Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renimusi

zabawa w wyobrażenia-JAK WYOBRAŻAMY SOBIE SIEBIE NAWZAJEM

Polecane posty

Gość podszywacz pażdziernikowy
cukieraseK - duża blondyna/188/90/ krótko obcieta duże miesiste usta duze piersi wycieniowane brwi

cukierassek>>>Blondynka, włosy proste do ramion, oczy niebieskie, śniada cera, średni wzrost, szczupła, zadbana, seksowny styl ubierania ;)

niestety Floriano - nie radca i nie prawnik,choc wolny zawód mam,a jakze ;-) Wiek/niestety :o w druga stronę/ wysoki,fakt...no niech bedzie że misiowaty...

Chciałbym umrzeć jak JamesDean - co tu opisywac...Czy to nie Ty brałes udział w gali sobowtórów jako A.Lepper ? :-p

Gość mmoooli
Chcialbym umrzec jak... ... wydajesz sie byc osoba z pasja, bujajaca w oblokach, lubiaca cisze i spokoj. Co do wygladu hmm delikatne rysy twarzy, ciemne wlosy, zielone oczy, powazny wyraz twarzy :)

JamesDean - usmialam sie tym opisem co mi zafundowalas :):) najciekawsze jest to ze nie jestem ani blondynką, ani nawet nie jestem z Sanoka :) notabene ciekawe ze wiekszosc kobiecych nicków kojarzy sie ludziom tutaj z blondynami, mi tez.... czyzby brunetki byly nie twarzowe??

Chcialbym umrzec jak... ... wydajesz sie byc osoba z pasja, bujajaca w oblokach, lubiaca cisze i spokoj. Co do wygladu hmm delikatne rysy twarzy, ciemne wlosy, zielone oczy, powazny wyraz twarzy mmmoli jestem pod wrazeniem, wszystko się zgadza, oprócz oczu- są ciemno szare, grafitowe prawie

Nikita z Sanoka> hehe czarnawa bardziej jestem :) za to Ty jak na Nikite przystało blondyneczka , wysportowana :) kakakakasienka>>> bliżej.... a ja Ciebie widzę jako brunetkę o zielonych oczach , średniego wzrostu :) podszywacz pażdziernikowy> ani blond ani duża ani krótko ścięta :) co do reszty hihi :p Jako że zostałeś opisany to moje wypociny sobie daruję :)

Gość glupia koza
podszywacz -wiek ok 42 lat .wysoki i przystojny - albo radca prawny albo psycholog

Gość mmoooli
chcialbym umrzec jak... bo wiesz Twoj nick wiele o Tobie mowi... tak mi haczy o sens egzystencji zatem lubisz rozmyslac, potem stopka... hmm czyzby mala nutka szalestwa ;) hehe

Gość kakakakasienka
cukierasek no trafilas ze wszystkim powiem CI:P

Gość iwoborsasa
a mnie jak sobie wyobrażacie?:D

psycholog ? nieeeee :) wiek - prawie cukieraseK - wal smialo :D nie jestem ani rudy,ani nie mam piegow Chciałbym umrzeć - kurwiki kazdy ma,tylko potrzeba zeby je druga osoba odkryła Agawa - 🌼 głupia koza - króktkie włosy,farbowane wiek - 25-30 masz lekkie ADHD

Gość iwoborsasa
agawa1977 no nie zabardzo trafilaś. Jestem brunetką, mam długie włosy. To co trafilaś to szczupła i raczej zadbana:)

Gość glupia koza
kurde moze i artysta ....... no i w dodatku w okularach:)

Gość glupia koza
nikita blisko bo ja ciemna szatynka z charakterkiem ale wiek.......do niczego ........:(

Nikita z Sanoka>>> Ciebie też na blond przefarbowałam :) Floriana>> hihi oprócz włosków , opisik hmm jak to miło czasem na kaffe poczytać coś miłego :) Chciałbym umrzeć jak JamesDean>>> szatynka wiek ok 30, marzycielka, romantyczka iwoborsasa>>>> śniady młody chłopak z Ukrainy :) kakakakasienka>>>> :D :D miła odmiana po seri pudeł