Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaarek

Jakie cechy wg was ma facet nazwany ciotą?

Polecane posty

Gość
a gdybym nie miała to nie chciałbyś bo... myślisz, że zakochałam się w Twoim nicku a jestem przecież brzydka? :D he he :) ubaw

neurosa1 (gunjax@wp.pl) " a gdybym nie miała to nie chciałbyś bo... myślisz, że zakochałam się w Twoim nicku a jestem przecież brzydka? he he ubaw " Nie wiem jaka jesteś bo nie mam chociażby fotki, a po drugie cię nie znam :p Z resztą ja jestem beznadziejny jak na razie na partnera :p A poza tym nie wiesz co myślę :classic_cool: Twoje domysły, ja nigdzie nie pisałem o nicku ;)

wiara- ile masz lat? i gdzie mniej wiecej teraz jesteś? strasznie mnie ciekawi co to za przypadek z viebie:D

"wiara- ile masz lat? i gdzie mniej wiecej teraz jesteś?" Przecież już pisałem tyle razy, że nie mam ochoty po raz kolejny. 💤🖐️ "strasznie mnie ciekawi co to za przypadek z viebie" Zwyczajny przypadek przegranego prawiczka. 💤🖐️

Gość
łeee - romans się szykuje :) :p iwesz niewidoczny - może kiedyś Ci wyślę ale dzisiaj nie bo jestem w pracy :D chyba że mi prawik odeśle moją fotkę bo czyszczę skrzynkę sukcesywnie :p

przegrańcy?? tylko ja bym chciala zeby facet mniej ode mnie siedzial przed kompem .. najlepiej zebyśmy się sobą zajmowali :P

nie - ja bym do niego się przytuliła i bym trwała do końca swiata tak ;)

neurosa1 (gunjax@wp.pl) łeee - romans się szykuje iwesz niewidoczny - może kiedyś Ci wyślę ale dzisiaj nie bo jestem w pracy chyba że mi prawik odeśle moją fotkę bo czyszczę skrzynkę sukcesywnie " Z resztą nie widze tu romansu ;) W pracy w taki dzień, większość ma wolne, zostawię ci maila mojego, wyśle go na twojego maila, jak wyślesz to dostaniesz moją ;)

A on by się Ciebie wiecznie pytał. "Czy mogę Cię pocałować?", "Czy mogę wsadzić rękę w majtki?", Czy mogę to czy mogę tamto. 🖐️ To jest taki typ, zrozum to i daj sobie z nim spokój. 💤🖐️

Gość
oops :D niezrozumienie to o romansie dotyczyło dyskursu mawronki i prawika :D

? sama bym to zainicjowała ;) nie wiem , Boże jaką ja mam chcicę na niego , aż mi wstyd.. chcę go pocałować .. powiem jedno zdanie i ..

neurosa1 (gunjax@wp.pl) oops niezrozumienie to o romansie dotyczyło dyskursu mawronki i prawika " Dzieki za info ;) Za dużo się dziej tutaj i można sie zagubić jak w zyciu ;)

mhh .. romans..;)pięknie by było .. tylko coś mi rachunek się nie zgadza: 'wiara+On+ja

Gość
\"3 w 1\" :p nuda Wam nie grozi :)

Gość porzadna kobieta
facet ciota niewiele ma wspolnego z wyglądem. facet ciota jest niezaradny zyciowo, to takie lelum polelum, który nie potrafi byc dla kobiety jej rycerzem, nie potrafi o kobiete zadbać i sam wymaga opieki. Taka ciota jest często uzależniony od swojej matki. CIOTOM MÓWIMY NIE!

hmm 175 61 kg biust 65d mała talia szerokie biodra wlosy brązowe do ramion kręcono falowane oczy cielono nienbieskie ciemne, duże dlugiee rzesy usta - duze:P .. za to charakter zjebany :o