Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renimusi

zabawa w wyobrażenia-JAK WYOBRAŻAMY SOBIE SIEBIE NAWZAJEM

Polecane posty

MyLibido Hmm, nie wiem dlaczego ale obstawiam,ze jestes kobieta.Pewna siebie, raczej niska brunetka w krótkich włoskach.Szczera do bólu,wiedzaca czego chce od zycia.Pochłonieta praca.

slodka kobieta co to wygladu troche pomylka brunetka ok ale wlosy dlugie i wysoka...charakter zgadza sie

JARUUS JEST EWIDENTYM GEJEM ... NIESTETY NIE PRAKTYKUJACYMM...;> CZERPIE RADOSC Z PONIZANIA KOBIET...I TO W JAKI PROSTACKI SPOSOB ..POGRATULOWAC PANU INTELIGENCJI...PODEJZEWAM ZE WIEK NIE PRZEKRACZA 16 LAT..

Jaruś!Skad Ty tyle wiesz na moj temat.Jasnowidz,chyba sie zakochałam:D Z domu w ogole nie wychodze, bo po zmroku moglabym nastraszyk kogos jeszcze bardziej:)Serducho mam za miekkie,wiec wole nie miec nikogo na sumieniu!

Gość podszywacz pażdziernikowy
jestem Agawo :)

SLODKA KOBIETKA...HMMM NO POPROSTU SLODKA KOBIETKA ZABAWNA USMIECHNIETA TOWARZYSTKA I NIE GLUPIA...;)

dementia >> zaprawiona w kafeteryjnych bojach, szatynka, średniego wzrostu, dojrzała , pomocna , brązowooka ładna kobieta :)

o podszywaczu super:)fajnie się czyta twoje posty w przeciwnosci niz innego osobnika plci męskiej tutaj:o

Gość cóżżżżżżżżżżż
przy wzroście 84 cm każdy tyłek jest szeroki, buhahhahah Nie Jarek?

Agawa - 🌼 dzieki

Oki, fajnie mozna było sie zabawić.Ale czas do łóżeczka.Trzeba sie do pracy wyspac.Dobranoc Wszystkim.Miłego wyobrażania innych forumowiczów życze.Ten topic może byc całkiem zabawny...Bye🖐️

Gość cóżżżżżżżżżżż
nie opisuj zatem pasztetów bo Twoje wpisy i tak sa kasowane teraz z urzędu.. Znajdź sobie inne forum, ostatnio reklamują takie forum dla małych gejów, podobno już trójka się zebrała

Jolcia - jakby s czytała wczesniejsze posty to bys wiedziala :-p 187 nielysiejący/i bez kapelusza/ uzebiony zadbany dusza artysty stwór ? :o

warta grzechu - zadbana 30-ka szatynka z długimi palcami u rąk ulubiony kolor - czerwony bielizna - najlepiej bez :-p