Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaarek

Jakie cechy wg was ma facet nazwany ciotą?

Polecane posty

"ja nie chcialabym wiedziec ze to jedyny powod dla ktorego moj maz jest ze mna. a tak dzieki temu ze nie "bylam chetna i przystepna" mial okazje mnie poznac." tylko jak kobieta spodoba sie z wygladu facetowi, to mimo, iz bedzie niedostepna facet bedzie usilnie chcial ją zdobyc = zaliczyc. A jesli ją blizej pozna i uzna, ze jest glupia jak but, to wlasciwie cos ma to zmienic?

neurosa1 (gunjax@wp.pl) "niemniej klasyfikowanie ludzi pod względem urody w dalszym ciągu uważam za niegodne" Mogę się domyślać dlaczego :p Wiadomo przecież że uroda to nie wszystko ;)

Gość
nie musisz się domyślać :) wiadomo żem pasztet

"nie no stracil z nia, ale zdarzylo sie to tylko raz ;-P nie zerwal z nia zaraz potem tylko pozniej jak sie dowiedzial ze kreci z dwoma. byl sam ponad rok zanim mnie poznal, przy czym byla probowala wrocic do niego kilka razy. " To się zdecyduj, bo wersje Ci się mylą. Nieudana próba, to nieudana próba. 🖐️ W kazdym razie został porzucony i to z powodu braku doświadczenia w łóżku. Myslisz, ze jego ego po tym nie spadło do 0? 🖐️ Wiesz jakbardzo większosć facetów jest na tym punkcie wyczulonych. :classic_cool:🖐️ "mniejsza o to, z ta uroda chodzilo mi ze tylko puste dziewczyny poleca na kolesia ktory leci na ich wyglad." W takim razie na co mam lecieć? :D Skoro widząc pierwszy raz dziewczynę nie widzę jej wspaniałego wnętrza? :D Ucz mnie. :classic_cool:🖐️ Konkrety proszę. :classic_cool:🖐️ "sorki ale ja nie chcialabym wiedziec ze to jedyny powod dla ktorego moj maz jest ze mna." masakra można Wam tłuc jedno, a Wy i tak drugie. Z dziewczyną jest się z wielu powodów ale tak jak nie chcę być z debilką, tak nie chcę być z pasztetem czy to tak trudno pojąc? :o🖐️ "a tak dzieki temu ze nie "bylam chetna i przystepna" mial okazje mnie poznac." To akurat nie ma nic do rzeczy. Poznać się można chodząc na randki co nie musi stanowić już powaznego związku. 🖐️ Poza tym ja nikogo nie potępiam. Jezeli chciało mu się za Tobą latać to ok, jezeli Tobie chciało się zgrywać księzniczkę to tez ok. :P Wasze życie. Ja jednakże w życiu nie będe latał za dziewczyną, która mnie nie chce. :o Po co? Skoro znajdzie się jakas, która mnie zechce i ja ją. Nie ma ludzi wyjątkowych. :P🖐️ "cóż... mogłabym tak długo "odbijać piłeczkę" ale sądzę, że zrobiliśmy off-topik, którego temat zresztą został już wyczerpany niemniej klasyfikowanie ludzi pod względem urody w dalszym ciągu uważam za niegodne " Gdzie Ty tu widzisz klasyfikowanie? Nie klasyfikuję wartości ludzi według urody ale na partnerkę chcę dziewczynę, która będzie mnie pociągać to jest normalne. 🖐️

Gość
:) uwierz na słowo - nie ma sensu pokazywać fotki - byłbyś tylko kolejną osobą, która powie, że moja uroda jest \"oryginalna\" :)

neurosa1 Uroda jedna sprawa, ale innym można nadrobic np. figurą ;) Czyli jesteś przeciętna ?

Gość
ja nie jestem obiektywna - tak mnie oceniono więc chyba szału nie robię :)

neurosa1 (gunjax@wp.pl) " ja nie jestem obiektywna - tak mnie oceniono więc chyba szału nie robię " Szału robic nie musisz, ważne żebyś znalazła sobie jednego na całe życie i jemu się podobała ;) A ile osób cię ocenialo ?

Z resztą jak chodziłem do średniej to była dziewczyna nazywana niunią nie taka piękna bardziej szpakowata, ale facetów przyciągała figurą i cwaniactwem, ale co zauważyłem kiedyś tak przez przypadek, że jednak była miła :)

Gość
mam już męża :) zresztą jak jesteś ciekawy to prawik z wiarą dysponuje moim foto i może Ci wysłać :o i zapadnie taka niezręczna cisza :p

uświadomiłam sobie że TO jest : albo burza hormonalna albo zakochanie albo czysty pociąg fizyczny+moja wyobraźnia o nim ... w każdym razie zgwałcę go w środę :classic_cool:

Gość
:) nie da się sklasyfikować prawiczek z wiarą - przytaczając Twoje słowa potraktowałam Cię jako osobę opiniotwóczą - to nobilituje, powinieneś być dumny :classic_cool:

"prawiczek z wiarą - przytaczając Twoje słowa potraktowałam Cię jako osobę opiniotwóczą - to nobilituje, powinieneś być dumny " czuję się teraz ważną personą. :o:classic_cool:🖐️ Ale serio powinnas mniej przejmowac się internetowymi opiniami. :P🖐️

neurosa1 Wszystko ma jakieś klasyfikacje ;) Tylko każdy ma inne zdanie lub podobne...... Skoro masz męża to fotke moge dostać jeśli mi wyślesz :) Też cię sklasyfikuję wg twoich słów :classic_cool: