stres-stop 0 Napisano Luty 13, 2011 no ja teraz zaliczy艂am 2 wizyty u nowej psycholog, na razie mnie poznaje, szuka przyczyn w dzieci艅stwie, dojecha艂ysmy ju偶 do okolic konca szko艂y sredniej:) zynismus no ja tez mam czesto md艂osci, musimy jakos czesciej o sobie myslec ze nie jestesmy same z tymi dolegliwosciami:) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
patusia27 0 Napisano Luty 13, 2011 mnie od miesi膮ca tak 艣ciska w gardle 偶e mam uczucie jakbym mia艂a zaraz si臋 udusi膰 , ju偶 mam tego serdecznie do艣膰 i jeszcze na dodatek szukam pracy bezskutecznie Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oliwinka83*83 Napisano Luty 14, 2011 du偶o buziak贸w na walentynki :) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zuzia irdanowska 1974 Napisano Luty 14, 2011 ja tez nie pracuje z l臋kami trudno znale藕膰 prace , ten ciagly l臋k nie pozwala normalnie 偶yc :( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tybuhtg Napisano Luty 14, 2011 http://tnij.org/doda-ma-raka Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 14, 2011 mam do was pytanie bo nie daje mi spokoju pewna sprwa , jestem strasznie zdo艂owana tym co sie wydarzy艂o ......ot贸偶 dzis dzwoni艂a do mnie moja serdeczna przyjaci贸艂ka dosyc d艂ugo sie nie s艂ysza艂aysmy ale dzis zadzwoni艂a i powidzia艂a mi 偶e wczoraj zabra艂o ja pogotowie do szpitala ...... siedzia艂a z m臋偶em w domu i w pewnym momencie zrobi艂o jej sie niedobrze tak jakby na wymioty po paru chwilach poczu艂a ze robi jej sie s艂abo wi臋c poprosi艂a m臋偶a zeby odprowadzi艂 ja do 艂贸zka i juz na jego rekach straci艂a przytomno艣c ......gdy sie ockn臋艂a by艂y pootwierane okana a ona strasznie s艂aba i na dodatek poczu艂a ze sie w tej sytuacji posika艂a ..... karetka zabra艂a ja do szpitala podali jej 5 kropl贸wek i z skierowaniem do kardiologa wys艂ali do domu z za艂ozonym holterem ....... w jej organizmie stwierdzono bardzo ma艂a ilo艣c potasu wiec jej go podawano i nic po za tym wszyscy lekarza u kt贸rych by艂a twierdzili 偶e ma nerwice tak jak my wszystkie i gdyby nie interwencja pogotowia m og艂o by sie to bardzo zle sko艅czyc ...... teraz zastanawiam sie , czy faktycznie may nerwic臋 ??????????????? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
patusia27 0 Napisano Luty 14, 2011 je偶eli objaw贸w nie mia艂a 偶adnych to wydaje mi sie ze to nie nerwica , a takie s膮 skutki braku potasu najcz臋艣ciej zawroty g艂owy , powinna w organi藕mie na bierz膮co uzupe艂nia膰 potas 偶elazo mg czyli najlepiej 艂yka膰 witaminy w stylu centrum one uzupe艂niaj膮 wszystkie wit z t膮 prac膮 to normalnie masakra , w pracy u m臋偶a szykuj膮 si臋 zwolnienia i tak jestem ze stresowana , dzi艣 pozawozi艂am po instytucjach cv i czekam i boj臋 si臋 偶e jak ktos mnie przyjmie to jak ja dam sobie rad臋 dzis jak mi rano powiedzia艂 o zwolnieniach to a偶 sie pop艂aka艂am , bo co wtedy Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 doktor haus Napisano Luty 14, 2011 bianka jestes wsp贸艂uzale偶niona w ca艂ek okaza艂osci , zajmij sie soba, a nie przypadkiem przyjacio艂ki- nie do ciebie nale偶y diagnozowanie przyjaci贸lki . osoba wspoluzalezniona wszystko i wszystkich postrzega przez schematy ktorymi sie sama posluguje w zyciu . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ankaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Luty 14, 2011 Witam wszystkich. Dzisiaj czuje sie lepiej. Dzien w pracy min膮艂 w miare spokojnie. Dop贸ki nie zacze艂am czytac wypowiedzi w necie nie mia艂am pojecia ze tak duzo ludzi ma ten problem co ja. Czu艂am sie osamotniona. Wiecie czasami wydaje mi sie ze juz zawsze tak bedzie, ze zawsze tak bede sie czuc. Dzisiejszy dzien by艂 ok a teraz mnie to cholerstwo dopada. Mam md艂osci i ko艂atanie serca. Czuje 艣cisk w 偶o艂膮dku. Jak sie tak zastanowie to od najm艂odszych lat w moim 偶yciu zawsze towarzyszy艂 l臋k, strach. Nie mam pojecia czym to by艂o spowodowane bo wychowywa艂am sie w normalnej rodzinie, mam dobry kontakt z rodzicami. Boje sie i denerwuje wiecznie o wszystko. Juz w liceum nieraz rozmawia艂am ze szkolnym psychologiem bo czu艂am ze cos ze mn膮 nie tak. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ankaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Luty 14, 2011 patusia ja tez odczuwam ten scisk w gardle. Wogule czuje sie jakbym opada艂a z si艂. Jest mi ci臋偶ko. Dobrze ze jest to forum i mozna sie wygadac. Coprawda m膮z bardzo mnie wspiera ale widze ze jest smutny kiedy mi jest zle. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
