Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renimusi

zabawa w wyobrażenia-JAK WYOBRAŻAMY SOBIE SIEBIE NAWZAJEM

Polecane posty

Gość mmoooli
ciekawe :) czekam na jeszcze jakies przypuszczenie potem napisze jak jest

Fajny temat,ale nie chce mi sie go czytać. Co do mnie to nie trafiliście.:P Mam 185cm 80kg czarne włosy i nie mam okularów i szkieł kontaktowych. A w spodniach chodze bo jestem facetem. Pozdrawiam:)

Gość mmoooli
blinkblunk - ciekawe hmm kobieta, spokojna, lubiaca cisze, nieufna, wyglad sredniego wzrostu, mloda, wnikliwie patrzaca w oczy swojemu rozmowcy :)

Gość podszywacz pażdziernikowy
Nowa w miescie - brunetka,175cm/60 krótkie spódniczki szpilkizamiast torebki - plecaczek

Gość mmoooli
podszywacz - zabawny pan :) lubiacy byc w centrum uwagi, (dobrze mu to wychodzi), nie glupi, racjonalista, ale nie brak mu optymizmu, cierpi na bezsennosc ;) zartuje

Nowa w mieście prawdziwa Hmm-Babeczka ok 40 lat, przykladna matka, ciagle zapracowana.Szatynka, jasna karnacj,wysokie czoło(nie wiem dlaczego:) )sympatyczna buźka,lekko pucusiowata, filigranowa, sredniego wzrostu.

Gość podszywacz pażdziernikowy
nowa w miescie - princessska - szalona blondyna zmeniająca facetów co tydzien przesadnie dbajaca o linię zielone oczy

Princessska -Wybacz,nie znam Cie ale jakos niesympatyczna mi sie wydajesz:) Zadufana w Sobie ,szczupła,blondynka o zielonych oczach,pociagłej twarzy.Długich prostych włosach.

Gość Czesio intrygant
PRINCESKA, TWOJĄ FOTĘ TEŻ WIDZIAŁEM, ALE TAKŻE NIE PAMIĘTAM :( Mam alzheimera :(

skad mozesz wiedziec ze jestem niesympatyczna jesli mnie nie znasz, akurat jak juz siedze na tym forum a czesto to nie jest to akurat nie pisze zadnych bzdur jak inni tylko staram sie pomagac innym osobom wiec jak mnie okreslilas taka naprawde nie jestem.

Princessska - Pisałam,zeby było bez urazy:-o Ja opisałam tylko to co kojazy mi sie z tym nickiem.Nie znam Cie, wiec nie wiem jaka jestes, na 90% moje odczucia sa mylne:) Moze dlatego,tak jest ze znalam jedna taka co sie zwala w ten spsoob i sympatyczna to ona nie byla:P

Gość Czesio intrygant
Całymi wieczorami obmyślam jaki pseudonim wpisać sobie w danych gg żeby sprowokować jakąs laske do dyskusji:)

Gość Czesio intrygant
Prowokuję skandale towarzyskie, gdy podczas codziennych wizyt w przychodni rejonowej, pytam o godziny przyjęc doktora Żywago. Wybuchające z tego powodu awantury przy okienku rejestracji kończę recytując łacińską maksymę "Fiat iustitia pereat mundus", po czym ruchem konika szachowego zmierzam do wyjścia przepełniony poczuciem dobrze spełnionego obowiązku i wiarą w sens swojej egzystencji,mając odbyt rzetelnie wypełniony płatkami kukurydzianymi z miodem.:classic_cool: