Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaarek

Jakie cechy wg was ma facet nazwany ciotą?

Polecane posty

nie wiem ile macie lat ludzie ale ocena wartosci drugiego czlowieka to chyba nie polega na mierzeniu penisa co? dla mnie ciota jest taki facet ktory: - wyzywa sie na mlodszych i slabszych - bije kobiety (z reszta jak wyzej) - ma powyzej 25 lat i trzyma sie cycka mamy we wszystkich aspektach zycia - jak zarobi 10,000zl to sobie kupi nastepujace: teleskop, organki, zestaw kijow do golfa itp a nie ma kasy zeby dolozyc sie kobiecie do wspolnego wynajecia domu/rachunkow etc. ten ostatni jeszcze figuruje pod pojeciem pasozyta :-P jesli chodzi o pozostale aspekty to trzeba zrozumiec: 1. Głos - moze nie skonczyl mutacji albo spiewa w chorze 2. Ubiór - zapewne mamusia ubierala go do tej pory 3. Fryzura - jak wyzej 4. Relacje z kobietami - jesli je szanuje i ma poczucie humoru to jest OK 5. Sprawy seksu - prawiczek z malym penisem jest do przyjecia 6. Prowadzenie samochodu - nie wymagane 7. Zapach - byle nie smierdzial i mial dobre nawyki w regularnej kapieli, dobry zapach zawsze mozna mu kupic pozdrawiam

Gość
prawiczku masz dużego nie gadaj bzdur :) jak kobiety maja wiadro miedzy nogami :o

trzeba przeczytac stopke :-D mi tam by prawiczek nie przeszkadzal. zreszta moj facet mial przede mna jedna nieudana probe, po ktorej dziewczyna go olala bo chodzila z 2 na raz a ten drugi byl bardziej doswiadczony :-P poza tym mysle ze jak kiedys podrosniesz to nastepujace: seks w roznych miejscach seks w aucie seks kilka razy dziennie nie beda ci sie wydawac niegrzeczne i wyuzadane.

Gość
the best man for a job TY tez pewnie jestes nie lepsza :o

jasne ze nie jestem lepsza, czemu mialabym byc? jestem znacznie gorsza :-( nie dosc ze wyszlam za maz za mojego pierwszego chlopaka to jeszcze nie sprobowalam polowy "wyuzdanych" kombinacji :-P przegralam zycie :-P

Gość zapytanie - patrz niżej
czy geje komplementują kobiety? mówią, że są np. aktrakcyjne? ktoś wie?

Gość zapytanie - patrz niżej
hmmm... w ubiorze docenił elegancję również... ale uważa, ze jestem atrakcyjna; ale nie powiedział: kobietą- tylko - osobą... rany julek! mam odpowiedz! :D Pshemko z Brzyduli też mówi: Osoba a moze to tylko przypadek? :O

Gość
prawiczku to jak walka z wiatrakami :o:o nie warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz, mi doradzali zebym poszukala dalej a nie zatrzymywala sie na pierwszym z brzegu :-P zreszta dla rodziny meza tez nie bylam ta wysniona, mysleli ze sobie pobzyka, wyleczy sie z depresji po swojej bylej i poszuka dalej :-P no ale my postawilismy na swoim i jestesmy razem juz 9 lat zreszta on za szybko nie pobzykal :-P jak sie jest dziewica powyzej 17 roku zycia to juz potem sie tak nie spieszy :-P

a tak na marginesie, radze poszukac dziewczyny w okolicy 30. wtedy zaczynamy zanizac wymagania i szukamy kogos do zwiazku partnerskiego a nie zajebistego ksiecia z bajki. wierz mi, mam sporo kolezanek ktore sa singlami przed 30stka ;-)

Gość
prawiczku prawie 95 % kobiet w ogole się nie nadaje :o :o

no bo jak wy wszyscy tylko na koorwy lecicie to nie ma sie co dziwic. zreszta normalna dziewczyne (czytaj cnotke) to mozna spotkac w kosciele tudziez w bibliotece, lub pracujaja jako wolontariusz w hospicjum lub schronisku dla zwierzat. na imprezach wiekszosc lasek "szaleje" wiec nie wiem czego tam szukacie. chyba szybkich numerkow :-P

Gość vvr
"mi tam by prawiczek nie przeszkadzal." a ponad 25 letni prawiczek? No wlasnie...

Gość
ja szukam na pielgrzymkach :P :P

Gość vvr
"a tak na marginesie, radze poszukac dziewczyny w okolicy 30. wtedy zaczynamy zanizac wymagania i szukamy kogos do zwiazku partnerskiego " no pewnie, bo najpierw muszą się wyszaleć z playboyami a potem szukaja zwyklego normalnego faceta do związku. Ale czy ktos z nas jest frajerem zeby na taki układ sie zgodzic?

no to co? znaczy ze przegralam zycie? :-P to znaczy ze co, wy nie szukacie cnotek? uff dobrze ze ja znalazlam glupiego co na mnie polecial :-P wierz, jak bylam z nim to o dziwo od razu stalam sie atrakcyjniejsza dla innych facetow. jedni mieli wieksze poczucie humoru, wieksza kase, lepsze auto... ale wierz mi ze zaden nie nadawalby sie na dluzej niz pare mcy znajomosci. dlatego wlasnie tacy zajebisci cwanicy sa czesto "bylymi" a dziewczyny w koncu szukaja normalnych facetow. szkoda tylko ze niektore troche sie "zuzyja" w trakcie tych poszukiwan :-P

Gość ulkaa
Myślę, że określenie "ciota" bardziej rzutuje na charakter i ogólne zachowanie, niż na sprawy seksu. Chociaż i to w dużej mierze o tym decyduje. Co by tu jeszcze dodać. Z pewnością to, że boi się widoku krwi, igły. Panicznie. Po prostu mdleje na sam widok. To ja już sobie wyobrażam poród rodzinny, albo, jak dziecko się przewróci na rowerze...Ponadto, z innej beczki. Przesadna dbałość o swój wygląd. Oczywiście, inną sprawą jest zachowanie higieny , bo to normalne i nawet konieczne, ale cholera jasna, siedzieć tyle czasu w łazience, żeby wyjść z domu, do ludzi to przesada.

co do prawiczka po 25 roku zycia - tak nie mialabym granicy wiekowej co do prawiczka. wczesniej pisalam kogo uwazam za ciote a u mnie ciote i prawiczek to 2 rozne osoby. co do argumentu 30stek - napisze tylko przyklady 4 kolezanek 1 - lat 28 bzyka az furczy, wolne zwiazki, zonaci nie zonaci. nie planuje sie ustatkowac w najblizszym dziesiecioleciu 2 lat jeszcze 29 - nie miala wcale chlopaka (nie jest brzydka, raczej przecietna i normalna) 3 - prawie 30 lat, miala tylko 2 powaznych chlopakow. jeden ukrywal przed nia przez rok ze jest w separacji i ma zone z ktora sie nie rozwiedzie przez najblizsze 10 lat i 2 malych dzieci. po tym wyznaniu go zostawila. drugiego przekabacila rodzina i ja zostawil po 3 latach zwiazku. aktualnie jest zalamana. 4 - miala 4 chlopakow, z czego 2 olala bo chcieli sie bzykac po tygodniu znajomosci, 3 rozstal sie z dziewczyna ale nie mogl sie rozstac ze wspolnym domem wiec do niej wrocil. 4 i obecny jest juz ponad rok i jest, uwaga, prawiczkiem co mi kolezanka dala do zrozumienia ostatnio na koniec moja siostra lat 24. ma duzy biust wiec ma powodzenie. miala 5 chlopakow, z czego 4 pierwszych olala po 1-2mcach chodzenia bo chcieli sie bzykac a u niej to od razu oznacza czerwona kartke :-P ostatni jest juz 2 rok i chyba go w koncu bzyknela ale nie wiem bo wyglada na prawiczka chociaz ma juz ze 26 lat. sami ocencie

Gość ulkaa
A. No właśnie. Można być prawiczkiem, a nie być ciotą. Gdzie są Ci faceci, waleczni, odważni, a jednocześnie czuli, kochający. Oj, chyba poniosły mnie marzenia...Mam wrażenie, że w dzisiejszych czasach, można trafić albo na faceta, o którym mowa na tym forum, albo na odważnego, bohaterskiego skurwysyna, który przeleciał wiele panienek. Taki, to wtedy obroni. Ale gorzej z przytuleniem, okazaniem czułości, prawdziwą, szczerą rozmową. Niestety, tak źle i tak niedobrze.

Gość
na koniec moja siostra lat 24. ma duzy biust wiec ma powodzenie. :D :D :D gówno prawda duze piersi sa oblesne

no to jestes Zloty w mniejszosci, wiekszosc leci na cycki. zreszta to swiadczy tylko o ich poziomie, w koncu majac tylko jedna szara komorke ktora reaguje na podstawowe bodzce biologiczne..... co do tego co taka dziewczyna z 1 czy 2 chlopakiem probowala - najlepiej jej zapytac czy to lubi. najwyzej dostaniesz w pysk :-P

wiecie, powiem wam ze sie wam nie dziwie. osobiscie gdybym byla facetem tez nie chcialabym zbytnio uzywanej laski. ale z drugiej strony to wlasnie faceci sa z reguly tymi bardziej wyuzywanymi. i powiedzmy ze taki gosc niejednej tylek lizal a potem ja mam go pocalowac, fuj :-P