patusia27 0 Napisano Luty 15, 2011 ankaaa i jak sobie z nim radzisz bo ja ju偶 sza艂u dostaje Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 do bianki Napisano Luty 15, 2011 u kolezanki stwierdzili malo potasu,to spowodowalo omdlenie i podejrzewaja serce skoro holtera zalozyli ,to dlaczego piszesz ze powiedzieli ze nerwica,jak mowia ze nerwica to nie wysylaja do domu z holterem tylko zwykle zbywaja ot tak ,w tym wypadku tak nie bylo...nadinterpretujesz fakty i wczuwasz sie tak bardzo ze zaraz sama bedziesz miala te objawy,wyluzuj kobieto! lekarze nie sa wyeywni zeby bez przyczyny holtera zakaldac a potas moze jej spadl bo np.sie odchudza albo jakies leki moczopedne bierze Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiktorynka7 0 Napisano Luty 15, 2011 Hi! widze ze sie pocieszacie nawzajem,to dobrze,bo inni nas nie rozumieja,ja mam tez ciezkie fazy,mowie fazy ,bo bywa tez ok,ale jednak codziennie mnie dopadaja leki,bez atakow,ale ogolna slabosc,ciezka klata,i czuje sie rozdrazniona,dzieci mnie oslabiaja,i czuje wobec swojego meza ,jakby byl obcy,on juz nie wyrabia,nie wie jak do mnie podejsc,wczoraj spal w duzym pokoju,bo ze mna nie wytrzymuje,nie mowiac juz o jakis zblizeniach,nie mam sily na sex,i mnie nie bawi,to tez jest uciazliwe,kto tak czuje z was,macie jeszcze cos z facetami,boze czuje sie takim dziwolagiem,a co smieszne mam taki symptom ktory z nerwica nic nie ma,boli mnie od pewnego czasu maly palec u stopy ,jak staje calym ciezarem czuje bol,o takim nerwobulu jeszcze nie slyszalam,wydaje mi sie ze jestem odmiencem,kleska,i to uczucie mnie osamotnia,smutek,pa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 doktor haus Napisano Luty 15, 2011 idz na terapie wiktorynka bo widac ,ze masz powazne problemy w swoich relacjach . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
wiktorynka7 0 Napisano Luty 15, 2011 Sluchaj doktor dobra rada,nie po to pisze zeby ktos mnie wysylal na terapie,nie mowie ze czuje sie urazona twoja uwaga,bo wydaje mi sie ,ze kazdy piszacy na tym forum potrzebuje pomocy w formie rozmow ,terapi lub lekow,a ty co tu szukasz slogany typu idz na terapie nie musisz rzucac,bo kazdy tu z nas ma jakies problemy ze soba... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
patusia27 0 Napisano Luty 15, 2011 ja napisa艂am 偶e to nie s膮 objawy nerwicy , a holtera mogli za艂o偶y膰 na obserwacje ci艣nienia , bo mog艂a mie膰 spadek tak nisko cisnienia i fik艂a , te艣ciu wyszed艂 wczoraj ze szpitala i w艂a艣nie na 48 h za艂o偶yli holtera 偶eby obserwowa膰 ci艣nienie a nie serce , bo czyta艂am jego wypis to wiem i mam w rodzinie lekarza od kt贸rego wiem wiele rzeczy , mi艂ego dzionka nerwuski . napiszcie mi czy chodzicie na psychoterapie na nfz ijak d艂ugo, czy jest tu kto艣 z Zachodniopomorskiego Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 oliwinka83*83 Napisano Luty 15, 2011 patusia27 a ty jestes z duzego miasta? Tak pytam bo pisalas ze pozostawia艂as po instytucjac cv, ja tez szukam pracy, ale nie umiem tak w ciemno po firmach powchodzic i popytac sie:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
patusia27 0 Napisano Luty 15, 2011 pochodz臋 z ma艂ego miasta i sporo ludzi znam i co roku nosz臋 cv cos pob膮kuj膮 偶e ma powsta膰 biedronka ale nie ciesz臋 si臋 do przodu Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xxxoooxxx Napisano Luty 15, 2011 no ja wiem ,ze kazdy ma problemy ale sam raczej nie da rady ich rozwiazac szczegolnie tych nerwicowych Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 16, 2011 Hej Ja jestem za to z takiego sredniego miasta i w sumie te偶 nie mam odwagi tak w ciemno zanosi膰 CV :( owszem jak dosta艂am cynk, 偶e w pewnej firmie nied艂ugo zwolni sie etat to pojecha艂am i dostarczy艂am CV jeszcze w ciemno (bo nie dali og艂oszenia) no i nie mialam problemu z tym raczej, no a tak w ciemno to tez mi g艂upio:/ Wczoraj ca艂y dzien spedzi艂am w domu i zle sie czu艂am ciagle myslalam czy nie dopadnie mnie biegunka:/ale te偶 mo偶e dlatego,偶e mia艂am pow贸d do zdenerwowania. Dzis za chwile wybieram sie do Biedronki na zakupy i do apteki po deprim, tak sobie postanowi艂am, 偶e sprobuj臋 go pobra膰, czy ktos z was bra艂? S膮 jakies efekty poprawy nastroju po d艂u偶szym czasie? Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zynismus Napisano Luty 16, 2011 ja sie boje isc gdzies do pracy, ale z drugiej strony juz bardzo bym chciala, moze to jest jakis sposob dla mnie. tez roznosze cv, rozsylam.. ech. na codzien staram sie normalnie zyc, kiedy samopoczucie mi pozwala, to wychodze i znikam na pol dnia. czasem mnie dobija to samopoczucie, ale co mam zrobic, nie walcze juz z tym. wczoraj z kolega sie umowilam na pizze, jak zaczelam jesc to mi sie zoladek scisnal w petle, jak jadlam to nie wiedzialam czy to przelkne czy..;] a jak zjadlam juz do konca to o dziwo sie uspokoil. jakie to jest dziwne... Boze, co to za cholerstwo:O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 16, 2011 s艂uchajcie pani w aptece poleci艂a mi TONISOL, wiec kupi艂am i deprim i ten tonisol (jeden listek) mam nadzieje ze nie dzia艂a jakos nasennie bo ja w艂膮snie chcia艂abym cos na uspokojenie w dzien czasami wzia膰 a preparaty ziolowe z melis膮 i korzeniem koz艂ka itp mnie usypiaj膮:( Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
bianka_120 0 Napisano Luty 16, 2011 pisze ze ma nerwice bo ma nerwice i nie od tego zdarzenia ale od wielu lat OD WIELU LAT BORYKA SIE Z SILNA NERWICA , a teraz cos takiego jej sie oprzydarzy艂o jak m贸wi艂a o sercu lekarzowi o ko艂ataniach o b贸贸艂u w pod 艂opatka o zadyszce i niemozno艣ci pe艂nego oddechu to lekarz przepisa艂 laki psychotropowe i cze艣c ....... Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nikt za ni膮 nie Napisano Luty 16, 2011 popracuje nad sob膮, sama musi dojrze膰 do terapii! Jeszcze kilka takich akcji z sercem i mo偶e w ko艅cu podejmie decyzj臋, bo psychotropy tylko wycisz膮 objawy. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Luty 16, 2011 jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
stres-stop 0 Napisano Luty 17, 2011 dzis po18 mia艂am chwilowy kryzys, zrobilo mi sie niedobrze, okropny l臋k mnie ogarn膮艂, ale przymusi艂am sie do szorowania kafelek w lazience i mi min臋lo, wzielam tez ten tonisol po18 po raz pierwszy i nie wiem czy w podswiadomosci mialam zakodowan膮 obawe, 偶e mo偶e mi zaszkodzi 偶e tak spanikowa艂am,teraz jest ok, ale nie wiem czy tonisol zadzia艂a艂 czy ja sama sie jako艣 uspokoi艂am Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xxxoooxxx Napisano Luty 17, 2011 na pewno szorowanie kafelkow w lazience spowodowalo l臋k -boze dziewczyno jakas ty powalona na glowe i chodzisz na terapie ?? !!!gdzie ?? z pewnoscia gadasz sama do siebie ! jakbys chodzila na terapie to nie pisa艂aby艣 takich idiotyzmow , a to juz podobo nie raz bylas u psychologa -smiechu warte te bzdety !!! Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xxxoooxxx Napisano Luty 17, 2011 tonisol spowodowal mycie kafelkow a kafelki zrobily l臋k w twojej glowie -takie masz powalone schematy w glowie . Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xxxoooxxx Napisano Luty 17, 2011 przepraszam, mam problem ze zrozumieniem s艂owa pisanego :O Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zynismus Napisano Luty 18, 2011 xox czy chuyyy wie jak sie zowiesz-wez wypierdalaj z tego topiku, bo mi dzialasz na seks i na potencje i na moja nerwice tez... sluchajcie dziewczyny hehe ale mi fajnie ostatnio. to znaczy robi mi sie niedobrze i takie tam, nie mowie, ze nie, dzis w nocy np. sie obudzilam o 3 nad ranem i strasznie mnie mdlilo, ale przeszlo jakos w miare szybko o dziwo. ale ogolnie, kogos poooznaaalam, troche randkuje i jakos sie wyciszylam troche, masakra:)) tzn dalej mam tak, ze jak jem cos itp. to mi sie wszystko przewraca tam w srodku, ale jak juz zjem jest ok. wiec to chyba sa na pewno nerwy.. :O zaczynam wierzyc ze moze faktycznie nie jestem na cos chora. i zmieniam nick:P juz nie bede zynismusem;0) przesylam pozytywna energiieeee ((((((((((((((()))))))))))))))))))) Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach