaczego leki nie dzialaja,zaczelam terapie ale chyba z niej zrezygnuje bo nie potrafie sie otworzyc przed tym facetem,bede szukala kobiety bo wydaje mi sie ze bedzie latwiej

Udost臋pnij ten post

Absolutnie nie mo偶esz tak m贸wi膰/pisa膰, 偶e z tego nie wyjdziesz ... a gdzie motywacja do dzia艂ania zastan贸w si臋 ka偶dy tutaj ma takie my艣li, ale jeste艣my po to, by sobie pomaga膰. Czasem leczenie nie daje od razu rezultat贸w - w tej kwestii mam troch臋 do艣wiadczenia i ja do tej pory zmieniam leki, ale ci膮gle wierz臋 i walcz臋 ze sob膮 nawet dzi艣 cho膰 czuje si臋 藕le, ale mam do tego prawo i Ty tez masz :) Dobrze, 偶e o tym piszesz to pomaga. Je偶eli czujesz, 偶e facet Ci臋 mo偶e kr臋powa膰 to rzeczywi艣cie mo偶e zmie艅 na kobiet臋 - zobaczysz i dopiero potem stwierdzisz czy terapia Ci pomaga czy nie . A na razie daj sobie szans臋 i nie za艂amuj si臋. Ja te偶 m臋cz臋 si臋 z tym tyle, 偶e od maja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha ha agni-s
nie klam agni-s, jak to przed facetem nie mozesz sie otworzyc !!kazda otwiera swoje wrota , mam namysli flaume

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomagaj膮 za kas臋
:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do nerwuskow polecam
a co masz bez kasy ??NIC

Udost臋pnij ten post

Wanesso wsp贸艂czuje ......przed facetem trudno sie otworzyc , chociaz powiem ci ze mam przyjaciela takiego serdecznego i z nim moge o wszystkim porozmawiac , przed nim potrafie otworzyc ca艂e swoje serce .........a na terapi jak teraz tak pomy艣le to tez nie otworzy艂am sie ca艂kowicie teraz jak czytam ksi膮偶k臋 POJEDYNEK Z NERWICA i czytam wypowiedzi os贸b w jaki spos贸b one siega艂y do korzeni swojego zycia to ja ani w po艂owie nie zrobi艂am tego cpo powinnam .........teraz 17 jade na terapie to juz teraz bede madrzejsza b臋d臋 wiedzia艂a co mam m贸wic bo wiele spraw teraz dopiero przy czytaniu tej ksi膮偶ki do mnie dotar艂o .....g艂owa do g贸ry .....b臋dzie dobrze , musi byc dobrze .........a tak na marginesie mam pytanko kt贸ra z was dziewczyny pali papierosy , czy one maja jakis w艂yw na nerwic臋 ???????????? og贸lnie nie sa wskazane o tym dobrze wiem ale lubie sobie w wolnej chwili zapalic ............

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