Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaarek

Jakie cechy wg was ma facet nazwany ciotą?

Polecane posty

"prawiczku - widzisz ja jestm samica bez planow na potomstwo tak samo moj samiec - zadne z nas nie czuje potrzeby przedluzania gatunku." (nie)Pogadamy za parę lat kiedy zacznie Ci tykać zegar biologiczny. :classic_cool:🖐️

Gość
nie mam fotki na tym kompie - jestem w pracy :o zresztą nie proś - będziesz musiał albo skłamać, że nie jestem brzydka, albo skrytykować mnie i będzie mi przykro ;) zapytaj prawika z wiarą - on mnie na pewno obrazowo opisze :classic_cool:

nie podejrzewalabym sie o posiadanie zegara biologicznego. no moze w okolicach 35-40 urodzin ale wtedy zacznie pewnie dzwonic :-P jestem dziwna ale nie chce wlasnych dzieci, najwyzej adoptuje. tak wiec po raz kolejny mozesz napisac ze nie zasluguje na samca alfa :-P

moj jest za mądry bo wie ze jestem 'nieodp[oiwednia dla niego /ze jestem zla /brzydka und beznadziejna/' i wie co dobre- szczera prawda

"jestem dziwna ale nie chce wlasnych dzieci, najwyzej adoptuje. tak wiec po raz kolejny mozesz napisac ze nie zasluguje na samca alfa " Źle rozumujesz moje droga. To nie jest kwestia zasługiwania, to kwestia czystej biologii, a wygląd nie jest nasza zasługą. :classic_cool:🖐️ To natura ustala za nas. 🖐️ Tak samo, jak my prawiczki będące samcami omega nie możemy liczyć na samicę alfa. :classic_cool:🖐️

Gość
brzydule też miewają fajnych facetów, ludzie nie zawsze dobierają się pod względem urody :)

Neurosa masz rację, gdy portfel jest gruby to różne kombinacje są możliwe. :classic_cool:🖐️ mawronka tak sobie wmawiaj, po prostu znalazłas sobie wstydliwego nieudacznika a la forumowe prawiczki. :classic_cool:🖐️

Gość
racja - wniosłam w posagu krowę, 10 świń i 20 hektarów lasu :o i pierzynę z prawdziwego gęsiego pierza na noc poślubną :o :classic_cool:

Gość
nie bądź cyniczny - związek bazujący tylko na fizycznym pociągu ma słabe podstawy :) jeśli jeszcze tego nie wiesz to z pewnością się dowiesz w swoim czasie :p

to proszę mi powiedz co mam mu powiedziec , zb sie do mnie przekonał?? -ze dwa miesiace minelo a mi dalej nie przeszlo -ze jak go nie widzę jeden dzien to usycham - teraz go nie widzę/nie będę wiedziec 5 dni :O😭 -ze mi sie sni co noc - ze mysle o nim czesciej niz faceci o sexie -ze jak go widzę to mam bezdech/albo mam ochotę uciec albo podejść do niego i 👄 -ze wciąż mam w głowie ten jego uśmiech

"nie bądź cyniczny - związek bazujący tylko na fizycznym pociągu ma słabe podstawy jeśli jeszcze tego nie wiesz to z pewnością się dowiesz w swoim czasie " Pociąg fizyczny to podstawa na tym się buduje resztę. :classic_cool:🖐️ Inaczej jest to relacja maksymalnie przyjacielska. 🖐️ " czystko teoretycznie i tak bys sie ze mna nie umowil nie? " Do mnie to? :o Przecież nie jestem samcem alfa, a Ty samicą alfa. :classic_cool:🖐️

😭 i on pierwszy sie nie odezwie a ja ja to zrobie tylko co mu powiedziec

Gość
Prawik popełniasz błąd uważając, że wszyscy myślą, czują i rozumują tak jak Ty. Dla Ciebie uroda to podstawa - co nie znaczy, że każdy patrzy tylko pod tym kątem. Czasami wystarczy, że dostrzegasz w drugiej osobie \"coś\" - uśmiech, spojrzenie... Miłość nie zawsze spada jak grom z jasnego nieba :D Mawronka - to Ty go nie znasz?

"Prawik popełniasz błąd uważając, że wszyscy myślą, czują i rozumują tak jak Ty. Dla Ciebie uroda to podstawa - co nie znaczy, że każdy patrzy tylko pod tym kątem. Czasami wystarczy, że dostrzegasz w drugiej osobie "coś" - uśmiech, spojrzenie... Miłość nie zawsze spada jak grom z jasnego nieba " Zwykła chemia która przemija i człowiek mówi sobie. Cholera co ja widziałem w tym nieudaczniku/paszczurze. :o:classic_cool:🖐️ Takie są realia. 🖐️