Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaarek

Jakie cechy wg was ma facet nazwany ciotą?

Polecane posty

Gość
The best man for a job duze cycki moze fajnie wygladaja bo ladny dekolt i efktowny ale jak rozbierze to nie zwykle obwisłe i latają bleeeeeeee male sa piekne seksowne i super do całowania i pieszczenia a poztym jak kobieta na duze cycki to zle dla niej dzwiga ten ciężar zawsze musi mnie stanik i sportów za bardzo nie moze uprawiać

Gość
The best man for a job pa kochanie ❤️ milego dnia!!!!!!!!!! myślem ze masz makijaż :P ;) btw. ja w dresach i podkoszulku :P ;)

jestem 🖐️ boze tylko nie na maczo. od dawna nie modne (wyjatkiem sa blond solarki a'la Jola Rutowicz, z reguly uzywane) ja tam wole niskich, chudych i w okularkach 😘 od wielkich, misiowatych, tarzanowatych maczos mnie odrzuca :-P ale wasz wybor. pamietajcie tylko ze swoj do swego ciagnie i raczej taki maczo nic dobrego nie znajdzie

dodam tylko ze ci z wlosami na plecach sa obrzydliwi :-( zreszta taki maczos by mnie calkiem zaslanial na zdjeciach i przygniatal w lozku :-( nie dla mnie ci on, nie dla mnie 😭

Gość
mój mąż to wysoki chudzielec, niebieskie oczy, ciemne włosy, jasna karnacja :) kiedyś miał długie włosy i reprezentował typ \"metala\" ale trochę go naprostowałam :p niekoniecznie każdy musi widzieć czego słucha :classic_cool:

Gość cream w pomarańczy
prawiczek i kropka 1987 ty nie wyglądasz jak chuligan

Gość
czy tylko ja myślałam że prawiczek i kropka oraz prawiczek z wiarą to ta sama osoba????

Gość cream w pomarańczy
a ja widze ze szczupli nie mają wzięcia taks amo jak wysocy

prawiczek z wiara - sluchaj uwaznie bo odkrylam twoj problem - jest po prostu glupi :-P a twoja powyzsza wypowiedz utwierdzila mnie w przekonaniu ze nie wazne jak wygladasz i tak nie znajdziesz dziewczyny "chyba ze bedziesz mial duzo kasiory" :-P ale coz tacy jak ty tez zyc musza

sorki, ja jestem mala, 164 wiec wysoki bylby troche niewygodny :-) ale moja nizsza kolezanka szuka takich powyzej 175 wiec to naprawde sprawa indywidualna. w sprawie mojego abstrakcyjnego - u mnie w pracy jest koles ktory wyglada tak jak ten ideal, do tego ma okularki i jest ode mnie 3cm nizszy. jest zajebisty 😘 i zonaty... czyli ktos jednak lubi malych facetow

Gość
ja mam 162 i zawsze miałam chłopaków powyżej 180 - tak więc to faktycznie sprawa indywidualna :) niektórzy niscy też mi się podobali ale się nie złożyło ;)

"w sprawie mojego abstrakcyjnego - u mnie w pracy jest koles ktory wyglada tak jak ten ideal, do tego ma okularki i jest ode mnie 3cm nizszy. jest zaj**isty " To jest bardzo łatwe do wyjaśnienia. 🖐️ Jak kazda samica czujesz potrzeba wydania na świat potomstwa. Ponieważ nie jesteś atrakcyjna dla samców alfa musisz musisz znaczaco obniżyć poprzeczkę by dopiąć swego. To jest bardziej rozwinięta naturalna selekcja. :classic_cool:🖐️

Gość
ja już nikomu nie daję fotek nie jesteście w stanie właściwie ocenić mojej subtelnej urody, zresztą tego co mam najfajniejsze nie widać na fotce :classic_cool:

Gość
nie jesteśmy godne samców alfa - i dobrze, bo ci pozostali też bywają całkiem do rzeczy :p :D

prawiczku - widzisz ja jestm samica bez planow na potomstwo :) tak samo moj samiec - zadne z nas nie czuje potrzeby przedluzania gatunku. ale wiesz, jak juz pisalam wczesniej, u niektorych biologia zawsze bedzie gora :D